Nødvendigt når gravid pt 2

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS/AFFILIATE
img_1992

 

Jeg bliver tit spurgt til råds omkring hvad der er uundværligt når man er gravid. Det er selvfølgelig vidt forskelligt fra person til person, men jeg deler gerne ud af mine egne musthaves. Det gjorde jeg allerede da det var Uma, der boede under mit maveskind. Jeg er fortsat enig i alle punkterne, som du kan læse HER.
Men har lige et par tilføjelser:

screen-shot-2017-03-10-at-09-13-23

Den famøse hindbærblad the som man kan drikke i den sidste måned af sin graviditet for at styrke livmoderen. Man kan gå efter den hardcore 100% hindbærblad version, som kan købes i Matas og diverse helsekost-butikker eller HER, eller man kan gå efter denne fra Clipper, der kun indeholder 50% Hindbærblade, men som til gengæld smager ret meget bedre, særligt med lidt honning i. Jeg er mest til sidstnævnte. Og laver altid to kopper af gangen og smider den ene på køl til senere, for den smager faktisk næsten bedre kold, synes jeg. Jeg drikker 2-4 kopper om dagen.

screen-shot-2017-03-10-at-09-28-39

Sneaks, sneaks, sneaks … Mine fødder vil helst i noget blødt og bouncy for tiden. Jeg sniger dem stadigvæk i en læderstøvle og lidt hæl ind i mellem, men de har det bedst i et par sneakers. Jeg har nogle forskellige, men der er ingen tvivl om at dem, der fungerer allerbedst for mig er Nike Huarache modellerne. Jeg er på mit andet par pt, og drømmer lidt om dem her i Bordeaux.

screen-shot-2017-03-10-at-09-42-07

Gode strømpebukser. Hvad der dur for mig, dur muligvis ikke for dig. Jeg kender flere, der sværger til H&Ms mama strømpebukser, som på mig sidder helt af helvedes til efter få minutter. Så det er noget med at prøve sig frem. Men jeg har opdaget, at der er to mærker som fungerer perfekt for en for mig, der har lange ben, en bred mås og en smal talje. Det er dem fra Mamalicious HER og så dem fra Queen mum HER. Jeg har fire par af førstnævnte og to af sidstnævnte, hvilket er ret passende for en, der går i kjole fire-fem dage om ugen.

screen-shot-2017-03-10-at-09-51-44

Jeg bliver ret dårlig i løbet af dagen, hvis jeg ikke drikker virkelig meget vand. Jeg har derfor altid en flaske med som jeg kan genfylde, hvilket jeg gør tre-fem gange hver dag. Min er denne halvliters i BPA-fri plast fra Eva solo (Sponsoreret), som er både pæn og praktisk.

Af andre ting som jeg sjældent forlader huset uden kan nævnes: Tyggegummi (god til kvalme, som jeg stadigvæk ret nemt får), en snack af en art (et stykke frugt, en chokoladebar, en håndfuld nødder, en figenstang), syreneutraliserende tabletter, som jeg også nævner i det første indlæg…

Har jeg glemt noget? Hvad kan I ikke leve uden? Please do share!

9 replies
 1. Dorte says:

  Da jeg var gravid 2. gang var en nosebuddy en uundværlig del af mine rutiner. Mine slimhinder var generede, så det hjalp enormt til, at jeg rent faktisk kunne sove et par timer i træk. Ved ikke om alle vil være glade for at bruge sådan en fætter, men kan ihvertfald varmt anbefale det.

  Svar
 2. Hald says:

  Lige lidt off topic – men så dig på Vesterbrogade i går, og kom måske til at stirre lige lidt for længe, fordi jeg ikke helt kunne placere dig. Jeg var ret sikker på, at jeg kendte dig – indtil det gik op for mig, at jeg “kender dig” herfra – og ikke sådan i den virkelig verden 😉
  Anyway, ville egentlig bare lade dig vide, at du så godt ud ☺ Maven så pænt tung ud – men du så ret cool, calm and collected ud.

  Svar
  • Anna says:

   Ej jeg lavede præcis den samme i dag, med Nikolaj Stockholm 😂 Alt alt alt for længe øjenkontakt, virkelig akavet

   Svar
 3. Kristine says:

  Jeg er ikke gravid og kan derfor ikke bidrage med noget som helst. Men… min kæreste og jeg begynder at prøve på at blive gravide til sommer. Jeg er old as fuck og lidt i panik, og på en eller anden måde suger jeg de her indlæg til mig, for jeg tænker (håber), at de snart bliver relevante for mig. Så tak for at jeg må følge med, selvom jeg lige nu ikke helt er i samme båd som dig

  Svar
 4. Jo says:

  TAK for strømpebukse-tippet! Jeg er for nyligt hoppet i graviditets strømpebukser, og h&m’s fungerer heller på ingen måde for mig. Ve-støv din vej forresten 🙂

  Svar
 5. Eva says:

  Lanzoprazol! Receptpligtig medicin mod halsbrand. Det redder mig her anden gang, og de var slet ikke svære at få ud af lægen. Virker meget bedre end de der klamme kridtpiller.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *