En voksen ABC på lyd …

img_1544

Det er ikke første gang, at jeg nævner det her på domænet og det bliver heller ikke sidste. Min veninde Rachel fik sidste år en ide til en podcast, som hun luftede for mig og efterfølgende inviterede mig til at være en del af. Jeg takkede ja, og nu er det så sat i søen for alvor … Og for pokker, hvor har jeg glædet mig til at dele helt konkret, hvad det går ud på med jer, og ikke mindst resultatet, som simpelthen er tilgængeligt nu.

Konceptet er simpelt; En voksen ABC, hvor vi, to veninder i starten af trediverne taler om ord, der definerer vores voksenliv – Ét bogstav af gangen.

Allerførste afsnit, A, er nu klar og tilgængeligt på iTunes. Søg på ‘Voksen ABC’ for at finde det frem, eller hent det direkte HER. Det er et langt et, og det er ganske uredigeret, hvilket er en del af konceptet. I hvert fald den uredigerede del. Længden kommer nok til at variere fra gang til gang.

Der bliver grinet, vrøvlet, sikkert sagt ord og sætninger, der ingen mening giver, men også en masse der gør. Det er ægte og det er hyggeligt, forhåbentlig også for jer.

Smut ind og hent første afsnit, fyr det i ørene når du vasker op, går tur, kører i bus, eller hvornår det nu passer dig, og så håber vi, at I vil tage godt imod os og det. For der er, hvis alt går godt, altså 28 afsnit to go, næste allerede om en lille uges tid.

Følg os på Facebook HER

Abonner på podcasten HER

eller lyt HER, hvis man ikke bruger iTunes.

 

49 replies
 1. Cathrine says:

  Så hyggeligt at lytte til!
  Elsker overgangen fra ansvar til tampax-snak, der fik mig til at grine midt på CBS’ læsesal!
  Keep ‘em coming – altså podcast’ne 😂

  Svar
 2. Natasha says:

  Hvor er det bare fint og hyggeligt. Allerede her i første afsnit var der ting, der gik op for mig om mig selv. Glæder mig til at høre mere! 🙂

  Svar
 3. Therese says:

  Hyggeligt! Hvis man nu skulle være HELT anal, burde det så ikke hedde Voksen-ABC? Både på grund af den måde, I udtaler titlen på i podcasten og sådan rent betydningsmæssigt? (Altså at det er ABC for voksne, ikke et voksent ABC). Glæder mig til at høre mere, uanset!

  Svar
 4. Maria says:

  Mega mega fin ide! Det er så rart med noget “godt gammeldaws” og noget så enkelt som bare lyd. Det er beroligende og sætter en masse tanker i gang <3

  Svar
 5. Kat says:

  Hørte halvdelen på vej til uni og kan ikke vente med at høre resten! Stor fan her. I og de ting, I siger, er så gode at høre på, lytte til og tænke over. Tak! Hvornår kommer det næste? 😉

  Svar
 6. Mai says:

  Dagens bedste nyhed! 😀
  Jeg har allerede hørt 1. afsnit og glæder mig til det næste. I har begge nogle virkelig behagelige stemmer og gode refleksioner.

  Svar
 7. Trine says:

  Shit, hvor er det bare hyggeligt at lytte til jer to damer snakke om livets store emner. Stort tillykke med Podcasten 👏🏼Keep up the good work.

  Svar
 8. Emilie says:

  Stærkt, lækkert og labert 💪 Tillykke 🎉
  Skøøøørt at jeres stemmer er ens 😳 Eller måske ikke jeres stemmer men jeres lyde… hmm !

  Svar
  • Sneglcille says:

   Taaak! <3 Tror ikke vores stemmer er specielt ens, men ingen tvivl om at vi har samme dialekt (vi er vokset op 500 meter fra hinanden) og måde at tale på. Jeg håber det bliver nemmere at adskille os, jo flere afsnit man hører 🙂

   Svar
 9. Caroline says:

  Først tænkte jeg naaah. Fordi den der podcast-verden kun rigtig har åbnet sig for mig, i form af Mads og monopolet. Meeeen, nu ligger jeg altså på min sofa og har snart lyttet til jer i en time.
  Og jeg er fan ✋🏻 Så nu er i tilføjet på min liste i min podcast app som de eneste med Mads og monopolet.
  Mit eneste problem er, at selvom jeg vil mene jeg kender din stemme fra snap osv, så har jeg nogen gange lidt svært ved at høre forskel på jeres stemmer 😂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Fedt at du gav den et skud!
   Jeg kan godt forstå det med stemmerne. Min erfaring siger mig, at man automatisk lærer at kende forskel på dem efter et par afsnit. Det har jeg i hvert fald prøvet med andre
   Podcasts. Det håber jeg sker, ellers er det næsten lidt ærgerligt 🙂

   Svar
 10. Trine says:

  Har hørt podcasten og må sige en ny verden af podcast har åbnet sig! Det skal jeg høre noget mere…
  skulle dog lige komme mig over, følelsen af at sidde og overhøre en samtale mellem to mennesker – som hvis vi var i det offentlige rum… haha!
  I har nogle behagelige stemmer og gode pointer. Jeg glæder mig til B’eren…

  Svar
 11. Nikoline says:

  Ej hvor er I bare gode! Jeg har lige hørt jer igennem en hel spinning time, haha! I også min anden podcast ved siden af Mads os monopolet. Men kan meget bedre relatere til jer – jeg er fast lytter i hvert fald, måske i forbindelse med spinning, det var en succes ! Knus til jer to søde damer, og jeg kunne sagtens høre forskel på jer ! Tjuhu og god tirsdag

  Svar
 12. Marianne says:

  Det har I gjort godt! 😃 jeg hørte første halvdel på en gåtur her i eftermiddag og glæder mig til at høre det sidste når jeg går tur imorgen 😃

  Svar
 13. Helle says:

  Super fint podcast! Og nogle rigtig gode refleksioner. Kunne det tænkes at du måske vil dele lidt mere omkring det at være introvert? I startede på en rigtig spændende samtale omkring det emne synes jeg 🙂

  Svar
 14. Julie says:

  Fed ide og koncept og meget veludført. En god kombination af afslappet, hyggeligt og reflekteret. Meget behageligt at lyttte til, det satte også nogle tanker igang hos mig. Tak! Vil glæde mig til resten af alfabetet.

  Svar
 15. Kristine says:

  Jeg havde faktisk aldrig hørt podcast før, tænkte at det ikke lige var noget for mig. Men det fik I så lige lavet om på. Mega fed idé, glæder mig allerede til de næste “afsnit”(?) haha.

  Svar
 16. Tine says:

  Først tænkte jeg, aahhh det er vist ikke noget for mig!
  Men med så mange positive tilkendegivelser (tillykke med det!!), så skal det da prøves alligevel:-)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det forstår jeg godt. Det tog også mig laaang tid at give podcasts en chance, nu er jeg hooked.
   Jeg håber selvfølgelig at du vil give vores en chance 😀

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] en lang ferie er Voksen ABC tilbage! Og det føles virkelig rart og rigtigt. Lige så meget som vi trængte til en pause, lige […]

 2. […] mig for at vende tilbage til at give jer et heads up samt et lille overblik over ugens afsnit af Voksen ABC, når der udkommer et nyt. Det gør der i øvrigt hver mandag (nogle gange allerede søndag aften, […]

 3. […] starten af året startede min veninde Rachel og jeg jo podcasten Voksen ABC. Den strøg direkte ind på top 5 i iTunes og har siden første afsnit i februar haft over en halv […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *