Noget om graviditets-stil og ønskelisten til hvis jeg havde en talje …

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Som jeg var inde på for nyligt begynder jeg at se ualmindeligt meget frem til at komme af med babybulen og de bløde former. Ikke fordi jeg planlægger at føde lige de næste par uger, for egentlig er jeg fortsat ret tålmodig og opsat på at hun bliver til 40+ lige som de andre gjorde, men sådan kropsmæssigt og ikke mindst tøj/shoppe-mæssigt ser jeg frem til at få min krop for mig selv igen. Virkelig, og meget mere end de to andre gange. Jeg er lidt ramt af sådan et ‘OK, nu har jeg også prøvet det der graviditet’ – mindset.
Jeg er i hvert fald godt træt af graviditetstøj, og har som bekendt lavet deciderede ‘uniformer’ som jeg klæder mig på efter. Det fungerer så fint for mig, og gør at jeg undgår en del tøjkriser, og så har jeg lært at lukke øjnene når Vogue og andre af mine favoritprofiler, lægger guides op til maternity style, for nok er der gode råd at hente fra Pernille Teisbaek, Blake Lively og Behati Prinsloo, men det fungerer ikke, når man har 28 dage til termin og ikke kan se forskel på sine ankler og sine lår. Så jeg fortsætter med det bløde og sikre, og drømmer så stille om alt højtaljet og stramt og mønstret, som jeg skal hoppe i på den anden side af fødsel (og de der måneder, hvor man (JEG) ligner et forvokset kanelbrød).
Der er lidt vej endnu og det er fint, jeg skal nok nyyyyde babybulen og alt det der lækre væske, der ophober sig i mit ansigt og i mine ben, uhm nyde nyde (hvis sarkasmen ikke kan spottes, så beklager jeg).
Men indtil videre drømmer jeg om det, det gør jeg.
For eksempel:

iwish

1.Denne her kjole er muligvis noget af det fineste jeg længe har set. Til tykke sorte strømpebukser, til bare ben, til høje sko til flade sko, til det hele. For fanden, hvor den er fin. Og dyr. Så det er nok meget godt at jeg ikke er i nærheden af at kunne skrue mere end en enkelt arm i den. Kjole fra Ganni til 3000,- HER

2.Jeg synes at denne her skjorte er noget af det fineste jeg længe har set, og jeg er fristet til at få den hjem, og så håbe at jeg kan klemme mig i den om en måneds tid eller to… 399,- HER

3.Denne type kjole deler vandene, men jeg er altså en af dem, der elsker dem – Også selvom jeg havde en hel stak af dem tilbage i 90’erne. Denne med blondedetalje ville være sej over en grå t-shrt eller måske en skjorte. Den koster 390,- HER

4.Mine rullekravedage er talte og vil være det længe endnu, desværre. Men jeg drømmer om sådan en her blød cashmere sag. 650,- HER

5.Jeg glæder mig helt vildt til at kunne være i mine Nørgaard striber igen, og jeg tror at jeg skal tilføje den grønne her til samlingen. 400,- HER

6.Vi bliver i 90’er viben med et par bootcut jeans fra Levi’s. Det er et snit, der klæder mig, men som jeg mange år har gået en lang bue uden om. Nu er jeg klar igen Altså lige om nogle måneder eller fem. 900,- HER

7.Lavtaljet strutbandit, som jeg godt gad at jeg kunne passe lige nu, da den vil se mega sej ud med en strik, strømpebukser, sneaks eller støvler og en sej jakke til, but noooo… 720,- HER

8.Jeg bliver nødt til at indrømme, at jeg faktisk allerede har købt denne her. Egentlig synes jeg at den er næsten endnu federe i lyserød, men jeg ved også, at jeg ikke kommer i noget der er så pink, så længe jeg føler mig for blød og tung, så det blev den sorte. Denim coat med GRLPWR på ryggen 1200,- HER

6 replies
 1. Kristina says:

  Hej Cille
  Er selv gravid, dog kun i 12. uge, så har ikke en babybule endnu. Men som du nok kan regne ud, kommer jeg til at være højgravid hen over sommeren. Har du nogle gode sider, eller butikker (De skal kunne findes i Jylland, så den smarte nede på hjørnet af Vesterbrogade duer ikke) hvor de sælger ventetøj, til overkommelige penge, da jeg ikke regner med at skulle bruge det igen 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tillykke 🙂
   Mamalicious laver virkelig meget pænt ventetøj, der er til at betale. Også ASOS og H&M er værd at kigge på.

   Svar
 2. Eva says:

  Vil anbefale at bruge penge på ventetøj, man er glad for. Det er ikke sjovt at være tyk og træt i noget polyester eller sjasket jersey. Så heller nogle gode ting, man føler sig pæn i. Det behøver jo ikke være en hel og fuld garderobe. Bevares, det skal bruges relativt kort men netop også i en periode, hvor jeg fandt det rart at kunne føle mig pæn og ‘hjemme’ på et tidspunkt, hvor meget andet forandrede sig. Og det kan jo sælges bagefter…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *