Navneføljeton #6 Ottos bud (runde 2)

Slutspurten er sat ind, navnet er så godt som besluttet, og inden jeg afslører de allersidste navne, kommer her anden runde af Ottos kreative påfund til sin lillesøster… se første omgang HER

Kanonkuglegris
Cykelstyr vampyr
Candy
Lydia
Numsehummer
Dina
Pikatchuni
Flotte rotte
Eva
Sneglcille
Snapchap
Nummer fire
Ronaldo
Judo
Helle frikadelle
Pålæg
Aviaya

…. Tak til Otto.

img_1245

 

31 replies
 1. Line says:

  Hahahaha! Jeg stemmer for Nr fire – det er der da alligevel ingen, der hedder (og det gør det også nemt i forholdet til logistikken :D)

  Svar
 2. Alexandra says:

  Hahahahahaha 😀 Hvis jeg ikke sad på læsesal lige nu, ville jeg grine højlydt. Der er mange rigtig gode imellem. er specielt begejstret for Cykelstyr vampyr, Pikatchuni, Flotte rotte, og Nummer Fire

  Svar
 3. ME says:

  Godt jeg ikke har nået at registrere min datters navn endnu, for nu bliver jeg pludselig i tvivl om hun i virkeligheden ikke er en Kanonkuglegris eller måske en Pålæg? Otto har en skøn hjerne 🙂

  Svar
 4. Lisbeth says:

  Hahaha, det er sgu sjældent at man har mulighed for decideret at le højlydt over blogindlæg, men det her rammer spot on. Han er jo et sandt navneorakel, ham Otto. I hvert fald stærkt underholdende – jeg ser en stor fremtid for ham i underholdningsbranchen 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Svar
  • Charlotte says:

   Det er faktisk sådan man traditionelt navngiver i Indonesien (.. eller i hvert fald på Bali).. Nummer 1, nummer 2, nummer 3 osv.. Lidt besværligt ved navneopråb i skolen umiddelbart, men hvad filan 🙂

   Svar
 5. Lydia says:

  ååå Otto <3 Jeg synes Lydia ville være ret fedt 😉 måske ville Otto også kunne lide min søsters navn Lilla Frikadilla, som vi kalder hende derhjemme 🙂 Hun hedder dog kun Lilla. Grunden til det er, at min fars yndlings farve er lilla, og min mor, som er svensk, ligeså snart hendes mave begyndte at vokse, kaldte hende for "lilla tjeja" 😉 min søster er nu 1,75, og hverken hår eller hud er lilla.
  Glæder mig til mere navneføljeton! Og hvor er det fedt, at navnet så godt som er kommet på plads 🙂

  Svar
 6. Emma says:

  Flotte Rotte 😂😂😂 shit. Og Helle Frikadelle. Helt igennem genialt, Otto! Jeg kan nærmest ikke ventøøøøh til det rigtige navn (og baby) kommer. Så skørt når man jo ikke kender dig rigtigt, at man kan glæde sig så meget 🙈

  Svar
 7. Tasja says:

  søde søde Otto 🙂 Jeg ville ønske, at nummer 4 var lidt mere elegant at sige, for betydningen af “navnet” er altså top nice! 
Jeg blev lidt nysgerrig, så jeg har googlet mig frem til at:
  
- ANANI betyder det fjerdefødte barn på akansk, som bl.a. tales i Ghana, Togo og Elfenbenskysten.
  – DELTA er den fjerde bogstav i det græske alfabet, og også et rigtig sødt navn 🙂
  – Tessa betyder det fjerdefødte barn på græsk.
  – IVY / IVA indeholder IV, som jo er romertallet for 4.
  – SHIRO er sammensat af shi, som betyder fire på japansk, og rou, som betyder søn. Så shirou er den fjerde søn. Så jeg tænker, at hvis man fjerner u’et, gælder søn ikke længere 😉
  Er så spændt på afsløringen af babys navn !!!

  Svar
 8. Michelle says:

  Hvor er Otto bare sød! Forresten Cille, jeg saaaavner dine gravid-videoer, de var så hyggelige! Håber du kan nå en enkelt mere inden du føder 😀 <3

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det virkede lidt som om at interessen ikke var så stor, derfor stoppede jeg igen. Men jeg vil gerne lave en mere snart 🙂

   Svar
 9. Viana says:

  åååå, jeg synes det er så sødt, når søskende har fælles forbogstav 🙂
  Jeg har selv 4 søstre, som starter med V – Valeria, Valentina, Verona & Vicenza (med tje/che lyd). Jeg hedder selv Viviana, men bliver kaldt Vanna/ Viana/ Vienna (mine elever kalder mig endda Vaiana nu, hvor disney har fået en V-prinsesse 😉 ).
  Da min mand, som er dansker, og jeg, som er italiener, fik vores første barn, var vi meget i tvivl om, hvorvidt vi kunne bruge italienske navne, nu da vi bor i Danmark. Men det viste sig hurtigt, at det overhovedet ikke var noget problem – I danskere er altså bare virkelig gode til at acceptere “mærkelige” navne 🙂 🙂
  Vores piger hedder i øvrigt Favia Aletta & Coco Sienna & Franca Leola & Mila Lunetta. Vi kalder dem dog kun deres fornavne 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *