Pregcille Status 39+4

img_2728Bare lige en hurtig status herfra. Ingen baby endnu. Som sagt satser jeg på at gå over termin  -som er på søndag. Så stilheden her i butikken skyldes udelukkende, at jeg ikke har haft noget på hjerte, udover graviditet, som I vist ude på den anden side (også) snart er lidt trætte af. Det er jeg i hvert fald snart. Altså, jaja, hun kommer når hun kommer, som efterhånden er alles, inklusiv min egen, standardsætning når det kommer til snak om den fødsel der lurer lige rundt om hjørnet. Og. Ser man bort fra de mange (!) snydeveer, som dagligt holder både mig selv og min omgangskreds på dupperne (undskyld!), så går det godt. Jeg er sgu ret god til at være gravid i de her dage. Får slappet godt af, fylder depoterne, altså mine, med Snackpots fra Knorr, mælkesnitter og marcipanæg, jeg får set, eller lavet aftaler med gode folk, og aflyst nogle af dem igen, enten på grund af dramatisk ‘jeg føder om lidt, nej-ikke alligevel-livmoder’, eller træthed, samt alt det andet på min lille liste den anden aften. Men derudover er der ikke det store at berette, hvorfor at jeg som sagt også er lidt stille på diverse kanaler. Stilhed før storm I ved nok.
Om lidt kommer Rachel og optager podcast sammen med mig, så jeg vil springe i bad og tage noget andet tøj på, end det ellers flotte bløde sæt på ovenstående billede, som ellers er det jeg sporter lige nu.
God torsdag til jer.

img_2700

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *