Noter fra barselshulen

Jeg skriver altid ord, sætninger og tanker ned. Ikke alle giver mening, men jeg synes at de sidste par ugers noter giver et meget godt billede af status i en barselsboble. Min boble om ikke andet.

img_3544

… Der er selvfølgelig tale om strøtanker Smurt ind i en lille smule ironi, den smule der er tilbage, til dem der skulle være i tvivl. Mine bryster er i bedring, jeg lover at jeg taler (tænker) mere om alkohol end jeg drikker og jeg kan selvfølgelig godt huske min pinkode. Tror jeg.

27 replies
 1. Alexandra says:

  😂😂😂😂😂

  Jeg elsker det!!!
  Som har-aldrig-født-et-barn kan jeg forholde mig til skræmmende mange af de noter 😝

  Svar
 2. Mimmi says:

  jeg savner ikke-baby-ammehjerne sneglcille 🙁 glæder mig vildt meget, til du kommer tilbage og til mere indholdsrige indlæg 😉
  Rigtig god dag til dig! 😀 <3

  Svar
  • Sisse says:

   Jeg synes, det er lige som det skal være, at hun er i ammeboble og skriver om baby. Jeg synes ærlig talt, din besked er lidt usmagelig. Som om du ønsker, hun og hendes blog skal være på en helt bestemt måde. 🙂

   Svar
  • Trine says:

   Arj, det her indlæg er der mega indholdsrigt! Når man er på barsel, og især i starten, er det sådan der man tænker, er, og føler. Man lever totalt i den bobbel der, i symbiose med sit barn. Og helt seriøst, hvordan kan noget være vigtigere end slyngevugge i voksenstørrelse?!
   Jeg ved godt at du ikke forsøgte at være nedladende, men jeg blev en lille smule fornærmet over din kommentar, som kvinde-have-været-på-barsel-med-lignende-noter-på-iphone. Har du selv børn? 🙂

   Svar
  • Sofie says:

   Øv for en kommentar, Mimmi. 🙁
   Du skal tænke på at Sneglcille i princippet er på barselsorlov. Så bare det at der kommer noget er fantastisk. Og dette indlæg er vildt meget sigende om hendes liv i øjeblikket. Som jo er det hun primært skriver om.
   Ha en dejlig dag.

   Svar
  • Sneglcille says:

   Kære ‘Mimmi’
   Min baby er kun 11 dage gammel, så der går ærlig talt nok lidt tid.
   God dag til dig også.

   Svar
  • Stine says:

   Ej, sådan læser jeg det slet ikke. Jeg har bare opfattet det som om Mimmi savner at læse blogindlæg fra sneglen. Det gør jeg også, men håber at barslen bliver nydt i fulde drag og selvfølgelig først vender tilbage for fuld skrue når det passer den lille (Store 😍) sneglefamilie helt perfekt. Indtil da er det bare så hyggeligt at følge strøtanker fra barselsboblen 😊

   Svar
 3. Giveittomebaby says:

  Det er ikke engang en uge siden, at kæresten og jeg i ramme alvor drømte om slyngevugger til os. Det ser bare så lækkert ud. Og mere dessert – det kan jeg virkelig også godt sætte mig ind i! 😉

  Svar
 4. Anne K says:

  Har ALTID drømt en barnevogn i voksenstørrelse! Tænk at ligge der og putte under en dejlig dyne i skyggen af en træ på en dejlig forårsdag, mens fuglene synger! Bliver nok nødt til at opfinde den en dag😉

  Svar
 5. Skildpadden says:

  En voksenudgave af en slyngevugge er vel bare en hængekøje? Og man sover fantastisk i sådan en. Sådan en god sommerdag under åben himmel er det bare lykken med en lille lur der..

  Svar
 6. Lise says:

  Baileys? Oh hell yeah. Det smager jo fantastisk.
  Og så så jeg lige at en andet beat me to it, men apropos slyngevugge til voksne, fantaserede jeg også om barnevogn til voksne. Seriøst hvor luksus et det lige at ligge og gasse sig i en sovepose/under en dyne mens du bliver vugget mens du lytter til byens/landets/havens lyde. LÆKS!

  Svar
 7. Anna says:

  Jeg har en køredragt til babyen som jeg seriøst drømmer om i str voksen… men en slyngevugge lyder egentlig også helt rar!

  Svar
 8. Anja says:

  Jeg ville ønske jeg også skrev noter ned, i den første tid. Det er noget jeg først er begyndt på, her hvor min dreng er 8 måneder…

  Og den med pinkoden? Jep, jeg tastede forkert 3 gange og mente det var dankortautomaten der var i stykker… Det var først da jeg kom hjem, og brokkede mig til manden, at han fortalte mig at jeg bare fuldstændig huskede koden forkert. Ammehjerne jatak… 🙄😝

  Svar
 9. Thea says:

  Nu siger jeg bare lige noget… vaniljeis overhældt med baileys smager sindssygt godt… og nu skrider jeg i fryseren

  Svar
 10. Lise says:

  Enig i det hele- sidder her med 10 mdr. baby på maven – nyder stadig min ammeboble selvom det lakker mod enden og drikker helst kakaomælk ( Cocio er bedst) i kaffen og kan da kun blive bedre med procenter i.

  Jeg har en ting med både baby og juniordyner. Synes det er verdens hyggeligste, næstefter baby, at putte med og elsker elsker dem! Jeg har nok et overforbrug, bruger 5-6 stykker her 3. gang med baby og bruger dem til hovedpude og bare fordi. Babydyne- omsorg.
  Juniordyner er perfekte til sofa-tid.

  Synes det er så dejligt og personligt med note/strøtanke og ml.- linierne indlæg. Tak fordi du deler.

  Svar
 11. Louise says:

  Skøn barselsboble note. 😍 nyd tiden, og at brystvorterne forhåbentlig snart hærder lidt. Ellers, rigelig lansinoh (men synes jeg skimtede den lilla tube på et billede forleden, så den kender du godt 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *