En følelsesmæssig rodebutik

40+5, så langt var jeg henne da jeg fødte Uma (selvom jeg havde givet op få timer inden), og så langt er jeg henne i dag. Om det bliver i dag, eller i morgen, eller om en uge, har jeg droppet at gætte på, og har tværtimod besluttet mig for fra nu af at geare helt ned. Noget jeg har haft i sinde længe nu, men som jeg hele tiden afbryder, fordi jeg liiiige skal alt muligt … Jeg kommer til at lave alverdens aftaler, både af de hyggelige, de praktiske og de mere arbejdsrelaterede, og jeg har på fornemmelsen at det er med til at min krop ikke tror, at den skal føde lige nu. Måske er det naivt at tænke sådan, men selv hvis det ikke passer, har jeg brug for at smide benene op og lave ingenting. Nu. Så det bruger jeg min fredag på. Det og så at få styr på mine tanker og følelser omkring min forestående fødsel.
Jeg er nemlig stadigvæk nervøs, og tager mig selv i ind i mellem at tænke, at jeg slet ikke har lyst til at føde alligevel. Jeg kommer til at gå for meget op i de ting, der måske ikke bliver som jeg forventer. At det måske sker om natten, og kommer til at gå stærkt, sådan at børnene ikke når at blive hentet, at jeg slet ikke alligevel har lyst til at være herhjemme når det går løs, at jeg måske ikke har kemi med den jordemoder, der kommer, at jeg måske går over de 42 uger og dermed skal føde på hospital (jeg er med på at man selv bestemmer, men jeg er opsat på at følge anbefalingerne, hvis jeg når dertil) og så videre. Resten af tiden glæder jeg mig, får sommerfugle i maven, er utålmodig og kan slet ikke vente. Jeg er med andre ord lidt af en rodebutik, følelsesmæssigt, lige nu. Naturligt, forventeligt, men også virkelig irriterende. Og jeg VED at når fødslen er overstået og vi har den lille sprællepige hos os, betyder både tidspunkt, sted og måden hun kommer ingenting. Jeg ved det godt. Skal bare lige føle det også, sådan helt rigtigt.

img_3052

20 replies
 1. Cecilie says:

  Jeg håber ham freelancer giver sig en ordentlig tur og sender lidt s** med på vejen….. det har virket begge gange hos mig😂😂😂😂

  Svar
 2. Louise says:

  Først : smukt billede!
  Og hvor kan jeg bare genkalde alle de tanker og følelser du sidder med. Er selv 38+3 i dag og sidder selv med de samme følelser. Jeg brugte en time i nat på at tude og min stakkels mand anede ikke hvad han skulle stille op. Og egentlig er jeg selv lidt i tvivl om hvad jeg græd for.. alt den spænding, nervøsitet og uforudsigelighed er bare svær nogle dage.
  Held og lykke med fødslen:)

  Svar
 3. Dorte says:

  Sprællepige haha!! Rigtig meget god vind med det – du er fantastisk både at se og “høre” på, og tak fordi vi må være med!

  Svar
 4. Anette says:

  Vi må håbe den lille snart melder sin ankomst.
  ja det nok godt at hjælpe kroppen til at forstå det tid.
  Så der jo alle de gode sæt igang råd, med bla. Vinduspudsning, ikke for at pudse men nogle bevægelser skulle jo bare hjælpe på at sætte skub i baby.

  Svar
 5. Rebecca says:

  Hun kommer når “du føler det rigtigt”. Så tror det er den helt rigtige plan at lade op og bare prøve at sige til hende at det er ok hun kommer nu- det virkede her ❤ ønsker dig en skøn hjemmefødsel!!

  Svar
 6. Malene says:

  De hjemmefødselsjordemødre fra Hvidovre jeg nåede at møde var simpelthen så dejlige nogle mennesker! Held og lykke 🙂

  Svar
 7. F says:

  Årh jeg havde det også så blandet. Jeg er gået 11 dage over med begge mine piger. Det var okay og min krop havde det fint med at være gravid, men jeg troede til sidst slet ikke at jeg skulle føde længere 🙄😄 det blev så fjernt, men alligevel havde det jo aldrig været tættere på. Håber på at du får en god fødsel ☺

  Svar
 8. Ida says:

  Kæmpe tillykke med datteren! Har set det smukke navn på din mands insta – jeg er vild med det. Kæmpe stort tillykke

  Svar
 9. Laurs says:

  Seriøst, er ret fuld på toilettet lige nu på en eller anden bar, men jeg har lige fældet en tåre på jeres vegne!! TILLYKKE FOR FANDEN, hvor er det bare mega fucking fantastisk!!!!! ❤❤❤❤❤

  Svar
 10. Mathilde says:

  STORT tillykke med Loulou! Og hvor er det fint, at hendes navn er sammensat af hendes søskendes forbogstaver ❤️ Jeg gættede på Lulu, så det var en smule rigtigt gættet ☺️ Har I tænkt jer at udtale det ligesom Lulu, eller den mere franske måde med vægt på det sidste lou? luluuu

  Svar
 11. Giveittomebaby says:

  Stort tillykke med jeres lille pige 💕❤ Jeg håber at alt gik godt. Det er simpelthen en skøn nyhed at vågne op til, at endnu en snegl har set dagens lys. Mange knus og kram herfra ❤

  Svar
 12. Emma says:

  hej sneglcille. tak for din fantastiske, sjove, søde, hyggelige blog! Jeg har fulgt med længe, Du skal vide, at det simpelthen er så skønt at følge med i dit liv! jeg sluger fredagsfølger, abc podcast som var det en hollywood film- de gør mig glade, inspirere mig, giver mig lyst til at stifte familie med 3 ( 4) børn og får mig til at reflektere og drømme lidt. .
  Jeg synes at din blog har den perfekte balance. Jeg synes du er personlig og privat men nemlig ikke for meget, dette gør at det faktisk er hyggeligt at læse din blog. Man bliver inviteret varmt ind i dit liv og kan blive helt afhængig af at læse videre, se gamle fredagsfølgere, din instagram osv. Du virker simpelthen så ski’e sød og skøn og virker på ingen måde iscenesættende, som en reklamesøjle eller falsk. Forhold til mange andre bloggere synes jeg du har noget virkelig fint. Du blære dig aldrig eller får os på den anden side af skærmen til at føle os kiksede, uheldige, grimme og som om vores liv er tørt og kedeligt ligesom en del andre livsstilsbloggere får en til.
  tak for din blog og din datter- glæder mig til at høre om din fødsel osv. venig hilsen Emma.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *