SHOPPING: Comfy men pænt

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Lige om lidt skal jeg føde en baby, og hvis jeg kender mig selv ret vil jeg i tiden efter både hige efter at have behageligt tøj på, men vil i den grad også gerne føle at jeg ser godt ud. Så jeg er så småt begyndt at se efter bløde (pæne) sager og seje sneaks som jeg kan tøffe rundt i de første uger, når alt på min krop er ømt og løst. Lige nu ser min virtuelle shoppingkurv således ud …

efterf

1.Buksedragt i det fineste print  til 400,- HER

2.Jeg vil bruge denne her kjole over jeans og T-shirt som en slags jakke, og som kjole, når jeg er klar til at bevæge mig ud til noget lidt finere. 650,- HER

3.Prikket og strikket buksedragt. Ikke så ammevenlig, men nu har jeg sværmet om den længe, og den er sat ned, så måske jeg springer til … Buksedragt 520,- HER

4.Jeg er en lille smule besat af tanken om et par lyserøde sneaks, og pt er de her en af mine kandidater. 830,- HER

5.Gråt plisseret skørt, der er nemt at style. I det hele taget er jeg ret vild med looket på bileldet med støvler og strik til. Det kunne godt blive en trofast barselsuniform … Nederdel 200,- HER

6.Pyjamasskjorte, blød, pæn, afslappet på den seje måde og perfekt til jeans … 340,- HER

7.Et par billige solbriller eller to er også et must, for jeg ved at det der med at huske etui og i det hele taget passe på mine briller, ikke kommer til at ske med søvnmangel, og da deres egentlige funktion ikke bliver at passe på mine øjne, men at skjule mit ansigt, gør det ikke så meget at kvalien måske ikke er i top. De her er seje og koster 100,- HER

8.Boyfriend-jeans er klart det snit jeans, der klæder min efterfødselskrop bedst. SÅ jeg skal have mig et par eller to. De her er et godt bud, 550,- HER

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *