SHOPPING: Dims og dulleri

Plus 1

… Ok, det kunne godt være en slags clickbait, den overskrift der. Beklager. Det betyder ikke plus noget der minder om en baby, men bare plus en dag over termin.
Utroligt nok er jeg ualmindeligt rolig omkring det, jeg mindes ellers at dagene efter sådan en terminsdato er uudholdelige, og jeg haaaader normalt når folk kommer for sent til noget som helst, men faktisk passer det mig fint, hvis jeg lige får et par dage til at komme ordentligt over weekendens lidt voldsomme sygdom og dertilhørende træthed. Desuden har min mand et job i morgen, som jeg nødigt vil holde ham hjemme fra. SÅ fra på onsdag begynder utålmodigheden nok igen … Men det vil frøkenen i min mave nu nok skide højt og flot på, sådan er det jo så fedt med det der graviditet, termin og fødsel.

I dag afleverede jeg Otto i skole, inden et møde i byen, og nu sidder jeg og fylder hovedet med vafler og appelsinjuice og kaffe på en cafe, i mit eget selskab. Det er det første rigtige mad (vafler er mad, der er frugt på!) jeg indtager siden fredag, og det føles virkelig rart. Kan nærmest mærke hvordan min krop begynder at virke igen og det er SÅ tiltrængt.

… Nu er der bare tilbage at vente lidt mere. Men det er jeg også ret god til.

img_2932

 

   

7 kommentarer

 • Line

  Sjovt – jeg har begge gange født før termin og været super lykkelig for mine skønne piger men ærgelig over at “gå glip” af dagene og har slet ikke forstået alle de utålmodige (dem der har en god graviditet) 😆 Ønsker dig en rigtig god fødsel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sneglcille

   Det kommer også ret pludseligt. Utålmodigheden. For mig omkring plus tre-fire stykker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På hvilken cafe kan man købe de der lækre vafler? Jeg har lyst til vafler med frugt på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu må hun godt snart komme. Jeg venter spændt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tilgengæld er alle andre nok virkeligt utålmodige på dine vegne… jeg selv kiggede lige på snappen før jeg læste dette indlæg og tænkte “hov sneglcille er usædvanligt stille, hun føder heeeelt sikkert lige nu”… indtil jeg så tjekkede ind her på siden og blev svært skuffet;) men nyd at du ikke er utålmodig endnu, det er da skønt! Og så ville jeg bare ønske dig den bedste drømmefødsel du kunne tænke dig! Glæder mig meget til at se lillepigen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING: Dims og dulleri