Mens vi venter ….

 • Spiser jeg virkelig mange pærer … Og Croissanter. Og påskeæg.
 • Ser jeg ‘You’re the worst’ på Netflix. Den er god!
 • Hører jeg Anderson Paaks ‘Malibu’ album på repeat .
 • Læser jeg fødselsberetninger på nettet (link gerne til jeres favoritter. Jeg æder dem råt)
 • Rydder jeg op. Meget mere end jeg plejer.
 • Har jeg virkelig mange snydeveer, der gør naller, så jeg bader en hel del, i ufattelig varmt vand. Otto udbrød i går da han gik i bad efter mig ‘Altså! Er du ude på at koge mig, eller hvad?!’
 • Netshopper jeg. Helt klart for meget.
 • Danser jeg. Mest når jeg er alene.
 • Prøver jeg at holde fri, og holde fingrene fra min mailbakke så meget som muligt. Det er jeg dårlig til.
 • Kigger jeg på lamper til vores nye hjem. Vi ejer ingen loftslamper pt og får brug for nogle ret store af slagsen, da der er absurd højt til loftet det nye sted.
 • Sorterer jeg videoklip fra vores bryllup, som skal blive til en ægte bryllupsvideo.
 • Bander jeg af min graviditetsapp, der hver dag spørger om jeg har ‘given birth yet’ … NO! Og hold lige kæft.
 • …. Glæder jeg mig bare sådan helt overdrevet (!) til at møde hende, der bor under mit maveskind. – Og til at sove på ryggen uden at blive dårlig, og til at kunne drikke rødvin.

img_2684

 

26 replies
 1. Stinne says:

  Haha da jeg var gravid fik jeg hver uge en mail fra min mave. Da jeg så var gået en uge over tid fik jeg en mail fra min mave hvor der stod “nu er din baby en uge”. Lige der havde jeg lyst til at kaste min mobil ind i væggen( har stort temperament) 🙂

  Svar
 2. Frk. C says:

  Nu lytter jeg jo til din podcast (og Rachels 😉 ), så hvis du er frisk på “min”, som er min fødsel, så er her et link. Den er noget voldsom til sidst, men det hele ender godt. http://arkiv.radio24syv.dk/attachment/9826383/12692656/4eb7e4d473fb9cb84b8b6f4672b5324b/audio/en-fodsel-audio.mp3
  Da jeg skulle søge efter podcasten faldt jeg over den ifb. et andet program den (åbenbart) er med i – der starter udsendelsen med et interview med Ida Corr og hendes hjemmefødsel. Den kan findes på 24/7 under “En fødsel (2)” i programmet Efter Otte.

  Svar
 3. Ann says:

  Lise Vandborg delte netop sin fødselsberetning i går, en virkelig rørende og velbeskrevet fortælling, som går lige i hjertelige. Jeg mener, at hendes hjemmeside er http://www.liseogmichael.dk ☺️ jeg sender gode tanker til dig og din forestående fødsel ❤️

  Svar
 4. Trine says:

  Jeg håber at det er okay med et lidt personligt spørgsmål (og ellers må du stoppe mig), men har du gjort dig nogle tanker mht amning vs flaske? Er du opsat på amning her tredje gang, eller ved du måske allerede nu at det bliver et flaskebarn? Jeg er oprigtigt nysgerrig, fordi du jo har prøvet begge dele, og mener at man vælger det, der er bedst for en selv og barnet 🙂

  Svar
 5. Guldlog says:

  Åh jeg var så satans træt af at sove på ryggen…men. Havde altså liiiige glemt at Dolly aka amme monsteret med kæmpe babser – stadig er nødt t det…pokkers:) men jeg er langsomt ved at ku ligge på siden 🙂 Ved btw godt det lyder evnesvagt at sige, men på et sært plan er jeg lidt misundelig på at du snart skal føde. Jaja, jeg hr jo lige gjort det – og gider egt ikke igen. Men. Det var bare så fint alligevel – klart som om man på en eller anden måde var bare en bitte smule bedre til det…?! Anyway! Alt god karma til dig og maven!

  Svar
 6. Maria says:

  Fødselsberetninger er altid god læsning, særligt når man selv nærmere sig..
  Kender du smilerynker.dk? Hun havde for et par år siden en masse oplæg om hjemmefødsler, i forbindelse med hun selv skulle føde hjemme, herunder også en del hjemmefødselsberetnimger..

  Svar
 7. Sanne says:

  Hvis du går ind på Smertefri fødsels FB side, er der mange dejlige beretninger. Inkl. min egen. 😉 God læselyst og fødsel!

  Svar
 8. s says:

  hej Cecilie, hvilken graviditetsapp bruger du? Held og lykke med fødslen! Tror vi er mange der glæder os til at ‘møde’ hende! KH

  Svar
 9. Tine says:

  Åh, har skamhørt Anderson .Paak et års tid efterhånden.. hans første album Venice er også ret fint + hans samarbejde med Mac Miller på ‘Dang!’ Kan også anbefale Mick Jenkins’ The Healing Component – et helt album om kærlighedens kryptiske væsen – det er nogle gange lidt mere dystert, men han skriver fantastiske tekster. Hvis du har lyst kunne det være fedt at få musikanbefalinger fra dig! Vi relativt få hiphop-damer må give musiktips til hinanden:)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *