I øvrigt #79

 • Havde jeg ikke blærebetændelse (tak til jer der har spurgt). Tilgengæld har jeg ret højt blodtryk og lav blodprocent, hvilket egentlig, i mit ikke lægeagtige hoved, er en lidt sær kombination.
 • Gad jeg godt vide om det overhovedet er muligt at ramme Jackpot i bonushjulet i Candy Crush
 • Spiller jeg ret meget Candy Crush for tiden. Om natten, i selskab med plukveer og halsbrand.
 • Findes Fredagsfølger stadigvæk på Snapchat (@sneglcille), og det ser ovenikøbet ud til, at jeg igen kan dele videoerne med jer herinde også. Efter næsten et års pause, hvor lyden konsekvent gik ud af sync når jeg downloadede min story. Men det virker vist nu, Fingers crossed.
 • Har jeg nu skrevet ‘hindbærsnitte’ i søgefeltet på en net-Helsehop tre gange på en uge. Jeg mente Hindbærblad te, men vil hellere have det første.
 • Er Uma ikke vanvittigt pjattet med sne, og det er ret sjovt at se hende skælde ud  (Sniii NEJ NEJ!) på den hvide masse, og nægte at sætte fødderne i det. Jeg forstår hende 100%
 • Må jeg igen sige pissemeget tak for den overvældende modtagelse af vores Podcast, der nu er oppe og kysse 7500 downloads på bare tre dage. Vi har netop indspillet andet afsnit som kommer i næste uge, samt en lille kort bonusepisode, der kommer senere i dag eller i morgen.
 • Har vi fået vores første stykke kunst derhjemme og foruden at være virkelig pænt, føles det ret voksent at have sådan et ægte maleri stående. Knap så voksent at vi endnu ikke har fået hængt det op. Men det kommer vel.
 • Er kunsten en gave fra vores ven. Bare hvis der sidder nogen og tænker at det er lige rapper-agtigt nok med sådan et 80 tusind kroners stykke lærred på væggen. Så skal der vist nogle flere spons-indlæg over disken her i butikken.
 • Apropos voksenliv og penge; Skal vi se på hus i dag. Egentlig er boligjagten jo stoppet, men lige pludselig var der noget der fangede vores øje. Lidt over budget, men ikke langt fra byen, så på den måde går det lidt op.
 • Er jeg begyndt at få absurd mange troll-beskeder og kommentarer her, i min mailbakke og på Facebook. Og jeg begynder sådan at se frem til lidt bedre og lysere vejr – Det plejer at hænge lidt sammen. Folk er generelt gladere og mere beskæftigede om sommeren, også internet-troldene.
 • Har Otto hørt, at det kun er 2% af verdens befolkning, der har grønne øjne, og har forstået det som om, at det kun er to personer, og derved ham selv og mig. Jeg lader ham blive lidt i troen. Det er fandme sødt!
 • Er det virkelig flippet at tænke på at det kun er en uge siden, at jeg var i New York, og at jeg på den ene uge, der er gået pludselig føler mig 20 kilo tungere. Slutspurten er i den grad sat ind på babybagningen.

img_1421

35 replies
 1. Lea says:

  Ja!! Jackpot KAN rammes. Det skete for mig 7. december 2014 sent aften, da jeg lå med veer, som var starter et døgn før. Min mand sov, så jeg råbte og skreg ikke, men tog et screen dump og tænkte, så må jeg sgu da snart føde. Det må være de rigtige veer!! Og så kom hun den næste formiddag. Så bare vent – du får jackpot om lidt 😉

  Svar
 2. Line says:

  Blodtrykket og blodprocenten hænger ganske godt sammen – i hvert fald i et lægefagligt hoved 😉 Blodprocenten beskriver nemlig egentlig ikke mængden af blod, men mængden af hæmoglobinen i blodet. Hæmoglobinen bringer ilt rundt til kroppen, så når der er mindre hæmoglobin er der mindre ilt i blodet, og for at kompensere må kroppen give lidt ekstra gas med at få sendt blodet rundt – derfor det højere blodtryk. Og det er for øvrigt helt normalt i graviditeten, men det har du sikkert også fået at vide. 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   I mit hoved gav det bare mening, at hvis blodprocenten var lav, så ville blodtrykket tage en slapper. Men det giver totalt mening det du siger.
   Hun sagde ikke om det var normalt, sagde bare at jeg skulle spise en masse jern og at jeg skulle ringe til FG hvis jeg bliver utilpas, fordi mit blodtryk ligger lige lovligt højt (145/95).

   Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, for pokker. Det er skidepænt, synes jeg. Jeg får taget et billede af det, når det kommer op. Ellers ligger der faktisk et billede på min mands instagram @michaelfalgren 🙂

   Svar
 3. Emma says:

  Jeg har også grønne øjne og var også overbevist om, at det kun var min mor og jeg der havde det da jeg var barn.
  Håber virkelig en af mine børn får grønne øjne, det er det fint 🙂 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Så sødt.
   Ja, jeg er også glad for at Otto har fået dem. Der er bare et eller anden ved mænd med grønne øjne (sagde damen der var gift med en meget blåøjet mand 😀 )

   Svar
  • NANI says:

   Hahahah, søde, søde Otto <3 Hils lige ham Otto med de pæne øjne fra genetiknørden her, og fortæl ham, at 2% af verdens befolkning har helt grønne, grønne øjne, mens der er hele 12% som har grønne øjne blandet med en anden farve. Fx brune islæt 🙂 Så I tilhører de 12% (til gengæld er der kun 8% med blå øjne, og 55% med brune). og til sidst, hold da op, hvor ser du strålende smuk ud på det billede !!
   og tusind tak for din blog!

   Svar
 4. Mette says:

  Jeg er vild med mit mentale billede af Uma der skælder ud på sneen. Det er sikkert endnu sjovere i virkeligheden.

  Du ser helt fantastisk ud på billedet!

  Svar
 5. Line says:

  Selvom det er en træls kombi, så er højt blodtryk og lav blodprocent helt normalt. Særligt når man er gravid. Du har carte blanche til at drikke en masse rødvin, når du har poppet den baby 🙂
  KH. Lægen

  Svar
  • Sneglcille says:

   Good to know. Min læge fik det nemlig til at lyde som om, at det var noget rod.

   Det med rødvinen vil jeg huske, når nu at lægen siger det 😉

   Svar
 6. Sara says:

  Ok, jeg har aldrig kommenteret før, men blev altså lige nødt til at smide en kommentar ind fordi jeg troede også at den jackpot i bonus-hjulet i Candy Crush var en urban legend. Altså lige indtil at jeg ramte den i går. Det var så også første gang i vel godt et par års spilning.

  Svar
 7. Mira says:

  Hey! Bare lige en kort kommentar herfra. Røv med troll-beskeder. Du er for sej, og det er dejligt at følge dig. Du er altså en af de ægte kvali-bloggere, der findes på markedet! God weekend og hus-kigning

  Svar
 8. Sandra says:

  Altså jeg har nu spillet 1288 baner i candy crush – altså virkelig lang tid! Og jeg har dælme da aldrig fået den latterlige jackpot i hjulet. Troede jeg godt nok heller ikke på kunne lade sig gøre (men det kan jeg så læse her i kommentarfeltet, at det har gjort for en anden..😮 H-v-o-r-d-a-n?

  Svar
 9. Lykke says:

  Altså… det dér hindbærbladethe. Jeg har noget stående, som jeg gerne vil sende til dig mod en portokode. Jeg drak det kun i et forsøg på at poppe baby (gik 8 dage over og var ved at dø af utålmodighed….). Hvis du altså ikke har fået noget klikket hjem endnu 🙂
  .

  Svar
 10. Cassandra says:

  Ej mand, havde lige troet, jeg skulle lave en bestilling på et af hans værker, de er jo vanvittigt flotte! Men 80.ooo kr er alligevel også en sjat mere, end hvad der går ind på min konto om måneden 😎👎🏻

  Svar
 11. Marie says:

  Indtil for en uge siden kunne jeg ha spurgt om det samme mht Jackpot i CC. MEN lige inden bane 1425-ish – så var den der!!!! Var nærmest i chok. Ved faktisk ikke hvad jeg fik ud af det, det viste den ikke…

  Svar
 12. Julie says:

  Ha ha, NEJ, det der jackpot-hjul har jo tydeligvis kun til formål at irritere en tilpas meget til at blive ved med at spille det åndssvage spil. Hvor er det skægt, at du også har bemærket det 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *