Lædllø – Dyt dyut og noget om MGP, altså for voksne

‘Lædlløøø dyhdyyyht’ Ja, det er måske volapyk for dig, men herhjemme høres det dagligt højlydt gennem hele hytten. Det er Umas begejstring når hun ser en elefant. Og det betyder direkte oversat: Elefant ! Trut truuut!

Hun elsker de fleste dyr. Sådan er det vist når man er knap to år, men særligt elefanter eller lædllø har en særlig plads i hendes lille lækre hjerte. Så. I dag mens begge drenge er til judo med min stedfar, tager min mand og jeg hinanden og Uma i hånden og går på udkig efter nogle ægte Lædlløer. Vi håber at de er udenfor, så vi kan se dem fra Frederiksberg Have. Alternativt må vi ind i ZOO, eller som sidste løsning, gå en tur på Carlsberg og klappe elefantporten.

I aften efterlader jeg min rare familie og tager til Østerbro for at se Melodi Grand Prix med min veninde. Jeg har et meget ambivalent forhold til  MGP, for på den ene side er det jo tydeligt for enhver at det er noget, ja undskyld mig, værre lort, men på den anden side har jeg så mange minder forbundet med at se det, og så er det så tilpas hakkebøf-agtigt, at jeg ikke kan lade være med at holde lidt af det. For slet ikke at tale om det internationale Eurovision, som jeg i den grad elsker at se.  Min mand hader det inderligt, og det samme gør størstedelen af mine veninder. Men det er lykkedes mig at finde et menneske, der på trods af sine bare 28 år har en forkærlighed for Thomas Helmig, Sarah Bernard kager og Italiensk smørmusik, som hun gerne knipsedanser til, og som med andre ord  derfor er perfekt selskab til lige præcis MGP. Så i aften tager jeg min store mave, en citronsodavand og en omgang skærekage med til Østerbro og hepper på MGP med Cecilie.

Men først… Lædllø Dyt dyyyt !

img_2142

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *