Pregcille Status: Færdigbagt 37+0

Ding! Baby er færdig.
Jeg drømmer at hun er en dreng. Flere gange om ugen faktisk.
Men jeg drømte selvfølgelig også den anden nat, at jeg skulle føde i Rema 1000 og at mine negle var lavet af avispapir, så jeg lægger ikke det store i det.

Jeg har hver eneste aften snydeveer, hvilket er både forventet, pisse irriterende, men også ret smart på en og samme tid. Jeg går ud fra, at de er til en eller anden slags nytte og at de selvfølgelig på et eller andet tidspunkt i løbet af de næste 3-4 uger bliver til en fødsel. De holder mig i hvert fald på dupperne, og det har jeg nok lidt brug for, da jeg skiftevis tager skyklapper på og fuldstændig ignorerer at den skal ud, babyen, samt længe har udsat al planlægning, babyshopping, og fødselssnak, og i næste øjeblik tænker, at det sgu nok skal gå. Og selvfølgelig skal det nok det. Det skal mere end gå, og det bliver fedt.

Mine ringe er begyndt at stramme, hvilket må siges at være meget godt holdt ud, altså at det først er her 20 dage inden datoen på papiret, at mine hænder begynder at reagere på de ekstra kilo. Jeg har endnu ikke taget dem af, ringene, men det kan godt ske, at de skal i en æske om et par dage, for det begynder at se lidt fjollet ud, og så er det heller ikke den rareste fornemmelse i verden. Derudover har jeg ikke de store fysiske skavanker, udover en efterhånden tung og træt krop, og en ærlig talt ret så øm livmoder, og tidligere i dag var jeg meget lidt værd, men det var ikke noget som en tre timer lang middagslur (Det er seriøst aldrig sket før) kunne hjælpe med, og jeg har det i skrivende stund virkelig godt. Det hænger nok også sammen med, at jeg efter mit lille sammenbrud den anden aften, sammen med min mand har fået snakket længe og meget om både fødsel og baby, samt er gået i gang med forberedelserne, sådan rigtigt.

Jeg har for eksempel netop lagt en gigantisk babytøjsbestilling, da det gik op for mig, at jeg har solgt alt i størrelse 50-68, for vi var jo færdige med babyer. Derudover er vi ved at få styr på de sidste forberedelser, til det der nok bliver en hjemmefødsel. Jeg har nemlig besluttet mig for, at det er det vi gør, hvis det føles rigtigt, når det går i gang altså. Det føles som en god beslutning nu, men jeg er også forberedt på, at jeg måske har det helt anderledes når der er knald på veerne, samt at det er ok at ombestemme sig. Men der er i hvert fald indkøbt afdækning og håndklæder til formålet, ligesom at der er blevet lagt pink champagne på køl. For når jeg har født skal vi skåle i lyserøde bobler og spise kanelsnegle. Så meget ved jeg er sikkert.

Nu vil jeg forsøge at tage et billede til indlægget her, inden jeg hopper ombord i min koldbryggede hindbærblad the, ser et par afsnit Girls og finder en varmepude klar til når næste omgang snydeveer tager fat, for min lændemassør har jeg sendt på bar.
God søndag aften til jer.

17 replies
 1. Nadia says:

  Hvor dejligt, at det (forhåbentlig) bliver en hjemmefødsel! Jeg har nu kun en uge til termin og har også valgt at føde hjemme (det er min nr. 2). Jeg glæder mig til at høre, om hvordan det er gået (skal også denne gang bruge Smertefri Fødsel – som var en kæmpe succes første gang) og ønsker mange gange held og lykke med fødslen!❤

  Svar
 2. Julie says:

  Ihj jeg synes simpelthen, at du er så cool omkring den fødsel 🙂
  Jeg er selv 1. gangs gravid(og kun i uge 16), og jeg har det allerede en smule stramt over, at skulle føde engang til august!

  Mega high five til dig, og tak for en rigtig dejlig blog!

  PS.Hvor bestiller du børnetøj henne? Jeg synes, at det er en jungle – og lysten til at købe er endnu ikke kommet faktisk…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak. Ved nu ikke hvor cool jeg selv synes jeg er. Men jeg prøver. Du skal nok også nå dertil 😉 Tillykke i hvert fald.

   Jeg er kæmpe fan af H&Ms new born udvalg. Særligt deres conscious og exclusive, der bare er lidt ekstra lækkert. Boozt.dk er også altid godt, og så er der lige nu mega udsalg hos Poppy rose, hvilket ellers normalt er lidt pebret, men pt kører minus 70%.

   Svar
 3. Sine says:

  Når du modtager baby tøj så vis det frem på snappen ligesom når du selv får tøj , kunne være lidt hyggeligt at se!

  Svar
 4. Anette says:

  Synes din gravide mave sidder vildt flot 😊 har du brugt kurset ” smertefri fødsel ” denne gang også ?

  Svar
 5. Barnløs typee says:

  Neohippie har lige lagt sin meget gode og grundie hjemmefødselsberetning på bloggen, hvis du ikke har læst den:)

  Svar
 6. Marie says:

  Held og lykke med fødslen – ligegyldigt hvordan det går, så går det sjældent galt trods alt, og man har det jo sådan her bagefter 🙋💪 Alle mødre er mega seje. Jeg havde den bedste
  hjemmefødsel for en måned siden. Vi havde massevis af afdækning og fødekar Jeg endte med at føde på sofaen på et lillebitte stykke afdækning fra hospitalet (det svinede overhovedet ikke). Jeg havde veer der bed i knap to timer, dog intet jeg ikke kunne klare, og jordemoderen nåede at være her ti minutter – kun til pressefasen. Min mand tog imod. Jeg fik ikke en skramme. Absolut drømmefødsel. Så rart at kunne gå ind i seng bagefter og ligge og kigge på lillesøster. Når det så er sagt, så tvivlede jeg faktisk på helt indtil dagen før, om jeg havde truffet det rigtige valg mht. hjemmefødsel. Hvad nu hvis jeg ikke kune klare det, hvad nu hvis baby sad fast, hvis jeg blødte for meget osv. Men fødsler er altid uforudsigelige, der er ingen garantier. Det er jo også det, der er med til at gøre det vidunderligt. For en gangs skyld må vi sætte vores lid til kroppen. Og oftest går det godt. Det talte jeg med min mors moster om, der har været jordemoder i 40 år. Hun synes stadig at hver eneste fødsel er et mirakel.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *