Min fødselsberetning: I røg og hast kom Loulou

img_3264
Fredag 170317
Klokken 4.
Jeg vågner ved at det spænder og gør ondt i mit underliv. Ikke som veer, men mere følelsen som når ens menstruation er på vej. Jeg forsøger at sove videre, men blunder højest. Klokken 5:30 kommer Uma ind til mig, og Otto følger efter.
Vi ligger og snakker lidt, inden vi står op ved 6 tiden.
Jeg er fortsat øm, og har en følelse i kroppen af at noget godt kunne gå i gang.
Jeg tisser og opdager en tegnblødning. Sådan er det startet de to andre gange, så jeg kan ikke undgå at blive lidt spændt.

Klokken 7 vækker jeg min mand som står op til børnene og lader mig overtage dobbeltsengen.
Jeg forsøger virkelig at mærke efter tegn, men jeg har hverken veer eller menstruationsfornemmelsen længere.
Jeg er bare ulideligt træt.

Børn og mand tager afsted og jeg beslutter mig for at stå op.

De næste timer bruger jeg på sofaen, hvor jeg skriver det her indlæg, og er lidt skuffet over at ‘måske er det nu’ fornemmelsen er væk igen.
Min mand kommer hjem ved 10 tiden, med brød og lidt kage.
Vi spiser sammen og taler om at det ville være enormt smart, hvis jeg føder i dag.
Den samtale har vi haft en del gange de sidste dage.

Udover et par plukveer, føler jeg ikke de store tegn, men jeg bløder fortsat en smule og genkender en slags ro i mit humør, som jeg også har oplevet før mine to andre fødsler, og jeg siger til min mand at det sgu nok alligevel går i gang indenfor et døgns tid.

Klokken 13
Vi beslutter os for at se en film, men da vi er ved at finde en frem, rammer lugten af røg os.
Det svier i øjnene og halsen, og udenfor sner det med aske.
Det er kæmpe brand 50 meter nede af gaden.
Gaden bliver spærret af, og vi joker med, at så skal det sgu nok passe med at fødslen går i gang ,og at vi må klare det selv.
Røgen tager til, og vi joker ikke længere. Telefonen ringer. Umas vuggestue skal evakueres på grund af røg.
Vi aftaler at min mand skal hente hende, og Otto, og køre dem hjem til mine forældre. Bare for en sikkerheds skyld.

14:30
Da han er gået, kan jeg godt mærke at mine plukveer tager til, ikke i hyppighed, men i styrke. De kommer med 10-20, nogle gange endda 30 minutters mellemrum og strammer godt op og om i lænden, men det har jeg oplevet mange gange over de seneste uger, så jeg forsøger at slå det hen.

Ved 15 tiden lægger jeg mig på en madras i stuen. Trætheden og den der ro jeg har følt hele dagen, tager godt fat i mig, og jeg forsøger at sove en smule. Mens jeg ligger der, får jeg et par veer. De gør ikke ondt, men jeg kan mærke at de er effektive alligevel. Jeg ringer til min mand og siger at han faktisk nok godt kan forberede sig på, at vi skal til at have gang i en fødsel.
Han kommer hjem en halv time senere, med en masse slik og snacks og højt humør.

img_3265

16:30
Min mor, som skal være med til fødslen kommer.
Jeg er nu begyndt at time mine veer, som er uregelmæssige, men alle varer lige over et minut. De kommer med alt fra 4 til 16 minutters mellemrum, og bider stadigvæk ikke rigtigt.

Klokken 16:50
Hver 6. minut kommer der nu en ve, og de varer fortsat lige under 1 minut. Jeg kan fint være i dem, men beslutter mig efter 5-6 af dem at stille mig under bruseren.

17:21
Jeg står under bruseren som er skoldende varm. Når en ve kommer, læner jeg mig ind mod væggen og lader vandet løbe direkte ned på min lænd, mens jeg fokuserer på at trække vejret ind gennem næsen og ud gennem munden.
Efter et par veer, kan jeg godt mærke at der helt sikkert ikke er seks minutter imellem længere, og jeg kalder på min mand, der begynder at time dem på sin telefon. De første to veer kommer med tre minutters interval, de næste med to. Jeg tager et par stykker mere under bruseren, inden at jeg kommer ud og får et håndklæde om mig.

Klokken 18:05
Jeg sætter mig på madrassen på gulvet og tager en trøje på, imens får jeg en ve, der føles helt ulidelig – Sikkert fordi at jeg sidder ned, men jeg kan ikke bevæge mig. I næste pause får jeg vendt mig, så jeg ligger med knæene i madrassen og overkroppen indover sofaen.
Veerne kommer fortsat i to minutters intervaller, de gør ondt, og jeg begynder at forsvinde ind i mig selv.

Klokken 18:21
Min mand ringer til jordemoderen og siger, at vi gerne vil have en ud til os. Snart.
Hun er enig, og siger at der kommer en, inden for 30-45 minutter.

Få minutter efter at min mand har lagt på, begynder veerne at tage til. For fulde gardiner. Både i styrke, længde og interval. Hvor jeg før gerne ville trykkes på lænden, når veerne tog fat, kan jeg nu slet ikke holde ud at blive rørt ved.
Jeg får to, måske tre af dem, og ved den næste, klokken 18:50, går vandet. Jeg bliver forskrækket og vender mig om spørger med angst i øjnene og stemmen min mand og min mor om det er grønt.
Det er det ikke.

18:55
Veerne ruller indover mig og jeg har pressetrang. Men det siger jeg ikke.
Jeg spørger efter jordemoderen igen og igen, og fornemmer at min mand går rundt med sin telefon ved øret.
Han kan ikke komme igennem til dem.

Jeg har lagt mig på ryggen på madrassen, med hovedet op af sofaen, og jeg vugger fra side til side, mens jeg skiftevis spørger efter jordemoderen, nynner og gisper. Min mor tager fat i mit lår og spørger alvorligt om jeg skal presse. Da jeg svarer ja, rejser hun sig og flyver ud af rummet. Hun vender tilbage mindre end et minut efter, med et fad varmt vand, en klud, og rene hænder, og sætter sig ‘klar’ (min mor har været sosu-assistent på en fødegang i mange år, og har taget imod et par børn før).

Få sekunder efter ringer det på. Endelig.
Min mand åbner døren og (har han fortalt efterfølgende) løber ned af trappen for at tage imod JM, der vist ret hurtigt, da hun ser mig, får travlt med at komme ind. Jeg hverken ser eller hører hende. Opfatter bare at hun er der, hvilket giver mig følelsen af kontrol og styrke tilbage.

De næste to veer skubber jeg forsigtigt med og kan tydeligt mærke hvordan at baby kommer længere og længere ned. Det er en følelse jeg ikke har oplevet de andre gange og det er lige dele smertefuldt og befriende, da jeg ved mine andre fødsler ikke har haft nogen som helst føling med, hvad fanden jeg eller min krop havde gang i. JM taler roligt til mig, og beder mig fokusere på min vejrtrækning. Når veen er slut skal jeg sukke, og når den står på ‘puste/gispe’. Jeg har begge mine arme om min mands overarm (Han sidder ved siden af mig på madrassen), og bruger den til at stemme imod ved hvert pres.

Det er mega effektivt, både vejrtrækningen, jordemoderens stemme og måde at guide mig på, og min mands arm –
Det er som om at særligt vejrtrækningen giver min krop den styrke, der skal til for virkelig at presse til. Ved hvert pres kan jeg i to-tre veer mærke, hvordan at hovedet kommer længere og længere ud, men jeg kan også mærke at det glider op igen når veen er slut, hvilket frustrerer mig, men også giver ny styrke til virkelig at give den gas, og jeg hører mig selv sige ‘Jeg vil ikke det her…. Men jeg KAN godt!’. JM beder mig komme om på siden og ligge, og får min mand over på den anden side af mig, for at hjælpe med at holde mit ben, og så går det stærkt. I næste ve råbepresser jeg hovedet ud, gisper i pausen, hvor JM spørger om jeg vil tage imod baby selv. Jeg ryster på hovedet og siger min mands navn.
Nu tager jeg selv fat i mit ben og i næste ve tager min mand imod vores datter.
Klokken 19:21. cirka tyve minutter efter JMs ankomst.

img_3123

img_3131
Min mand ringer til Otto, der er hos min stedfar, og fortæller ham at han er blevet storebror lige midt i Disney sjov.
Han ringer også til sine egne forældre, og til min veninde Rachel.
Jeg får et enkelt sting, inden jeg tager bukser på og ligger mig op i sofaen med Loulou i armene.
Min mand henter pizza, og vi åbner en flaske champagne. De næste timer griner vi, og græder lidt, taler om fødslen og er totalt høje af adrenalin og lykke, alt sammen i lugten af røg fra dagens brand, der fortsat ulmer nede af gaden.

img_3266

Ved 22 tiden går JM, der i øvrigt var fuldstændig fantastisk, og som godt nok selv sagde at hun jo ikke havde gjort noget, men som gjorde meget mere end det – Hun fattede mig ligesom bare, og gjorde præcis det, der skulle til – Lod min krop være min krop og guidede ikke mere end højest nødvendigt – Det lyder måske fjollet, men det var en befrielse ikke at få besked på at presse, ikke at vide hvor mange centimeter det ene og det andet var, og bare have en rolig stemme, der hjalp, roste og mindede mig om at trække vejret. Tak, Signe! Jeg tror jeg elsker dig.

Klokken 23 kysser vi min mor farvel, og så sidder vi tilbage i sofaen.
Min mand, mig og vores Loulou.

Tak fordi at I læste med.

106 replies
 1. Line says:

  Intet mindre en fantastisk! Om 1,5 md (ish) er det min tur for 2. Gang og jeg er ofte ret nervøs, selvom det gik fint første gang. Men lige nu er jeg rolig og spændt! Det lyder som en helt fantastisk fødsel – stort tillykke for Gud ved efterhånden hvilken gang. Tusind tak fordi du deler!

  Svar
 2. Pil says:

  Kæmpe tillykke med fine Loulou og den gode fødselsoplevelse! Sejt gået! Man får jo selv helt lyst til at nappe en bebs og hjemmefødsel mere 😀

  Svar
 3. Marie says:

  Kæmpe stort tillykke! Og tak fordi du vil dele din beretning med os 🙂
  Jeg er helt vild med jeres valg af navn: Loulou er så fint😀👶🏼

  Svar
 4. Therese says:

  Det er sjældent jeg bliver sådan rigtig rørt, over andres fødselsberetninger. Men shit mand, jeg hulkede jo nærmest lidt. Det er så fin og smuk en fortælling. TILLYKKE og tak 🙂

  Svar
 5. Sanne says:

  Tak fordi du delte. Er helt rørt og varm om hjertet. Og så får jeg helt lyst til at føde – igen. 🙂 Tillykke tillykke tillykke!

  Svar
 6. Louise says:

  STORT tillykke med fine lille Loulou ❤

  Hvor er det en fantastisk fødselsberetning 🙌🏼
  Jeg håber og krydser fingrer for en ligeså fantastisk jordmoder når det bliver min tur om små 5 uger! Kan godt forstå det betyder alverden for hele oplevelsen!

  Endnu engang tillykke og tak tak tak fordi du tillader os læsere at følge med i så stor en del af dit liv ❤ Det giver mig lidt mere ro på i min egen situation!

  Masser af god karma herfra

  Louise

  Svar
 7. Malene says:

  Puha… Sådan en fødselsberetning får altid tårerne og en masse skønne minder fra mine egne fødsler frem!! Tak fordi du deler og kæmpe stort tillykke med lillesøster Loulou ❤

  Svar
 8. Julie E. says:

  Stort tillykke, det lyder som en fantastisk fødsel, hvor du og din krop fik lov til at gøre arbejdet – rigtig sejt gået! Jordemoderen lyder præcist som min hjemmefødselsjordemor (skriften ligner også, og navnet er det samme) – hun bidrog også til min hurtige, men helt fantastiske og naturlige hjemmefødsel med nr. 2.

  Svar
 9. M says:

  Jeg er hverken gravid eller mor, men hold nu op hvor jeg tudede, da jeg læste sidste del af din beretning. Smukt beskrevet, og så må det være ret VILDT og på en måde også beroligende, at det hele foregik hjemme i stuen. Endnu en gang tillykke med lille Loulou, med det smukkeste navn. Det virker til, hun har fået en helt perfekt start på livet. KH

  Svar
 10. Lone Sole says:

  Dejlig og rolig og helt igennem fantastisk beretning. I er simpelthen for seje. Alle sammen. Og måske mest dig 🙂

  Svar
 11. Pernille says:

  Ej jeg sidder og hyler i bussen. Er 24 år og meget langt fra børn – men gud hvor er det bare smukt! Kæmpe tillykke!

  Svar
 12. Sofie R says:

  SÅ vildt! Fandme sejt klaret, det lyder som en helt igennem fantastisk oplevelse. Stort tillykke med jeres Lou Lou 🙂

  Svar
 13. Ditte says:

  Ønsker jer et kæmpe tillykke med jeres smukke pige 💓 Det lyder som en pragtfuld oplevelse til trods for de smerter man oplever! Dejligt at det lykkedes med en hjemmefødsel!
  Jeg har født én gang – for 10 mdr. siden. Det var en helt igennem forfærdelig oplevelse der løb over 2,5 dage i smerter og med en søn der var skidt og som jeg først så 3 timer efter fødsel! Min kæreste var hos ham og aldrig havde man følt sig så revet midt over. Jeg håber på et forløb som dit næste gang med en masse positive oplevelse. Det behøver ikke at gå hurtigt, men vil bare gerne næste gang starte mor rollen uden skræk, rædsel og tårer.
  Jeg ønsker jer alt det bedste – jeres familieliv er en kæmpe inspiration for mig 😊

  Svar
 14. Signe says:

  Tillykke! Havde også termin i søndags og fødte tirsdag i noget nær den modsatte oplevelse end dig – lang fødsel, vedrop, sugekop og en masse postyr. Men det gik godt og vi havde fantastisk dejlige jdm undervejs i de 24 timer, det tog. Fødsler er fascinerende forskellige! Stort tillykke igen!

  Svar
 15. Amanda says:

  Åh altså nu sidder jeg og græder over din fine beretning i toget på vej hjem fra arbejde! Hvor lyder det som en god fødsel og hvor er Loulou fin og dejlig at se på!

  Svar
 16. Sine says:

  Du kan simpelthen bare noget med ord. Jeg sidder og tuder. Kæmpe stort tillykke til jer! Hvor ser Loulou skøn ud 🙂

  Svar
 17. Sofie says:

  Og så ligger preggo (38+3) og tuder midt i plukveer og søvnunderskud, mens jeg ligger og læser din fantastiske beretning <3 og ville faktisk lidt ønske at jeg måtte føde min nr 3 hjemme. Tror det er tredje gang jeg siger tillykke, men TILLYKKE!! Du er fandme sej – det er i alle. Hej Loulou <3

  Svar
 18. Camilla says:

  Åhr! Tårer. Min første fødsel var ikke super god – koblede veer, meget smertefuldt forløb og meget hurtigt! Men når jeg læser det her, får jeg lyst til at føde et barn til. Mon ikke det sker en dag?! Tillykke til jer!

  Svar
 19. Line says:

  Ihh, en tårer triller ned af kinden! Hvor er der bare en smuk og kraftig beretning, jeg fik helt ondt i brystet af at trække vejret med dig ❤ Alt godt til jer alle sammen!

  Svar
 20. Cristina says:

  Først stort tillykke 🙂
  Det er jo fuldstændig fantastisk at læse om din fødsel 🙂 du er mega sej !!

  Svar
 21. Julie M says:

  Åh hvor du er fantastisk og sej til både at skrive og føde. Tillykke til jer alle med smukke Loulou <3

  Svar
 22. Mette says:

  Her triller tårerne også ❤❤❤. Smuk år skrevet og dejligt du fik den fødsel, du så gerne ville. Endnu engang stort tillykke til jer alle

  Svar
 23. Anne says:

  Så mega meget tillykke. Måtte lige kvæle et par hulk, for det er simpelthen så fantastisk at læse om din fødsel. Tak fordi du deler. Det er smukt❤ Tillykke med Loulou – et flot navn i øvrigt!

  Svar
 24. Ida says:

  Så sidder jeg og tuder. I et tog. Et sted mellem Struer og Viborg. Tillykke med prinsessen – jeg har totalt flashback og er dødmisundelig (lige i dette øjeblik – i morgen er alt glemt😉)….

  Svar
 25. Trine says:

  Ej hvor lyder det bare fantastisk! Og hvor er hun bare fin. Er sikker på, at hun bliver lige så smuk som sine søskende og sine forældre. Der sker altså bare noget magisk, når dig og Michael laver børn. Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at læse den sidste navneføljeton – Loulou er godt nok et dejligt navn. Og det passer bare perfekt ind i jeres (synes jeg) vidunderligt skønne familie.

  Svar
 26. Anne says:

  Fantastisk -stort tillykke! Jeg sidder med tårer i øjnene. Tak for at vi måtte læse med. Jeg er selv i uge 38 og skal føde hjemme hvis alt går vel. Jeg glæder mig.

  Svar
 27. Ida says:

  Jeg bliver simpelthen så rørt af at læse din beretning, og det blev jeg også da jeg læste de to andre. Det er smukt og stærkt og jeg bliver på en gang spændt på og nervøs for, at jeg en dag nok også skal igennem det. Tillykke endnu engang med jeres smukke datter!

  Svar
  • Charlotte says:

   Så baby er altså født uden smertestillende, og hjemme i stuen uden noget som helst udover guide fra jordmoder? Wow, mega imponerende. Og stort tillykke.

   Svar
 28. Giveittomebaby says:

  Stort tillykke med jeres fine lille Loulou. Og sikken en fantastisk beretning der trak tårer. Jeg glæder mig nu endnu mere til at møde lillebror til september!
  Tak fordi du delte. 🙂

  Svar
 29. Mirjam says:

  Jeg RØG direkte ind på bloggen, da jeg så din snapstory om fødselsberetning – og jeg er altså ikke voldsomt følsomt anlagt, men du får mig alligevel bare hver gang. Og denne opdatering er ingen undtagelse. Og lige noget andet, ikk’: selvom bloggen de seneste par måneder har handlet rigtig meget om graviditet, var jeg næsten helt overrasket, da jeg så din post-fødsels-snap. Der er jo pludselig en baby, for he..! Altså, KÆMPE STORT tillykke med Lou-lou og den (tilsyneladende) fantastiske fødsel. Kæmpe virtuel krammer.

  Svar
 30. Camilla says:

  Bliver så rørt og glæder mig pludselig vildt meget til, når jeg en dag forhåbentlig skal føde igen 🙂 stort tillykke med søde Loulou, som da i hvert fald ikke kan løbe fra, at hun er søster til Uma og Otto <3

  Svar
 31. Kristina says:

  Magisk, smukt og vidunderligt rørende. Jeg tuder hver gang jeg læser/genlæser én af dine fødselsberetninger <3

  Stort stort tillykke til jer alle. Og mega sejt gået Cecilie!

  Svar
 32. Marianne says:

  Shit mand. Tårer i øjnene her. Super fin beretning -hvor er du sej! Og velkommen til verden fineste lille Loulou <3

  Svar
 33. Louise says:

  Sidder i bilen på vej hjem fra min kærestes fødselsdagsfejring på Bones off all places 😂 Tårerne triller ned af kinderne, så smuk, stille og rolig en fødsel. Wau 💕 Blir næsten skruk og får lyst til en 3.er. PS er VILD med Loulou og hendes navn 🙌🌸🎀🎉

  Svar
 34. Klara says:

  OMG totalt gåsehud og glæder mig til at se dig skrive om næste gang du kommer til at lugte den type røg, hvor meget du blev mindet om din fødsel! 😀 Der ér bare noget med lugte. Men FUCK hvor jeg aldrig nogen sinde gider føde! (Jo det gør jeg jo, men AV AV AV jeg vil ik!!!) Kan lige forestille mig alt hvad du skriver om – bare ikke den dér skide smerte! Kæmpe stort tillykke!

  Svar
 35. Kristine says:

  Tak Cecilie for en smuk og rørende beretning. Jeg blev selv mor (for første gang) sidste år, og din fortælling vækker minder fra verdens bedste oplevelse.
  Tillykke til dig og din familie og tak for dig og din blog. Den bedste af dem alle.

  Svar
 36. Ida says:

  Jeg ligger her i mørket med to sovende børn og tårerne startede allerede 16:30 da din mor ankom. Wauw hvor en rørende beretning. Tak ❤ og tillykke.

  Svar
 37. Christina says:

  Skøn beretning og virkelig smuk fødsel! Fødte selv lige vores anden datter for 6 uger siden- på 48 min fra den allerførste ve, så sprang virkelig mange etaper over. Alle kommenterer, at det var en nem omgang (hvilket det var), nåede kun lige ind og fik bukserne af og hun var ude på halvanden presseve- men samtidig er det også som om vi mangler processen, for selvom det er hårdt, så er det en fantastisk oplevelse. Den første fødte jeg på 3 timer, så der nåede jeg flere af stadierne og det var perfekt <3 tillykke med Loulou og må du få masser af overskud til den første måneds tid i søvnunderskudsland.

  Svar
 38. Cecilie says:

  Jeg er slet ikke en børneperson. Typen der svarer “hvor? jeg kan ingen hund se”, når mine veninder siger “nuuurh se den lille”… men dine fødselsberetninger er must read! Jeg kan ikke forklare det. Der er bare så meget LIV! Hvor er det fantastisk. Tak for dig og det største tillykke herfra.

  Svar
 39. Sille says:

  Smuk fortælling! Tak fordi du vil dele den. Stort tillykke med jeres datter Loulou – Så fint navn og jeg tænker, der er en hel speciel mening bag de bogstaver ❤

  Svar
 40. Malene says:

  Sidder med tårer i øjnene. Tak for en smuk beretning!

  Kan ikke lade være med at tænke, om det mon var samme Signe der hjalp min datter til verden for to måneder siden, og sørgede for at vo var helt trygge trods overflytning fra hjemmefødsel til hospital i sidste øjeblik. Hun var fantastisk!

  Svar
 41. Tanja says:

  Fantastisk rørende fødselsberetning.
  Jeg er helt vild med navnet. Da jeg læste det første gang, tænkte jeg: selvfølgelig skal hun hedde det. Og at det består af forbogstaverne af de andre børns navne. Så smukt…

  Svar
 42. Katrine says:

  Utrolig smukt som altid.. jeg fik helt tårer i øjnene , og jeg er så langt fra børn og familie som enhver 20 årig! Kæmpe tillykke med den smukke pige. Nyder at følge sneglefamilie så det er kun et plus med en ekstra nuttet unge!

  Svar
 43. Louise says:

  Jeg har for 2 uger siden fundet ud af at jeg selv er gravid. Det er ikke planlagt – men hold nu op, hvor er vi glade.
  Jeg var en af dem, som sad og fortalte kæresten om, hvordan fredagsfølger pludselig var blevet afbrudt og at jeg var sikker på at du var i gang med at føde :D. Han forstod ikke rigtig at jeg synes det var så vildt, da jeg nogle timer senere fremviste ham din snap om at fredagsfølger var slut. Haha.
  Men ih, sikke en dejlig fødselsberetning – er helt forgabt i bare at læse den, mere end en gang. 🙂 <3 Tillykke med smukke Loulou!

  Svar
 44. Sara says:

  Hold op hvor godt! Tillykke med at det blev sådan en god oplevelse – og hvor var det dog perfekt at du havde valgt at føde hjemme!
  Mange aspekter genkender jeg fra min egen hjemmefødsel. Her var min jordemoder netop også fantastisk fordi hun mest af alt gav mig fred.
  Alt der bedste til jeres nye start!

  Svar
 45. Sissel says:

  Hvor er det smukt skrevet!

  Sidst jeg var herinde, mindes jeg at jeg læste at i skulle flytte fra Vesterbro? Men dejligt i stadig er her, også endda med tre børn!
  Jeg er selv mor på Vesterbro, så måske jeg skal have et råd eller to om institutioner og legepladser her på Vesterbro 😉

  Tillykke med Loulou! Vi ses sikkert på Istedgade med barnevogn. haha. 🙂

  Hilsen en mor på barsel med sin 6 mdrs gamle søn.

  http://www.livetsomungmor.dk

  Svar
 46. Karina Simonsen says:

  Fin beretning. Jeg får helt lyst til at gøre det selv igen… Men da min “flok” er mellem 17 og 12, bliver det ikke! Så dejligt for jer – med Loulou og med en god fødsel. Jeg måtte lige pudse næse et par gange undervejs i læsningen. Det er et mirakel hver gang.

  Svar
 47. Marie says:

  Dejlig fødsel og fødselsberetning. Superkvinde og dygtig baby der stiller sig godt tilrette (: Kan genkende virkelig meget fra min hjemmefødsel i januar, det gik også stærkt, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg vil have en treer, så jeg kan opleve det igen! Måske er fødselsdelen ikke helt et godt argument for at få en treer… Så må søskendekærlighedsdelen da være det, så fint at Otto er vild med hende.

  Svar
 48. Gitte says:

  Stort tillykke med jeres lille Loulou og den fantastiske hjemmefødsel. Selv har jeg termin den 2. april, også en treer og en forventet hjemmefødsel. Jeg er utrolig glad for at læse din beretning. Jeg må indrømme, at min ellers stejle beslutning omkring at føde hjemme, har været udfordret lidt af mig selv på det sidste. Men hey – hvor mega sejt ville det ikke være at kunne fortælle en fødselsberetning som din med det kærlige udgangspunkt, at det var i ens eget varme og trygge hjem! Så med dig i mente prøver jeg nu at fokusere på den gode oplevelse – og så nævner vi ingenting om efterveerne, som jeg er rædselsslagen for 😉 Pøj pøj med det videre babyforløb!

  Svar
 49. Kate says:

  Virkelig fint navn og kæmpe tillykke med den lille ny 🙂 hyggeligt at du vil dele din fortælling. Nu er jeg virkelig langt fra baby og fødsel, og reeltset ved jeg slet ikke om at jeg vil have svaret på det her, men jeg kan ikke lade være med at være nysgerrig over hvor du spurgte om vandt var grønt da dit vand gik? Håber at der er en som kan stille min nysgerrighed for jeg har virkelig ikke lyst til at google det… 😛

  Svar
  • Trine says:

   Hvis baby har været lidt stresset inde i maven og gerne vil ud, kan den have afføring. Afføringen farver vandet grønt og derfor holder man øje med fostervandets farve. Held og lykke med graviditeten!

   Svar
 50. Carli says:

  Meget fin og spændende beretning! Jeg selv vil så gerne være mor, men er bange for alt det dér fødsels-hejs selvom jeg på samme tid glæder mig vildt meget til at opleve det når det sker (nok først om nogle år… er kun 23) men hold da op hvor lyder det som en fantastisk oplevelse! I kaos og røg.. og så lyder du til at have vildt sej! Min søsters fødsel tog dens 43 timer..,.

  Tillykke med den fine pige som har fået et smukt navn!

  Svar
 51. Anette says:

  Tillykke med Loulou og tak for den fine fødselsveerung.
  Du er virkelig god til at beskrive, hvordan du oplevede veerne og hele fødslen.

  Svar
 52. Viberg says:

  For f…… altså.. Jeg har læst det her indlæg Ihvertfald for 5. gang nu… Og det lykkedes med at stortude hver gang. Hvor er det bare fint <3

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] i min sofa i vores lejlighed på Vesterbro, med Loulou i armene, to timer gammel, helt ny. (Læs min fødselsberetning HER og Michaels beretning HER) Nu, et år senere, sidder jeg i en skrækkelig hvid lædersofa i […]

 2. […] på minuttet er det nu 7 måneder siden at Loulou kom til verden i vores gamle lejlighed på Vesterbro. Syv måneder er virkelig længe, og alligevel slet ikke. Jeg husker aftenen, hvor hun blev født […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *