Fremragende F …

screen-shot-2017-03-13-at-20-47-57

Det er mandag og der er nyt afsnit af Rachels og min podcast ‘Voksen ABC’ … Vi er nået til F og hold nu fast, hvor er der mange fede F-ord derude. Vi havde udvalgt en masse, men der kom en del væltende til os midt under optagelserne og vi fik virkelig dækket en hel del emner på relativt kort tid. Og jeg har efterfølgende tænkt mange tanker omkring mange af de ting vi taler om, og der kommer derfor med garanti et par indlæg her på adressen over den næste tid, der omhandler nogle af dem. For eksempel det med forventninger og forestillinger, som jeg i den grad har en hel del af i mit liv og mine tanker, og så har jeg lidt mere og sige om det der med forældreskab, fædre og familie.
Men indtil videre, håber jeg at I vil give afsnittet et lyt. Hent det i iTunes HER eller lyt til det online HER.

I kan lytte til og abonnere på podcasten HER, læse mere om hvad pokker det er for noget HER, høre da vi var i P1 og tale om den HER og så er vi (naturligvis) både på Instagram (@voksenabc) og Facebook.

screen-shot-2017-03-13-at-20-49-01

 

 

4 replies
 1. Sigrid says:

  Ah, jeg elsker jeres podcast! Lytter hver uge, og glæder mig altid til næste afsnit. At gå uforstyrret med jeres snak i ørene er total luksus med en 1,5-årig pige løbende rundt derhjemme. TAK for at I bruger jeres tid på det her, og at jeg får lytte med. 😌

  Svar
 2. Kristina says:

  Det er et stort øv, når man er døv og ikke har muligheden for at lytte med.

  Måske én dag er der tekst på på en eller anden måde, så man kan være med 🙂

  Svar
 3. Line says:

  Jeg er vild med jeres podcast og glæder mig til hver mandag, hvor min lange køretur til arbejde føles lidt kortere med jer i ørene👏🏻 Jeg synes, at I skøjtede lidt hurtigt hen over forpligtelser, som jeg ellers virkelig synes er et ord, som i allerhøjeste grad definerer voksenlivet, men der var rigtig mange gode f-ord.

  Svar
 4. Anne says:

  Hey flotte, seje snegl!

  Jeg kommenterer normalt aldrig, men jeg vil bare sige at jeg knuselsker jeres podcast! Det er top-hyggelig lytning og lydsporet til mine morgener på vej til job!

  Min eneste bekymring er – hvad så når I har opbrugt alfabetet, starter I så forfra igen? 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *