Barselsvikarerne: #2 Danica Chloe

Der vil over de næste måneder være en række barselsvikarer her i det virtuelle sneglehus. Det bliver hver torsdag, hvor der altså vil være et indlæg skrevet af en anden end mig. Emnerne er vidt forskellige, ligesom at personerne er det. Jeg håber I vil tage rigtig godt imod det og dem.
Læs sidste uges indlæg HER

I denne uge er det endnu en af mine kontordamer, der har taget over. Nemlig smukke Danica, der siden november har beriget vores Andedam med sit behagelige væsen. Danica deler min begejstring for reality tv og kage, hun er skarp, og så er hun noget af det fineste at se på. I kan følge hende lige HER.
17495718_10155308414690809_1859974061_n

I øvrigt..

 • Har jeg præstationsangst over at skulle dele et ”I øvrigt” indlæg i Sneglens fantastiske føljeton. Sådan virkelig meget!
 • Er mit forhold til Ben & Jerry’s sygeligt. Jeg kan ikke gå forbi en fryseboks uden at kigge ned for at se om de nu stadigvæk er der. Tænk, hvis de ikke var. 70 % af gangene ryger der også en is med hjem #cookiedoughforever
 • Er jeg et meget mageligt menneske. Så snart jeg kommer ind ad døren ryger bukserne og bh’en, ja faktisk al tøjet, og så på med den mest slidte oversize t-shirt påført et barnligt motiv på. Min mand hader den!
 • Har jeg et tæt forhold til reality-TV. Især det amerikanske af slagsen. Jo mere drama, des bedre. Jeg tror det er fordi mit liv er så dramafrit og simpelt, at jeg elsker at overvære det modsatte. Andre ligesindede derude? Mine favoritter er alt, der hedder noget med Real Housewives, The Bachelor og The Bachelorette + samtlige spinoffs.
 • Føler jeg mig lidt dum. Jeg har først for nyligt lært at udtale Stilleben korrekt. Hvor jeg førhen, højt og stolt, sagde Stille-ben, har jeg nu lært den mere korrekte udtalelse, Stil-leben.
 • Er jeg generelt på udebane, som jyde i København. Jeg kan hverken udtale Wulff & Konstali, Blågårdsgade eller billeder (som åbenbart udtales bedler, hvis man bor her) korrekt.
 • Kalder jeg ofte København K for centrum eller midtbyen. ”Skal vi mødes i midtbyen”?. Det skal man helst ikke sige højt… Folk i København ynder nemlig at sige City, eller det mere simple ”K”.
 • Har jeg en skøn og fantastisk dreng på 4 år, og har ikke planer om at få flere. Jo ældre han bliver, det mindre spørger folk ind til det.
 • Er jeg meget spirituel, bilder jeg mig selv ind. Jeg er en af dem, der tror på ALT eller som minimum bliver fascineret af det. Numerologi, clairvoyance, naturmedicin, healing og alternative veje. Det er ikke fordi jeg selv gør mig så meget i det, men jeg æder alt råt, når folk deler deres erfaringer.
 • Tror jeg også på spøgelser, nu vi er ved det spirituelle. Måske ikke i traditionel forstand, men mere som sjæle, der af en eller anden grund stadigvæk befinder sig i vores verden. Min største frygt er dog at få kontakt til den overnaturlige verden, så det pludselig er mig de døde går til. Jeg vil helst ikke ende i et Ghost Whisperer scenarie.
 • Klarede jeg mig gennem en gæsteudgave af Sneglcilles føljeton, og jeg er stadigvæk i live. Det skal fejres med en træstamme fra Lagkagehuset. Jeg deler nemlig samme begejstring for snasket kage, som Cecilie gør. Det har været en ære at agere barselsvikar for min smadderdygtige og søde blogkollega! Tak fordi I læste med.
27 replies
 1. S says:

  Eeeeelsker også amerikansk reality.. alt for meget! Ser det hver uge, når der bliver lagt nye afsnit op. Desværre er der ingen i min vennekreds, der har det på samme måde. Det fatter man jo ikke 😀

  Så hyggeligt med dette torsdagstiltag.

  Svar
  • Danica Chloe says:

   Haha, også mig. Kan slet ikke vente til de nye afsnit. Simpelthen det bedste 🙈

   Der er heller ingen af mine venner, der deler begejstringen på helt samme måde. Derfor elsker jeg at snakke med Cecilie om det. Hun forstår mig ❤️

   Svar
 2. Malene says:

  Ha ha ha, angående Stilleben er du ikke den eneste. Har netop på grund af dit skriv lært at det er stil-leben og nu giver det jo bare så meget mere mening 🙂

  Svar
 3. ID says:

  Jeg er nysgerrig. Hvordan udtaler du Wulff&Konstali? Jeg har arbejdet der i 2 år og ved slet ikke, hvordan man udtaler det på en “forkert” måde? 🙂

  Svar
  • Birgitte says:

   Jeg vil gætte på, at det handler om a’et i konstali – om det er langt eller kort. Det er i hvert fald der jeg som jyde laver ‘fejl’.

   Svar
 4. Dorte says:

  Jeg er sjællænder i Jylland og taler efterhånden på en sådan måde, at folk tror, jeg oprindeligt er midtjyde (9 år i Aarhus ftw!). Det giver så bare problemer, når jeg kommer “hjem” og netop kalder hovedstadens centrale del for midtbyen. Min far synes lidt, jeg er en forræder og ynder at påpege det.

  Svar
 5. Christina says:

  Jeg melder mig i koret med Stilleben, jeg har netop også først fundet ud af det pga. dit skriv 😊😊 Det er bare for morsomt.

  Svar
 6. Katrine says:

  Tak! 1000 tak for hjælp med at forstå stil-leben. Det har aldrig rigtigt givet mening for mig hvad et stille-ben har med en samling af dims at gøre..

  Svar
 7. Anna says:

  Guuuud! Hedder det stil-leben?! Tak!!! 😄
  Har i øvrigt også frygten for at de døde viser sig fir mig 😂

  Svar
 8. Østfronten says:

  Haha – stilleben er en klassiker. Det er måske lettere at forstå når man har in mente at det på engelsk hedder et ’still life’ og at ordet er af tysk oprindelse ‘Stilleben’. Sagde kunsthistorikeren. Well done med I øvrigt, i øvrigt.

  Svar
 9. Mette says:

  Du klarede det godt! 🙂 Jeg undrer mig også over hvordan man siger Wulff&Konstali forkert?
  Indre by er vist også et accepteret synonym for København K 😉

  Svar
 10. Cat says:

  Jeg skal da efter denne læsning tjekke din blog ud 🙂
  Ps. Man kan SAGTENS sige centrum om KBH! Men ikke midtbyen nej. Tror det oftest er KBH K man egentlig bruger, for hver bydel (Ø, N, V og christianshavn) er meget bevidste om SIN del😄

  Svar
  • Danica Chloe says:

   Dejligt du vil tjekke den ud 😊

   Jeg bliver hele tiden klogere på bydelene, men det er altså til tider besværligt at finde ud af. I Aarhus var der nærmest bare midtbyen og man kunne gå til alt 🙈

   Svar
 11. Københavneren says:

  Nej nej nej, det hedder ikke bedler. Har kæmpet med næb og kløer mod den udtale af ordet hele mit liv. Selv voksne mennesker og sågar skolelærere siger det. Og det er endda så let at udtale rigtigt.Også selvom man er københavner 🙂
  Ikke som stilleben, som jo bare driller. Men det blev nu oprindeligt stavet med tre gange L i midten. Så nåede man jo lige at opdage, at der foregik noget andet, end man troede. Og jeps, indre by, når man er “inden for” søerne…i øvrigt

  Svar
 12. Nadia says:

  Fint indlæg med Danica, som jeg i øvrigt også følger 🙂

  MEN! Jeg kan ikke lade være med at studse over, at man som blogger skal bruge en vikar – hvilket flere og flere jo gør. Jeg mener, hvis jeg ville læse et indlæg af f.eks Danica, jamen så ville jeg da besøge hendes blog. Jeg forstår ikke formålet med en vikar på personlige blogs, som man jo netop følger pga. personligheden bag 🙂
  Dette er slet ikke ment ondskabsfuldt, men blot som en undren? Og måske i et forsøg på at få en forklaring – en indsigt i formålet?

  Mange tanker Nadia

  Svar
 13. Lærke says:

  Bliver nødt til at høre! Hvor ser du The Bachelor?! Har haft abstinenser siden jeg var i USA og så det.. Troede ikke man kunne se det i DK!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *