Det eftertænksomme E

screen-shot-2017-03-07-at-09-26-07

Den nyeste episode af voksen ABC ramte iTunes i går, og selvom jeg havde sådan en fornemmelse af ikke at være helt ligeså skarp som jeg gerne ville, så er det en af de episoder jeg har tænkt mest over efterfølgende, da jeg faktisk synes at vi rammer ind i nogle gode snakke, som tog lidt røven på os begge to. Nok særligt det der med, at vi allesammen ligegyldigt hvor udadvendte og cool vi virker, kan føle os helt alene og akavede. Ensomhed er sgu en sær ting, men (åbenbart) en del af det der med at blive voksen, eller at være menneske om ikke andet. Jeg håber I har lyst til endnu engang at lytte med.

I denne uge skal vi optage F, som jeg glæder mig helt vildt til, da jeg selv synes at der gemmer sig nogle rigtig gode ord, som jeg personligt har en masse at sige om.

Apropos F, som snildt kunne stå for Fødsel (selvom jeg er nået ‘Hun bliver derinde for evigt’-stadiet), kommer der muligvis til at være en pause på en uge eller to, alt afhængigt af hvor meget vi når at optage forud. Eller måske laver Rachel en Bonus-episode uden mig. Vi får se …

I kan lytte til og abonnere på podcasten HER, læse mere om hvad pokker det er for noget HER, høre da vi var i P1 og tale om den HER og så er vi (naturligvis) både på Instagram (@voksenabc) og Facebook. Vi har i øvrigt listet os op på små 100.000 downloads efter bare en måned og jeg ved godt at jeg bliver ved med at sige det, men følelsen bliver ikke mindre: Det er simpelthen så pissehamrende overvældende, og jeg er så stolt. TAK!

screen-shot-2017-03-07-at-09-28-14

4 replies
 1. Jannie says:

  Det er sjovt du siger det, for jeg har det faktisk også sådan med E episoden at jeg synes i “vrøvlede” lige lovligt meget, specielt i snakken om eksemplarisk.
  (Konstruktivt skriver jeg i fare for at få hugget halsen over)
  Når det så er dagt gjorde det ikke podcasten mindre interessant, for i rundede nogle virkelig fede emner undervejs.
  Tak for et godt koncept 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Helt enig, og det er virkelig helt ok at pointere det. Vi har aftalt fra starten at vi ikke må optage om, når det sker, netop for at holde det autentisk, og nogle dage er man jo netop bare mere vrøvlet. Men jeg er glad for at du alligevel (også) fik noget ud af det. Tak fordi du lytter med 😀

   Svar
 2. Frida says:

  Erfaring var da det helt perfekte E ord!! jeg forstår slet ikke hvorfor det ikke blev valgt. Synes det er så fedt at i er personlige og fortæller små historier som kan argumenterer for jeres ord. Synes i lyder meget som hinanden dog.

  Svar
 3. Ann says:

  Jeg er vild med jeres podcast! Det er sådan en god blanding fa en hyggelig sludder-for-en-sladder og eftertænksomme diskussioner, som man kan relatere til, og som sætter en masse tanker i gang for mit eget vedkommende.

  Så tak!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *