Hjemme, bare hjemme

Jeg sov ikke hele vejen hjem fra New York, eller det vil sige, jeg blundede vist en anelse midt i en overgearet film med Zac Efron. Husker i hvert fald ikke helt, hvad den sluttede med, eller at den sluttede. Måske der var nogen, der sang.
Resten af tiden lå jeg mest og kiggede op i loftet i det mørklagte fly, med sovende mennesker omkring mig.
Jeg er virkelig glad for at jeg tog afsted, og jeg fortryder det på ingen måde, og ville gøre det igen, men jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg et par gange nåede at tænke om det alligevel havde været en lidt for stor mundfuld, og særligt i nat, da jeg på flyet begyndte at mærke de sidste par dages vandren rundt, søvn i en for blød hotelseng, og de mange timer i et flysæde, for alvor sætte sine spor. Alting gjorde ondt og jeg måtte fælde en lille tåre af udmattelse og ømhed inden lyset igen blev tændt i kabinen og morgenkaffen blev serveret.

Men nu er jeg er hjemme, heldigvis, det har jeg været siden middagstid, og jeg har tilbragt hele dagen iført blødt tøj, delvist på gulvet i børneværelset, og på vores sofa.
Det har været en kæmpe oplevelse at være afsted, og det er en sand fornøjelse at være hjemme igen, hvor jeg hører til. Hvor jeg kan flade ud på sofaen med mine unger, kysse på min mand og tænke tilbage på en virkelig fin tur i New York. Mit sidste lille eventyr inden endnu et af de helt store begynder.
img_1479

Der kommer meget mere om både New York, om det der med at rejse når man er ret meget gravid, og alt muligt andet, der har fyldt og fylder mit hoved, men lige nu skal jeg sove, hvile og nyde.

Ps. Uma har lært et nyt ord. MOR.

21 replies
 1. Viberg says:

  Elsker at følge med – Tak fordi jeg kan.
  Hvor er Uma god – intet beskriver følelsen af sit barn der siger mor ❤

  Svar
  • Marie says:

   Enig! Og man tænker, at man aldrig vil blive træt af det.

   Og man bliver klogere…. MOOOAAAR! MO-OR! MOR! Mooooooaaaaar?
   Men 9 ud af 10 gange elsker jeg det sgu stadig 😍

   Svar
 2. Louise says:

  Åhhh Uma!! ❤❤❤ Jeg husker da min den store sagde det for første gang, og det giver mig helt tårer i øjnene stadigvæk ❤

  Svar
 3. Louiset says:

  Blev glad helt ned i maven over Uma nyheden!! Har længe fulgt med på både blog, instagram og snap uden at kommentere, men her kunne jeg næsten ikke lade være. TAK for en dejlig blog

  Svar
 4. Ida says:

  Da jeg så FB-opslaget om blogindlægget og at Uma har lært et nyt ord tænkte jeg straks: “Åh, bare det er MOR”! Helt enormt nuttet og sødt, tænk at hun bare rigtig skulle savne dig, før hun lærte det 😍

  Svar
 5. Didde Riggelsen says:

  Jeg følger ikke Cana (dét skal jeg!), men hvor var hun fantastisk i Danmarks Indsamlingsshow!

  – og Cille! Du er den, der skriver mine tanker, før jeg selv når at tænke dem, og derfor tænker jeg, det er OK, at jeg lige kort hyler din veninde 🙂

  Svar
 6. Rikke says:

  Ååh jaaaa. Søde Uma ❤ da jeg så
  Overskriften håbede jeg sådan, at det var mor hun havde lært at sige. HURRA 👏🏻👏🏻

  Svar
 7. Kristina says:

  Lille Uma – hun kan da bare dét med at sprede glæde 🙂 (selvom “attafar” virkelig er noget af det sjoveste!)

  Svar
 8. Karina Simonsen says:

  Årrh, det der PS gav lige en klump i halsen! 🙂 <3
  Vil meget gerne læse om dine erfaringer med New York, selvom det vist var en meget kort tur, ikke?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *