Mariehøne og langsomt tempo

img_2113

Jeg sendte denne yndige mariehøne i vuggestue i morges, hvilket endnu engang mindede mig om, hvor meget jeg pludselig elsker fastelavn. Efter jeg har fået børn altså.
Man kan kun blive i godt humør af at se de sociale medier bade i stolte forældres billeder af deres udklædte børn. Jeg ved godt, at det for nogle er det mest irriterende overhovedet, at skulle glo på alle vores ninjaer, løver og Disneyprinsesser, men for fanden, det er en gang om året og for mange af os, er det fysisk umuligt ikke at dele, hvor nuttede vi synes de er, så træk vejret og bær over med os. Vi kan ikke gøre for det, og der er længe til næste gang.

I dag er det fredag, hvilket jo betyder at der er ‘Fredagsfølger’ på min snapchat. Og det er en langsom en af slagsen kan jeg godt afsløre. Jeg har for eksempel tilbragt de sidste tre timer i min sofa, og det er virkelig virkelig (!) tiltrængt og fedt. Måske lidt kedeligt at følge, men sådan må det blive i dag.
Der er nu 16 dage til termin, og jeg er gået helt ind i det langsomme tempo, og det føles virkelig rart. Jeg er ret overrasket over, hvor tiltrængt det åbenbart har været for mig. Jeg oplever nærmest sådan en slags ekstase-følelse over at have en tom kalender med tid til spontane kaffeaftaler, blogindlæg som det her, og kiggen ud i luften. Det er jeg sgu glad for at jeg fandt ud af var nødvendigt, og omfavnede.

Nu går jeg i bad, gør mig klar, køber ind til weekenden og så henter jeg min mariehøne.
God fredag!

4 replies
 1. Kristina says:

  Jeg ved ikke hvorfor, men jeg troede du var gået over tiden og derfor ventede jeg så spændt på at høre om du havde født (i denne uge) 😀

  Og sikke en sød mariehøne! Uma er bare så kær ligesom Otto 🙂

  Svar
 2. Signe says:

  Med termin samme dag som dig bliver jeg lidt chokeret hver gang du skriver hvor mange (få) dage der er til termin. På en måde voldsomt på skrift!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *