Drømmekagemester? Ikke uden lidt hjælp.

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF DAN CAKE

img_2414

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen; Jeg er fan af købekager. Jeg elsker også hjemmebag, bevares. Men fabriksfremstillet skærekage har altså mit kagehjerte i sin hule hånd, og når jeg om et øjeblik kommer til at være vært for en hulens masse barselsbesøg, sætter jeg ekstra stor pris på Dan Cakes Premiumvarianter, som jeg før har skrevet om. Længe har Dan Cakes chokoladekage været en af mine foretrukne, og selvom jeg også selv bager en ret mean chokoladekage, er jeg ikke bleg for at smide Dan Cakes version på bordet, når der kommer gæster. Gerne i følgeskab af en klat flødeskum og lidt bær. Eller hold nu fast: Saltkaramel og vaniljeis.

img_2420

Jeg har giftet mig med en mand, der elsker drømmekage til  gengæld og hvis der er noget jeg er dårlig til, så er det at bage drømmekage. Desværre. Så da jeg fik tilbudt denne kampagne for Dan Cake og i briefet kunne se, at de netop havde lanceret en drømmekage til deres sortiment, gav det sig selv. Både mand og søn var ikke til at skyde igennem da vi fik den ind ad døren, og da jeg spurgte den yngste af de to mandfolk, hvordan vi skulle servere den, hvis den lige skulle have lidt ekstra lækkert på siden, faldt svaret ret hurtigt; Mere af det gode på toppen! Javel.

img_2419

Jeg besluttede derfor i går, på en ganske almindelig torsdag eftermiddag, at give mig i kast med sådan en omgang kokostopping til at servere on the side til kagen, så de kære drømmekagedrenge kunne give den gas.
Men ak! Jeg fik atter bevist at jeg absolut ikke mestrer drømmekage på nogen som helst måde, og brændte hele molevitten på. Heldigvis tilgav drengene mig og spise alligevel kagen som den var, og selvom jeg forsøgte at gøre det godt med lidt vaniljeyoghurt og blåbær på siden, var det primært kagen, der hev point ind. Så vores kagetorsdag endte med at blive en succes, med mætte kagedrenge og en tung duft af brændt kokos i hele huset … Men altså, ideen er hermed givet videre, hvis der er andre kokostopping-fans på linjen.

Opskriften på sådan en topping er rimelig simpel og skulle ikke være til at lave fejl i, ved mindre man altså er mig, åbenbart:
100 gram smør
150 gram kokosmel
200 gram brun farin
1/2 dl væske (mælk, vand, mandelmælk, hvad du foretrækker)
Det hele skal i en gryde og smeltes sammen, og tages af varmen lige inden det koger.
Server det ved siden af eller ovenpå kagen.

Følg Dan Cake og få inspiration til flere muligheder med premiumkagerne på facebook HER

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *