GIRLS

INDLÆGGET ER SPONSORERET

img_1425

Det er jo ingen hemmelighed at jeg i sidste uge blev sendt til New York af HBO Nordic for at deltage i en helt særlig premiere. Nemlig på GIRLS sæson 6. Jeg har været med fra starten, af GIRLS altså, og det er uden sammenligning en af mine all time favoritter. Jeg elsker universet, der er skævt, skørt og alligevel helt vildt realistisk, om end en smule karikeret, bare i en helt anden grøft end man kender fra andre serier, for eksempel en anden storfavorit, nemlig Sex & The City.
Hovedrollen Hannah, der spilles af Lena Dunham, der også har skabt og skrevet serien, er på alle måder både irriterende, for meget og alligevel elskværdig og relaterbar af helvedes til, man både holder af hende og har lyst til at ruske hende i afmagt – hvilket er en kombination, som sgu ikke er så nem at naile – Men det gøres altså, gang på gang. Det samme kan siges om resten af castet af stærke og helt særlige personligheder, og jeg tør vædde med, at man som ung kvinde kan identificere sig med minimum en af karaktererne, eller i hvert fald et eller flere af deres personlighedstræk. Hvem jeg selv kan spejle mig mest  i, afslører jeg naturligvis ikke.

Sæson 6 kan ses på HBO Nordic fra d. 13. februar – Jeg har som sagt allerede set et par afsnit (endda i samme rum som hele castet), og jeg tør godt love at både standarden og underholdningsfaktoren fra de foregående sæsoner er gennemgående, og at der er præcis ligeså meget ægte nøgenhed og velskrevne replikker som før. Jeg glæder mig for vildt til at se resten, og det bør I også. Alle fem sæsoner er at se på HBO Nordic, så hvis du ikke er up to date, så kan du lige nå det.

img_1416

Turen til New York var en pressetur betalt af HBO Nordic – Indlægget er derfor markeret som Sponsoreret. Ord og holdninger er ikke købt.

9 replies
 1. VenterPaaVinBlog says:

  Jeg har ikke set serien, da jeg ikke lige er serie-typen generelt, men har tilgengæld stærkt overvejet at læse Lenas bog – har du haft fingrene i den? Og i så fald, er den noget ved? (:
  I ser godt ud, I to damer – både du og hende i maven.

  – A

  Svar
 2. Cuarlotte says:

  Glææder mig til nye afsnit! Du ser vildt godt ud på løberen (og forresten stor ros, du er altid god til at angive hvornår det er spons. Jeg har ingenting imod det, vil bare gerne oplyses om det. Det er du god til, det er fedt og øger bare min lyst til at følge med herinde).

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *