Endnu en nedtælling

Bedst som at ventetiden til termin og Loulous ankomst er veloverstået, er vi nu igang med at tælle ned til endnu en omvæltning af den gode slags.

Om en måned flytter vi nemlig. Jeg glæder mig fuldstændig åndssvagt, også selvom at jeg for bare et par uger siden syntes, at det var lige friskt nok med en flytning med så lille en baby, men som flere af jer også skrev, så skal det nok gå så fint, og nu her på den anden side af graviditet og fødsel, kan jeg sagtens overskue det. Ser endda virkelig meget frem til det, også selvom det er begrænset hvor meget jeg kan bidrage med, med en baby på armen. Men jeg kan vel pege og hente øl og pizzaer og den slags.

I dag modtog vi de 50 flyttekasser jeg har bestilt (aner i øvrigt ikke om det er nok, sikkert ikke) og kan dermed så småt gå i gang med at pakke. Egentlig havde vi overvejet at få nogen til det, men har besluttet at spare de penge og i stedet bruge hele måneden på det – Noget jeg faktisk helt glæder mig til (lad os se, hvordan jeg har det om et par uger).

D. 1. Maj klokken 10 overtager vi det nye sted, og jeg får seriøst sommerfugle i maven og helt ud i tæerne, når jeg tænker på det. Selvom jeg elsker vores lejlighed, og i særdeleshed altanen og gården, som vi da også kommer til at savne – og har tænkt os at mega udnytte den næste måned, så er vi simpelthen så klar til det her spritnye kapitel. Lige om lidt. Eller, om 32 dage. Men hvem tæller. (Jeg gør)

Det er på en eller anden måde ret fedt sådan konstant at have noget at tælle ned til og se frem til… gad vide hvad det næste skal være?! Min mand foreslår en rejse. Jeg tror, jeg er enig. Eller måske en baby mere? (NEJ!).

img_3563

10 replies
 1. Anne says:

  Jeg venter en pige i starten af maj, og til august er vi nødt til at flytte, da vores lejlighed skal sælges. Og jeg aner ikke, hvor vi skal bo endnu. Kan godt mærke, at det giver lidt stress her. Så gode tips til flytning med baby modtages med kyshånd 😉
  /Anne

  Svar
 2. Charlotte says:

  Hvor skønt. Jeg har flyttet med baby. Det gik super især fordi jeg slap for at slæbe noget 🙂
  MEN jeg fik ikke nået at smide ud og gennemgå i lofts- og kælderrum inden og slæbte alt med. BIG FREAKIN’ mistake. Spild af slæb og alt det gøjl der ikke skulle have været med blev blandet med vores alm ting og det var lidt af en rod at få orden i bagefter. Så mit lille pip ville være at satse på at få rundbarberet de ting, man ikke har direkte lejligheden og bruger til hverdag. Måske skal de slet ikke i brug næste sted heller 🙈 Pøj pøj med det hele

  Svar
 3. Esther says:

  God medvind med flytning!!
  Måske et lille brugbart tip fra en nyflytter til en anden, vi er lige flyttet med kun 1 barn og vi brugte omkring 70 (!) flyttekasser, men slap også for at flytte i sorte sække og det lettede flyttemændenes arbejde sagde de…
  Fortsat god pakkelyst!! – Esther

  Svar
 4. Tanja says:

  Jeg er super nysgerrig efter at se, hvordan i får indrettet det nye sted (- og desuden også hvordan jeres nuværende hjem ser ud) – længes efter inspiration og jeg synes simpelthen du er så indspirerende. Gerne flere boligbilleder herfra😍😍

  Svar
 5. Line says:

  Vi brugte 20 flyttekasser i efteråret til at flytte to personers crap, og vi havde alligevel en smule ting i plastiksække – så det kan godt være, de 50 er optimistisk tænkt 😄 Det gode ved at gå i gang i så god tid er til gengæld, at man kan nå at opdage det i god tid, så man ikke står på dagen og mangler kasserne!

  Svar
 6. Michala says:

  Det bliver da bare skønt for jer! Vi byder jer velkommen i K om en måned. Selvom der er dage hvor vi begge savner Vesterbro, så ER her rigtig dejligt og det er jo den helt rigtige tid vi går i møde med solskin og den lækre legeplads ved Sankt Annæ Plads <3

  Svar
 7. Mette says:

  Altså hvis i kan ha jeres habengut i 50 kasser, så gir jeg sgu kage 👍🏼. Jeg ene dame flyttede med vel 60-70 kasser 🙈. Bøger er tunge. Og porcelæn,… såååå 😎. Stemmer for en baby mere i øvrigt 😜

  Svar
 8. DorteS says:

  Hurtigt råd herfra: man bliver vanvittig af at bo med flyttekasser i en måned. Især fordi de ting, der kan pakkes med fornuft, typisk er ting i skabe og på reoler – og pludselig er lejlighedens plads bare fyldt og du bor i et papkasse-slot, hvor du konstant skal flytte på kasser for at komme rundt. Resten af ens ting bruger man jo, og de kan derfor ikke pakkes, medmindre man gider rende og pakke op og ned hver dag.
  I stedet giver det væsentlig mere mening at gå sine ting igennem og sortere, smide ud, forære væk og sælge med arme og ben! Alt, du kan komme af med nu, slipper du for at pakke, flytte OG pakke ud igen (samt rydde op i fremover). Downsizing er guld værd, når man skal flytte, er min erfaring.

  Svar
  • Iben says:

   Vi tænker selv på at flytte. Tak for et virkelig godt råd, som jeg bestemt gerne ville have tænkt på sidst vi flyttede 😄

   Svar
 9. VenterPaaVinBlog says:

  Jeg hepper på en kombi! I kan jo bare lige rejse… ned efter en baby! Ja, du ved, på Brad & Angelina måden. SÅ er der dømt Hollywood storfamilie :p
  Arh, pjat – håber I finder en skøn destination og at flytningen går nogenlunde smertefrit; jeg synes selv det er det mest bøøøvlede, men når man ved der venter et skønt hjem forenden af tunnelen, lysner det hurtigt 🙂

  Go’ pakkelyst.

  -A

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *