SHOPPING: Forberedelser til barselsuniformen pt 2…

INDLÆGGET ER SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg fortsætter min snusen rundt efter gode og pæne barselsvenlige sager, og pt fyrer særligt ASOS den af med fine og seje forårsvenlige ting, der får mig til at længes endnu mere efter lidt varmere vejr, og en lettere (men nok noget blødere) krop… Her er nogle af de ting jeg muligvis klikker hjem om lidt.

barselsuni2

1.Hvis man nu forestillede sig, at jeg ikke var sådan en, der spilder, konstant. Gad jeg godt have denne. For fanden den ville redde mig fra mange tøjkriser. Pæn! 400,- HER

2.Jeg har bestilt de her bukser, og jeg er simpelthen så spændt på at se dem i virkeligheden. Jeg forestiller mig at de er rare at have på, og så kan jeg godt lide at de sådan lidt suit agtige, hvilket vil se sejt ud til sneaks, en strik og store solbriller. De koster 320,- HER

3.Min besættelse af sort denim fortsætter, og denne skjorte skal klart med mig på barsel. Haps! 300,- HER

4.Det er stadigvæk en af de bedste concealere til mørke rande jeg har prøvet, og min er snart tom, så jeg kan vist godt begynde at fylde lageret. 65,- HER

5.Jeg tvivler på at jeg kan ‘pull this off’ i nær fremtid, men for fanden, hvor gad jeg godt gå foråret i møde i noget lignende. Bukserne koster 420,- HER  Og jakken (som jeg lidt overvejer at købe og bruge til sorte jeans og en top) koster 500,- HER

6.De her lidt rå ankelstøvler ser virkelig rare og dyre ud. Om de er rare ved jeg ikke, men man kan ikke kalde dem dyre. 450,- HER

7.Elsker denne her farve og tænker at den åbne effekt fortil gør den nem at amme i, hvis man gør sig i den slags. Den koster 280,- HER

8.Av av av, den er virkelig fin og sej denne her kjole og totalt nem at style, med enten sneaks eller ankelstøvler. Genial med en strik over, eller bare som den er. Den koster 1000,- HER

7 replies
 1. Marie says:

  Jeg husker det som om, du i dit nyeste make up-indlæg skrev, at du puttede en anden slags concealer uden på Nyx’en (måske). Kan man mon bruge den alene og andre steder end lige under øjnene? 🙂

  Svar
 2. Anna says:

  Elsker disse indlæg! Jeg er SÅ dårlig til at se mulighederne i tøjet, når jeg klikker rundt på Asos. Det er nærmest som om, jeg bliver tøjblind.
  Flere af sådanne indlæg, så jeg kan få opdateret forårsgarderoben 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *