Onsdagstræthed og gæstebloggeri

Det er ikke blevet til så meget blogging her på adressen i dag som jeg gerne ville. Faktisk slet ingen blogging, for jeg har kun fået forfattet et par halve indlæg delvist i mine tanker og delvist i mine telefonnoter. Det skyldes primært, at jeg har haft en hostende Otto i min varetægt, som jeg midt på dagen besluttede at invitere på Fisketorvet, hvor vi spiste pomfritter og shoppede fastelavnskostume. Inden vi hentede Uma, der bare gerne ville sidde ovenpå mig fra vi kom hjem til hun skulle i seng. Og så har jeg oveni hatten sendt min mand til London og er selv blevet ramt af en ualmindelig voldsom træthed (kunne være det der jernmangel jeg åbenbart har), der gør det der med at sammensætte ord og at sidde foran en computer, der ikke viser ‘Gift ved første blik’ fuldstændig umuligt. Så det lader jeg være med.

Heldigvis skal I ikke gå tomhændede herfra, for faktisk har Otto og jeg for et par dage siden brugt en af vores ugentlige busture på at svare på nogle spørgsmål, som vi fik uddelt af min nye sidekammerat i Andedammen, nemlig søde og ualmindeligt boblende Christina (hvis I følger hende på Snapchat ved I, hvad jeg mener @karmamilli). På hendes blog kan I i dag læse Ottos bud på, hvad min livret er, hvem der er bedst til at køre i bil og lave mad herhjemme, og hvor høj jeg er – Lige HER

screen-shot-2017-02-08-at-21-07-14

Jeg vender stærkt tilbage i morgen med både ‘I øvrigt’ og barselsplaner/tanker… Nu dykker jeg mit trætte hoved i noget DR.dk og en upassende stor pose M&Ms. God onsdag.

3 replies
  1. Luna says:

    Jeg var altså også helt ualmindeligt træt en periode i efteråret, hvilket viste sig at være grundet jernmangel, og det hjalp altså ret meget på mit 20-årige trætte sind, da jeg fik lidt jern-tabletter indenbords kan jeg love for! 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *