Historien om Loulou

img_3245

Langt om længe kan jeg få lagt låg på navneføljetonen … Tak for tålmodigheden.

Lulu var mit favoritnavn længe. Min mand var langt fra afvisende, og blev tydeligt mere og mere vild med det, og da vi en søndag aften satte os ned og gennemgik de navne vi havde i spil, kom Lulu med i slutspurten, og vandt.
Min mand skrev det ned på en blok sammen med de andre børns navne og pludselig spilede han øjnene op og sagde at han synes vi skulle stave det Loulou. Først lagde jeg ikke det store i det, og synes måske det var at besværliggøre det lidt, selvom jeg æstetisk godt kunne se, at der var noget virkelig smukt over det. Men det var først da han skar det ud i pap for mig, at jeg kunne se, hvor perfekt og oplagt det egentlig var at stave det netop sådan …

Leo
Otto
Uma
… Kan I se det?

Og ja, det er sgu næsten lidt kvalmende så perfekt det er, og jeg er helt vild med det. Vild med historien, vild med symbolikken, og fuldstændigt pjattet med Loulou, ikke mindst.

… Og selvom stavemåden er fransk, holder vi det Vesterbrosk i udtalen 😉 altså [LuLu]

35 replies
 1. Lena says:

  Jeg er vild med navnet. Jeg tænkte dog også det var en lidt besværlig stavemåde, men nu hvor jeg også fik den skåret ud i pap, er det jo helt perfekt! Så er ringen ligesom sluttet 💕 Det er en meget smuk historie at give lillesøster.

  Svar
 2. Trine B says:

  Stort til lykke med det fine barn og den gode fødsel. Sikke hun ligner sine søskende. Tak fordi du deler. Det er ret rørende.

  Svar
 3. Sine says:

  Må vi høre de sidste navne som var med til sidst som du ikke har nævnt på bloggen? 🙂 rart med inspiration!

  Svar
 4. Simone says:

  Jeg er helt vild med navnet! Og med hende, hun er godt nok sød. Er lidt nysgerrig – udtales det stadig som Lulu på trods af stavemåden? 🙂

  Svar
 5. Lovisen says:

  Fedt og smukt navn… i mit hoved er der lidt forskel på hvordan jeg vil udtale Lulu og Loulou.. så vil da så gerne se en video, hvor jeg kan høre det udtalt:-) stort tillykke med lillesøster

  Svar
 6. Maria Bøg-Skov says:

  Åh hvor jeg elsker det! Da du først skrev navnet syntes jeg at det passede godt med de 3 andres navne, men endnu mere nu❤ Det er simpelthen det sødeste😊
  Håber at i får de dejligste første dage. De er så magiske.

  Svar
 7. Karin says:

  Det er godt nok en fin fin slutningen på navneføljetonen. Er spændt på hvordan I udtaler det…altså om o’et er stumt eller ej 😊

  Svar
 8. Rebecca says:

  Hvor er det bare et fint og gennemtænkt navn! Tusinde gange tillykke med hende – og hvor er det bare hyggeligt at få lov til at følge med! 🙂

  Svar
 9. Emilie says:

  Helt perfekt og virkelig smukt!😍
  I er sådan en fantastisk familie, tak fordi I giver et indblik i jeres liv, elsker at følge med på sidelinjen! ❤

  Svar
 10. S says:

  Virkelig fint. Altså på fransk udtales Loulou jo også Lulu, der er bare forskel på hvor man lægger trykket 🙂

  Svar
 11. Ayoe says:

  Hvor er det en vildt smuk symbolik – både at give lillesøster, men også overfor de tre store (som de vel er alle tre nu 🙂 )
  Har der været nogle reaktioner fra måske især Leo og Otto omkring det fine valg af navn og symbolik?

  TAK fordi I deler – det er simpelthen en fornøjelse at følge med (både op- og nedturene). Og stort, stort tillykke med hende 🙂

  Svar
 12. Sine says:

  Åh maj gaaard..

  Det er stort set fuldstændig sådan vores fjerde barn og første datter fik sit navn. Jeg har altid tænkt at Noa er det bedste pigenavn. Det var først da vi bestemte os for at det var navnet, at nogen på min insta skrev “nåh, det er fordi det er drengenes bogstaver der danner det?” Så sådan blev det. Lillesøsters navn består af hendes tre brødres bogstaver. Det er da lidt derhen ad. Og sådan noget virker altså skæbneagtigt…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *