Pregcille status: 38+2

12 dage til termin og den der babyboble jeg var gået ind i, har jeg lige måtte stikke hovedet ud af igen, da nogle af de kampagner jeg skal lave, ikke blev afviklet helt efter planen, så jeg har kørt lidt hårdt på og arbejdet sent de sidste par dage for at få det hele klar, sammen med et momsregnskab, der drillede. Men det har nu føltes fint nok, og jeg har kunne gøre det iført blødt tøj og med M&Ms-belægning på tænderne, hvilket altid hjælper. Og nu er der vist styr på sagerne, og jeg tør godt at sige, at jeg fra i eftermiddag, når jeg har været til, hvad der nok bliver mit sidste event på denne side af fødsel (det er noget med chokolade, så egentlig er der ikke meget arbejde over det) igen kan dykke ned i min knap så dybe navle igen, og gå tilbage til babydyrkningen for fuld smadder.

Og hvordan går det så lige med det? Babyrugningen altså. Der er ikke så meget nyt at berette. Det lader til at hun, babyen, stortrives. Der er gang i hende og selvom at alle mine bøger og apps, samt erfaring, siger at hun ikke har meget plads nu og ikke bør bevæge sig så meget længere, er det ikke noget hun har læst op på, for jeg får seriøse karatespark i både ribben og blære, min mave er sjældent rund, men mere bulet i det, og enkelte gange ser det næsten ud som om at hun rejser sig op derinde. Det er en anelse smertefuldt og sætter min bækkenbund på prøve, men så husker jeg da mine knibeøvelser, så det er ikke helt skidt jo.

Jeg er ikke utålmodig endnu, men jeg mistænker at det ikke varer længe, inden jeg begynder at blive det. For jeg kan godt mærke, at det er blevet godt tungt, og så er jeg fortsat søvnløs – Hvilket jeg godt ved ikke stopper, når man får en baby, men så er der i det mindste et formål, udover halsbrand og ømt kadaver.
Hvad er ellers nyt… Jo. Jeg har fået væske i mine håndled (!?), hvilket ikke er så rart, til gengæld er jeg ret forskånet ellers, hvad væske angår, og jeg har faktisk stadigvæk mine ringe på, selvom jeg i sidste uge spåede at de snart skulle af.
Med andre ord, ikke så meget nyt, og heller ingen tegn på at hun er på vej snart – Altså bortset fra, at jeg har virkelig mange snydeveer fortsat, men jeg har på en eller anden måde accepteret, at det bare er sådan lige nu. Forhåbentlig gør de en masse godt, og forhåbentlig kan jeg mærke når de på et tidspunkt ikke længere er snyd.

Jeg skal et smut forbi min jordemoder i dag og tale fødselsplan, og så har jeg først tid igen efter termin, hvilket er det der besøg man som gravid altid lidt håber ikke at skulle til. Sådan havde jeg det i hvert fald sidst, og jeg var ærlig talt nok lidt en sur idiot til den konsultation, som jeg ikke slap for, da Uma jo først kom ud 40+5.

Billede fra i går aftes, 38+1, uden ansigt og væskefyldte håndled.
Som man nok fornemmer vokser jeg fortsat, og så hænger den godt lavt, maven. Og jeg undervurderer konstant længden af mine trøjer …

 

9 replies
 1. Hemmeligt :) says:

  Hej sneglcille
  Vil du fortælle noget om jeres tanker om at få jeres to piger “tæt” på hinanden og om, hvordan det er og har været at være gravid mens Uma stadig er lidt lille? (Går måske i tanker om samme):)

  Svar
 2. Camilla A says:

  Du er så smuk og fin – det er så hyggeligt at følge med 🙂 God fornøjelse med fødslen, når den kommer. Og tak for at vi må følge lidt med på sidelinjen 🙂 Kh. Camilla

  Svar
 3. Maria says:

  Andengangsgravid og 39+3 her, og jeg er ved at være godt utålmodig! Har simpelthen så ondt i min krop og er virkelig træt af at være tyk! Jeg kommer også til at være mega sur, hvis jeg rent faktisk kommer til min Jordemoder aftale 40+5.
  Er så småt begyndt at shoppe efter-graviditetstøj fordi jeg bare ikke kan vente. Hvilket egentlig er lidt dumt, for kan jo ikke prøve noget af det.
  Min lille pige i maven er iøvrigt også vældig aktiv. Bliver nogengange vildt forskrækket fordi hun sparker så hårdt – især i blæren er det ikke sjovt.

  Svar
 4. Line says:

  Ja, det er noget, man ikke får at vide, før man bliver gravid – at ens mave gerne er mere skæv og deform, end den er rund……….

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *