Sidste dag inden babyboblen

I dag bliver min sidste dag ved min meget lyserøde plads i Andedammen. Altså ikke sidste sidste, for evigt agtigt, og med garanti heller ikke sidste gang jeg stikker hovedet forbi herinde, men det bliver min sidste reelle arbejdsdag ved mit skrivebord inden jeg skal føde. Jeg har nemlig brug for at træde ind i en babyboble her de sidste uger, både for mit sind og min krops skyld. SÅ selvom jeg ikke lægger arbejdet helt på hylden, bliver det i et noget mindre omfang, og jeg satser på at få afviklet alle kampagner, samt det regnskab der har hængt over mit hoved lidt for længe, i dag, og så skruer jeg ned for det administrative og op for de lidt sjovere mildere opgaver, mens jeg får lidt mere fokus på det der foregår inde i min livmoder (sorry for det mentale billede). Det bliver godt og det er helt klart det rette lige nu. Det er bare lige det, at jeg for pokker kommer til at savne min hverdag og min Andedam. Og så er der også lige det med, at jeg er ikke så god til det der med ’sidste gang’, ikke på en mut og nostalgisk måde, men nærmere på sådan en; Jeg er ikke klar til at give slip-agtig måde, spicet op med lidt fomo, for jeg vil jo helst hverken gå glip af noget, eller undvære mine kontor-roomies alt for længe af gangen.

Det var bestemt heller ikke meningen, at da Cana og jeg fik nøglerne og kunne åbne dørene til vores dam her i Nybrogade tilbage i juni måned, at jeg allerede nu mindre end et år efter skulle løsne grebet og forlade min plads for en tid. Men sådan er det blevet, og der er trods alt verdens bedste grund til, at jeg skal det. Heldigvis vender jeg tilbage på et tidspunkt, og har i øvrigt fuld tiltro til at Cana og resten af ‘ænderne’ herinde nok skal mere end klare sig. Det er udelukkende min egen fear of missing out og til tider lidt ekstreme engagement i ting, der gør følelsen af at gå ud af døren i eftermiddag lidt svær.

img_1922

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *