SHOPPING: Det jeg nok bestiller. Snart.

SPONSORERET: Indeholder affiliate

Nu er jeg jo ude på den anden side af graviditeten, og selvom maven er blød og har imponerende meget hud på sig, jeg stadigvæk har en gravid hage og endnu ikke er hoppet endeligt ud af mine graviditetsjeans, føles det virkelig fedt, at kunne se mine fødder igen og at mine trøjer ikke længere stumper. Det har også givet mig lysten til at shoppe tilbage. Jeg var jo så hamrende træt af graviditetstøj til sidst, og jeg har da også pænt samlet det hele i en stor pose, som snarest ryger til salg. Til gengæld er lysten til ‘almindeligt’ tøj steget, og jeg kan næsten ikke vente til jeg begynder at kunne være i det igen. Og så ser jeg , som det nok kan fornemmes på nedenstående, særligt frem til lidt varmere temperaturer og et par festlige begivenheder uden gravid mave. Jeg har lige nu kig på det her:

efterfoedsel

1.Jeg er besat af flæser for tiden og drømmer om en hvid skjorte som denne til 340,- HER

2.Jeg kommer hele tiden til at klikke mig ind på denne. Den er egentlig slet ikke mig, men der er et eller andet, både ved snittet og stoffet, der gør at jeg tror den skal hjem til mig og bo lidt … 450,- HER

3.Jeg eeeeelsker det her print fra Storm & Marie, og er særligt pjattet med denne her nederdel. Suk! 900,- HER

4.Altså. Det er jo ikke fordi at den er pæn. Men. Jeg kan aldrig finde mine nøgler i min taske, og så er jeg ret glad for flamigoer, så selvfølgelig skal ham her passe på mine nøgler fremover… 80,- HER

5.Er blevet mere og mere glad for t-shirts, og særligt de lidt sjove af slagsen. Jeg hoppede aldrig med på frugt-bølgen, meeen sådan en Space Cowboy kunne jeg godt være tilbøjelig til at hoppe i. … 400,- HER

6.Denne minder til forveksling om min højtelskede Designers Remix skjorte/kjole. Bare uden krave, og så ser den ud til at være lang nok til at kunne have bare ben under. I like. 320.,- HER

7.Jeg skal eje et par spidse flade sko snarest, og egentlig er jeg mest på udkig efter et par i sorte, men jeg er også ret pjattet med de her prikkede skønheder. 1400,- HER

8.Buksedragt, der vil redde de fleste tøjkriser til diverse sommerarrangementer. Tænker den både går til sandaler, eller sneaks, med en t-shirt under, når det skal være casual, og med stilletter, en god eyeliner og brune skuldre, når det skal være lidt mere fancy. Pæn er den i hvert fald. 350,- HER

9.Pludselig synes jeg ikke, at jeg kan leve uden et par røde sko! Av, de er flotte! Forestiller mig at jeg skal have dem på til et par sorte bukser eller jeans og en chemiseagtig top og (igen) brune skuldre … De koster 1700,- HER

 

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *