New York dag 1 – i sneglefart

img_1277

Vi ankom sent i går aftes efter en helt gnidningsfri, dog for min krop lidt hård, flyvetur. Vi strøg mere eller mindre igennem security og også vores kufferter kom næsten med det samme. Vi fik prajet en bil og blev kørt til vores hotel, Bryant Park Hotel, hvor vi blev indlogeret i et dejligt værelse med to dobbeltsenge på 17. etage.
Det var på ingen måde svært at falde i søvn, men natten bar tydeligt præg af tidsforskellen, og fra klokken 2, vågnede jeg cirka en gang i timen og havde svært ved at falde i søvn imellem. Cirka halv seks gav jeg op, og det samme gjorde Cana heldigvis, og vi blev enige om, at roomservice-kaffe var vejen frem. Nok var den både dyr og en anelse sur, men tiltrængt, og at drikke den i sengen med ‘udsigt’ og lyden af New York, der vågner, var sgu ret fin.

img_1306
Vi gjorde os klar og var på gaden ved halv otte tiden, og fandt efter bare et par skridt et fint morgenmadssted, hvor vi drak grønne smoothies, drak lidt mere sur filterkaffe og spiste nogle gigantiske portioner mad. Uden nogen dagsorden indtog vi gaden igen og vandrede afsted ud i New Yorks gader. Her har vi brugt en del timer mest bare på at gå, at rippe En CVS for vitaminer, halsbrandstabletter (Tums!) og slik, drikke kaffe, og glo på mennesker og bygninger. Efter et par timer og en del kilometer i benene begyndte min krop dog at sige stop og nej tak, så vi sprang ind i en taxa, kørte tilbage til hotellet og sidder nu med hver vores computer og en omgang frokost.

Det irriterer mig lidt, at jeg ikke kan mere, og hele tiden skal holde pauser, men jeg gør det selvfølgelig, og nyder bare at jeg kan gøre det, og at jeg har en forstående rejsemakker.

img_1311

img_1304

img_1303

Nu slapper vi lidt af, inden vi snart går i gang med at gøre os klar til det vi er her for, nemlig Gallapremieren på GIRLS sæson 6, som vi om nogle timer skal deltage i. Jeg glæder mig. Men jeg aner stadigvæk ikke, hvad jeg skal have på… Men kan sige så meget. at det nok alligevel ikke bliver et af de to looks jeg viste jer den anden dag. Hvad det ender med må I (og jeg) se senere.
God aften til jer

img_1272

 

5 replies
 1. Line says:

  Det ser dejligt ud! Er sindssygt misundelig over at I får lov til at komme til Girls-premiere! Håber I får en vildt fed aften 🙂

  Svar
 2. Sabrina says:

  Nyc min elskede by i hele verden – har været der 4 gange på 4 år og alligevel gibber det i mig efter at komme afsted igen når jeg ser dine billeder. nyd de sidste dage

  Svar
 3. Johanne says:

  Byen er bare fantastisk, hav en skøn tur før familie udvidelsen, det er dig vel undt og velfortjent 😊 Og btw også skønt hotel med god beliggenhed, min mand og jeg har boet der et par gange når vi har været på besøg i yndlings byen 👏🏻👍🏻

  Svar
 4. Cecillie says:

  Jeg ville lige spørge dig lidt om selve flyveturen. Jeg skal til New York til sommer og frygter allerede den lange tur. Hvem fløj i med, hvis du kan/vil afsløre det? Og hvor lækkert havde i det undervejs? Så hurtigt på en snap at jeres sæder så virkelig store ud i forhold til et flysæde!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi fløj med Norwegian. Og opgraderede til premium (business) på vejen hjem, da det var lige stramt nok for mig med et almindeligt sæde. Det var alle pengene værd, da det gav mere benplads og mulighed for at ligge ned.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *