Når man ikke føler den

img_1409Jeg tror, nej jeg ved sgu, at alle mennesker har off dage. Selvfølgelig. Jeg vil dog vove at påstå, at det særligt er kvinder, og i særdeleshed gravide kvinder, der kender allerbedst til særligt én specifik off-dag. Den slags hvor kroppen føles tung og stor, endda større end den reelt er. Det eneste man selv ser er dobbelthagen, de bløde arme, det bredde hoftemål og de tykke kinder, man ikke har haft før. Sådan en dag havde jeg i går. Hvilket var rimelig dårligt timet, og ikke mindst lidt  krydret med dårlig samvittighed, fordi jeg skal jo ikke brokke mig, virkelig ikke, og da slet ikke når jeg står med min fede privilegerede røv på Manhattan og skal til at deltage i et kæmpe event. Men den var der, følelsen. Selvfølgelig skyldtes det også jetlag og træthed og overvældelse, men i det store hele, var det bare en af de dage, hvor det hele føltes lidt forkert og stort og akavet. Jeg tænkte at det selvfølgelig ville hjælpe at kaste mig i nogle pailletter og highlighter, men da jeg stod på hotellet i den lange smukke pailletsag, kunne jeg bare mærke at det ikke var en ‘fake it till you make it’ dag, guld og makeup kunne ikke redde det, og jeg priste mig lykkelig for min sidste øjebliks-beslutning om at smide  en lang sort kjole i kufferten lige inden jeg lukkede den hjemme på Vesterbro.
img_1411
Aftenen forløb så fint, de to afsnit af GIRLS sæson 6 vi fik lov til at se, vidner om at det stadigvæk er en af de bedste serier lavet ever, og det var virkelig sjovt at opleve et så stort arrangement, selvom vi var trætte og igen ret så overvældede. Men da premieren var slut og busserne til efterfesten begyndte at trille ind foran venuet, kiggede Cana og jeg på hinanden og ned på vores ømme fødder, og behøvede ikke engang at sige det højt, inden vi tog hinanden i armen og listede ud forbi busserne og direkte ind i en Taxa, der kørte os hjem på hotellet, hvor vi hoppede i noget blødt, bestilte det mest fedtede vi kunne finde på roomservice-kortet og tændte for fjernsynet.

img_1407

Straks forsvandt følelsen af ikke at høre til, og glæden over at være mig, gravid, heldig og glad, brusede lige så stille tilbage ud i mine ømme tæer, og jeg ved at jeg vil se tilbage på billederne fra den blå løber med min tykke mave og glemme alt om følelsen af at være for tung og blød, og tværtimod bare fortælle min datter om dengang hun var med til premiere i New York.

img_1418

img_1413

 

20 replies
 1. Kathrine says:

  Jeg er altså nødt til at skrive – og jeg ved godt det ikke hjælper, når men ikke selv føler det, Men!! Du ser mega godt ud i den sorte kjole! Og jeg var ved at ærgre mig halvt ihjel over at jeg ikke kan lægge en makeup der bare er halvt så pæn som din, da jeg så dine snaps i går. Du er one very pretty preggo lady.

  Svar
 2. Malene W says:

  Jeg kan virkelig godt huske den følelse!!! Har den indimellem stadig, og jeg er IKKE gravid, bare lidt tykkere end jeg godt gad være. Men HOLD nu da lige KÆFT hvor er du bare flot!!!! Jeg kan da godt se at du er lidt blødere i kinden end når du ikke gror en baby, men WOW hvor du er smuk og du stråler af gravid-lykke.
  Dejligt I har nydt jeres tur til NY ❤

  Svar
 3. Cassandra says:

  Du ser mega godt ud, Cille! Kender godt den forbandede følelse, men heldigvis, lige så tyk og fedtet man kan føle sig, lige så toplækker kan man også føle sig andre dage <3 Du er heldig, at man (jeg) ikke kan se dine off-dage på dine billeder!

  Svar
 4. Ida says:

  Wow du ser jo skide godt ud!!! Hvor er den flotte kjole fra? Mangler selv en til når jeg komme lidt længere hen og skal til stor fest :!

  Svar
 5. Caroline says:

  SOS – hvor er kjolen fra?? Jeg skal til galla om små 3 uger og er lige så langt i min graviditet som dig, på SU og mangler Big time en kjole som din😍👌🏻 Hvor finder jeg den ?? Og kan den købes for penge ? By the Way du ser fantastisk godt ud 👌🏻

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er en gammel ASOS kjole som har hængt i mit skab i små 5 år, og den findes ikke længere, desværre. Men måske de har noget, der minder om 🙂 De er ret gode til lange kjoler, der er til at betale.

   Svar
   • Caroline says:

    Tak Cecilie, jeg må ind og lure på Asos om der ikke skulle være noget ligende 🙂
    Tusinde tak for svar / hjælpen <3

    Svar
 6. Karen says:

  Tænk at nogen så smuk som dig med gravid mave og klædt i guddommelig kjole kan have en off day? Mit jaloux hjerte kan blive helt sur over at du får sådan en chance og ikek nyder den til max, men jeg ved også hvordan det er at have off days og jeg havde sikkert gjort det samme. Nogle gange er man bare ikke on top of the game og så er det bare om at tage hjem og lade op til næste gang. For der kommer helt sikkert masser af gange hvor du kan shine.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *