SHOPPING: Fire favoritter på udsalg

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Overskriften siger det vist meget godt. Jeg er faldet over nogle af de yndlings-items jeg allerede har hængende i skabet. Forskellen er bare, at de nu allesammen sat ned … Der er både min nok mest anvendte graviditetskjole (lige efter Goyaen selvfølgelig) og den blomstrede Gat Rimon kjole jeg havde på i efteråret og som jeg glæder mig til at kunne være i igen, og to andre favoritter. Se bare:

img_6163

Jeg glæder mig helt vildt til at kunne være i denne her igen. Kæft, jeg har brugt den meget. Den er nedsat til 1040,- lige nu HER

gatrimon

Jeg har vist den mere end en gang, og jeg elsker den stadigvæk. Jeg er i skrivende stund vokset ud af min, men jeg ved at det er en af de kjoler, jeg bliver glad for at hive ud af skabet om et par måneder. Den er nedsat til 450,- HER

img_9781

Endnu en storfavorit fra Gat Rimon som er sat ned. Denne til lige knap 480,- (hvilket må siges at være et scoop, eftersom at jeg selv gav det tredobbelte). Den kan både bruges til lidt finere brug med stilletter, men kan også snildt bringes helt ned med støvler og en sej jakke. Find den HER

img_8995

Jeg tror at det er denne kjole jeg har brugt allermest i min graviditet. Så sent som i går havde jeg den på i første del af fredagsfølger på Snapchat og det væltede ind med ‘Hvor er den fra?’. Den er fra Mamalicious og den er sat ned til 220,- HER

7 replies
 1. Line says:

  Hvor heldigt, at du tipper om den smukke sag fra designers remix samme weekend, som Twinpeaks har en rabatkode til boozt! Og så var der lige én tilbage i min størrelse, haps!

  Svar
  • Emilie says:

   Og jeg siger tak til jer begge 😊 Har også lige bestilt kjolen med ekstra rabat fra Twinpeaks og nogle andre ting. Tak 😜 Selvfølgelig med dit link Cecilie! Elsker din tøjstil!

   Svar
 2. Mette says:

  Øv øv nåede ikke at få fingre i den fra designers remix. Du kan vel ikke tilfældigvis tippe om en lignende skjortekjole med flæser i bunden?

  Svar
  • Emmy says:

   Hej Mette
   Nu går det selvfølgelig lidt imod Cecilies links (undskyld), men vil bare sige, at jeg idag fandt kjolen i Magasin (Odense) på tilbud, så hvis du er helt vild med den (det var jeg) er der måske en chance der 🙂

   Svar
 3. Diana says:

  Jeg synes, at du klær dig så flot gravid! Hvis du nu har nogle tips til det tøj man ikke kan leve uden som gravid, vil du så ikke dele? Jeg sidder her 21 uger henne og synes godt nok der er meget at vælge imellem, men ingen ide om, hvad der er nødvendigt at smide penge efter bare fordi det hedder noget med maternaty…

  Svar
 4. Louise Bruunbech Jørgensen says:

  Øv øv øv, jeg havde selvfølgelig glemt alt om dette lækre indlæg, og nu er den første kjole (selvfølgelig) udsolgt 🙁 hvis du falder over den igen, så må du gerne råbe højt! 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *