I øvrigt #MensViVenter

– Har jeg nogle virkelig gode hårdage for tiden. Det slutter nok ret meget med fødsel, baby og amning. Så jeg forsøger at nyde det lidt ekstra.

– Er mine ansigtsdage til gengæld knap så gode.

– Må jeg nok indrømme at jeg bliver lidt forpustet af at tænke på alt det der skal ske de næste måneder. I særdeleshed det med den der baby lige om lidt (altså som i nu nærmest) og flytning om seks uger.

– Begynder jeg måske, at synes det er lidt mærkeligt at skulle fra Vesterbro. Lidt.

– Er det nok meget godt at de chokoladeovertrukne Oreos ikke er i fast sortiment på det danske marked … Jeg tror ærlig talt ikke, at jeg ville kunne kontrollere det.

– Har Uma vist fået skoldkopper, så det er ret fint, hvis baby lader vente på sig nogle dage endnu. Eller en uge.

– Er jeg nået et stadie i min graviditet, hvor mit undertøj består af bløde amme-bh’er og min mands underbukser. Så måske baby alligevel godt snart må komme UD (for netunderbukser og bind i blestørrelse er jo klart bedre , nåhnej)

– skal jeg lade være med at kalde voksne mænds undertøj for underbukser. Boksershorts er virkelig bare heller ikke er pænt ord. … Måske jeg bare skulle lade være med at tale om det. Punktum.

– Er jeg igen ovenpå efter den grumme omgangssyge i weekenden, hvilket jeg har fejret ved at spise min egen vægt i kartoffelsalat og muslibarer.

– Råbtespurgte min bonussøn fra badet den anden dag om ‘hvorfor pokker vi havde vores te til at stå ude på badeværelset?!’ … Han havde fundet en pakke bind.

– Var jeg til jordemoder i dag. Igen. Jeg håber så
meget det var min sidste gang derude. Ikke at jeg ikke sætter pris på tilbuddet, og at det ikke er rart lige at sikre at alt er i orden. Amager er bare langt væk, når man vralter og har tre et halvt kilo barn i bækkenet.

– Har jeg endnu ikke smagt den der nye salt karamel brownie Ben & Jerrys … For den er jo udsolgt alle steder! ?!?!?!

– Er jeg i dag 40+2, og bør dermed have en baby i armene inden for de næste 12 dage. T O L V. Det er jo ingen tid (sagde ingen højgravide nogensinde) …

img_2929

31 replies
 1. Pernille says:

  Punkt 5) Øv 🙁 Fandt de chokoovertrukne oreos i Netto for nylig på spothylden (og spiste nærmest hele pakken på en gang) Har ledt efter dem flere gange siden…

  Svar
   • Pernille says:

    Så giver det mening, at jeg ikke har kunnet finde dem siden (og det er som du skriver nok meget godt).
    Pøj Pøj med fødslen. Må lige tilslutte mig koret: du er den smukkeste gravide (ingen vinkler eller filtre ville have kunnet præstere det med min gravide krop i sin tid)

    Svar
 2. Nanna says:

  BREAKING NEWS: Jeg kan rapportere, at isen befinder sig i intet mindre end en hel hylde af eksemplarer i den 7 Eleven der ligger på hjørnet af Nørregade og Vendersgade ved Nørreport!!!

  Svar
 3. Johanne says:

  Jeg vil bare sige jeg håber du får en fantastisk fødsel og jeg glæder mig til indlæg/snaps/IG på den anden side, når du har overskud og tid 🙂
  KH. Johanne

  Svar
 4. Rikke says:

  jeg vil også ønske dig en virkelig skøn fødsel, det bliver spændende at høre om det nye sneglemedlem.
  i øvrigt behøver det der flytning med baby ikke at være så uoverskueligt som det lyder. vi flyttede for halvanden måned siden med en 10 dage gammel baby og en 3 årig, og det gik langt bedre end forventet. hurra for gode venner og en mand der er organiseret 🙂 jeg sad bare i en lænestol og ammede. bedste undskyldning ever for ikke at slæbe flyttekasser!

  Svar
  • Kristina says:

   Jeg er helt enig – vi flyttede også da mindstebarnet var virkelig lille, og det gik SÅ godt! Jeg ammede og den 4-årige faldt i søvn i en flyttekasse <3

   God fødsel Cecilie! Jeg er så spændt at man nærmest skulle tro du var familie… er vanvittigt misundelig over at du skal føde igen. Det *er* jo det vildeste i verden at føde et barn 😀

   Svar
 5. Hald says:

  Jeg købte Ben og Jerrys saltkaramel/brownie/what-not is i 7/11 på hjørnet af Oehlenschlægersgade i lørdags. Og til 55 kr. Den er helt ok… men Halfbaked (med flere) er stadig bedre 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Har været derinde tre gange nu for at lede! Hver gang er ‘den sidste lige blevet solgt’. Grrrrr!

   Svar
 6. Anne says:

  Mega meget optur over “te” på badeværelset. Griner faktisk stadig…. men jeg er også træt.
  Rigtig god fødsel, forhåbentlig hjemme præcis som planlagt.
  Elsker i øvrigt Voksen ABC, det er ren nydelse at kunne lytte på vej til og fra job. I er så sjove og velreflekterede. Love it!

  Svar
 7. Sidsel says:

  Jeg flyttede i sommers med en 2-årig og en baby på to dage. Det gik bedre end forventet. Min baby sov fra det meste, og jeg kunne (næsten) med god samvittighed sidde i sofaen med det forkromede overblik (det var straks værre med den berygtede hormonfyldte fjerdedag, som blev brugt stortudende midt i alt flytterodet).
  Selvom jeg ikke kender dig, så hepper jeg på dig og håber, du får en fantastisk fødsel.

  Svar
 8. Lou says:

  Kære Cecilie
  Jeg er simpelthen nødt til at høre dig, da jeg har ledt og ledt på bloggen uden held, for at finde ud af, hvad de kvalmestillende tabletter du brugte i starten af graviditeten, hedder? Husker bare at de vist kunne udrette mirakler, og sådanne kunne jeg godt bruge lige nu 🙂
  Pøj pøj med den kommende fødsel, glæder mig til at læse om, hvilken skøn oplevelse det naturligvis har været. Kh fra en kvalmeramt 6+6’er

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har aldrig taget kvalmestillende, så det er nok derfor 🙂 Tillykke med graviditeten. Jeg håber snart den værste kvalme aftager, det er virkelig en skrækkelig følelse.

   Svar
 9. Tina says:

  Nej hvor uheldig med skoldkopper! Min datter fik dem også samme dag jeg fødte lillesøster. Vi blev forsikret om at når jeg ammede så var baby beskyttet, men hun fik lige nogle dage ved moster så vi var på den sikre side!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, det sagde min JM også.
   Er så godt nok pludselig blevet i tvivl om det overhovedet er skoldkopper…

   Svar
 10. Line says:

  Ja sorry, men de overtrukne oreos ér en ting på det danske marked. Har sågar også set dem med hvid (!!) chokolade :O

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har kun set dem som spot-vare ind imellem. Ingen af mine supermarkeder har dem fast
   – men som sagt: Heldigvis 🙈😁

   Svar
 11. Sunflower says:

  Du ser simpelthen så smuk ud, kæft sådan gad jeg også godt se ud som gravid! Det kan godt være du ikke selv tænker det, men LOVER dig, at når du kigger tilbage på de billeder om 1-2 år, så tænker du det samme. Man har jo tendens til at tænke som gravid, at det siger de sikkert bare for at være søde, når man selv føler sig stor, tung, oppustet og væskefyldt. Men nope, det gør jeg ikke.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Mange tak. Hvor er du sød <3 Husk på at I kun ser de gode vinkler 😉 Ej, jeg føler mig (og er) stor, men ikke grim på nogen måde. Og jeg ved at jeg kommer til at se tilbage på billederne med glæde.

   Svar
 12. Caroline says:

  Hvor ser du bare godt ud smukke Cille! Gør du noget for ikke at få stræk-mærker på maven? Noget bestemt creme? Eller er det bare gode gener hehe.

  Ps. Elsker jeres podcast! Lytter til den mens jeg gør rent.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tusind tak. Næh, jeg smører maven (og resten af min krop) med Rudolph Cares body balm, men mest fordi den er rar. Og jeg har skam strækmærker. Både på mave og lår, så dem kan jeg ikke sige mig fri for. De er bare mest tydelige, når maven ikke er stor længere.

   Svar
 13. Dianna says:

  Øh, jeg drømte så noget ret spøjst i nat, og du var med. Ja, det var du altså. Mine børn og jeg blev ramt af opkast, og så kunne man bestille et ophold hos sneglefamilien – altså i form af noget rekreation. I havde en kælder med nogle sygesenge, hvor vi blev passet rigtig godt på. Du lå mest ovenpå på sofaen, men Michael havde travlt 🙂 Vi fik iøvrigt serveret en sygt god lasagne. Fandeme er mærkelig drøm 😀

  Svar
 14. Emilie says:

  Jeg bor i Australien og har mere en én gang været forbi Ben&jerry’s isbiksen for at få smage på salt caramel brownie.. SÅ LÆKKER!!!!!! 😳

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *