G for gangsta og graviditet

Dagen inden min fødsel mødtes jeg med Rachel for at indspille endnu et afsnit af vores Voksen ABC. Vi optog i min sofa. Hvor jeg lå halvt ned imens, helt træt og tung. Det endte alligevel med at blive en ret god og lang snak, og i går udkom det, med en lille opdatering af Rachel i slutningen. I kan hente det i iTunes lige HER, eller høre det online HER

Vi er nået til G og snakken gik på alt fra det at være Gangsta, hvilket vi ikke er, til at være gravid, hvilket jeg jo var, og faktisk har været i sammenlagt to år af mit voksenliv.

Jeg håber I har lyst til at lytte med. Jeg kan ikke love at der kommer et afsnit mere nu på mandag, men vi satser på at få et i kassen hurtigst muligt. Jeg skal bare lige have lidt mere tid i min babysymbiose, inden jeg begynder at tænke i H-ord.

I kan lytte til og abonnere på podcasten HER, læse mere om hvad pokker det er for noget HER, høre da vi var i P1 og tale om den HER og så er vi (naturligvis) både på Instagram (@voksenabc) og Facebook.

img_3301

3 replies
 1. S says:

  Jeg er helt vild med jeres podcast og pauser altid det podcast, som jeg ellers er i gang med at høre, når jeg opdager, at der er et nyt afsnit af jeres. Jeg synes dog, at introen denne gang var lidt for lang – eller også synes jeg bare ikke, at gangsta er et vildt spændende ord til at definere voksenlivet 😀 men ellers et godt afsnit!

  Svar
  • Mie says:

   Enig. Jeg elsker også podcasten og hører den som det første når der kommer ny. Denne uge var måske lidt sløv om at komme ordentlig i gang. Det er første gang hvor jeg syntes der blev kørt lidt for meget rundt i det samme, og jeg husker ellers ganske godt ganster perioden. 🙂
   Det skal ikke ses som en kritik, for I er jo stadig super hyggelige at høre på, og ved godt det er svært at vide hvornår det stikker lidt af når man sidder og hyggesnakker. Men se det hellere som lidt feedback. Synes nemlig I er ret gode til at have et godt fremdrift i programmet uden det føles forceret, det vedbliver hyggeligt. Stor ros herfra. Elsker den. I er pissehyggelige at høre på!

   Svar
 2. M says:

  Jeg nød virkelig det afsnit 🙂 især det Rachel sagde med venskaber og at give igen og daI talte om “generøsitet”. Jeg fik helt lyst til at dumpe ind i jeres fine lille venne gruppe da I lyder søde og rare:)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *