Det havde jeg ikke regnet med

Jeg kan ikke sove og denne her gang er det ikke min krops skyld, og heller ikke tanker, der stresser, men derimod glæde og god gammeldags optur.
Som jeg skrev på bloggens Facebook og Instagram da jeg fortalte om podcasten tidligere i dag, har jeg gang i et par sideprojekter udover blog, baby og Andedammen, hvoraf podcasten er et af de større, og derfor også er noget jeg har været lige dele spændt, glad og nervøs over at skulle dele med jer.
At I har taget så godt imod første afsnit, der nu på under et døgn, er blevet downloadet lige knap 4100 gange (jeg havde håbet på 500 det første døgn, så…), og har både kommenteret, sendt mig snaps (på Snapchat, ikke den slags man drikker og kaster op af) og flere virtuelle highfives end jeg kan tælle, gør mig så varm og glad og stolt og lykkelig, at det er svært at beskrive – og det giver mig kun mod på at fortsætte, både med podcasten, men også med de andre ting jeg har i ærmet, men som ind imellem kan virke uoverskuelige og skræmmende. Det er et skub og en motivation som jeg ikke vidste jeg manglede, men som jeg kan mærke nu var tiltrængt.

Så et kæmpe stort tak for jeres støtte og opbakning i de ting jeg gør, det betyder alt, virkelig. I har ingen anelse!

I kan komme lidt med bagom podcasten på Facebook HER (vi livestreamer optagelsen af et afsnit i nær fremtid) og på Instagram (@voksenabc), og så håber jeg at I vil abonnere på podcasten i iTunes HER.
Har man ikke iTunes findes den HER

Tak, I rocker min verden. Og godnat.

img_1574

19 replies
 1. Kuba says:

  En lille dråbe trillede ned på min kind, da jeg læste det her 💕 Tusind tak for al din indsats, dine idéer, dine tanker, dit nærvær, din tillid til os læsere, og dit smukke sind. Du gør altså min hverdag federe! 🎉✨ Er så begejstret for jeres podcast, da jeg i forvejen er podcast narkoman 👂🏻👂🏻
  så HIGH FIVE CECILIE!! 🌀🌀🌀
  og til Pelle – du gjorde det skam også ret godt 🐈

  Svar
 2. Lika says:

  Tak for et virkeligt hyggelig afsnit. Hvor jeg dog genkender (skræmmende) meget fra mig selv. Og hvor vildt egentlig at jeres stemmer minder en del om hinanden – I lyder virkelig rare:)

  Svar
 3. J. says:

  Jeg sidder og lytter til jeres podcast over morgenkaffen – og jeg elsker det. Så hyggelig snak og mange fine pointer <3
  Jeg er helt ked af, at jeg først kan høre den færdig i aften.
  Godt gået piger!

  Svar
 4. Ida says:

  Jeg er blot 22 år, men har fulgt med her på bloggen i en god håndfuld år efterhånden. Jeg synes, jeres første podcast var enormt hyggelig og tankevækkende at lytte til – altså også for én, der ikke er nået dertil i livet endnu. Jeg forstår mig ikke helt hverken på den “udvidede” udgave af ansvar eller alderssnakken endnu.. men jeres podcast var lidt som et kig ind i fremtiden, en bedre forståelse af hvad der måske venter forude, og faktisk en beroligende (virtuel) hånd på min skulder som et løfte om, at dét nok også skal gå, når jeg når dertil. Tak for det, jeg ser virkelig frem til mere!

  Svar
 5. Mirjam says:

  Det føles som, når ens gode veninder sidder og snakker i rummet ved siden af, mens man selv laver kedelige, men nødvendige ting. Det letter ligesom på det. OG det føles som om, jeg får min vigtige alenetid sammen med mine ligeså vigtige sociale-samværs-stoffer på én og samme tid. WIN, tak og held og lykke med projektet!

  Svar
 6. Sara says:

  Er vild med jeres podcast!! Hvor er I rare at lytte til, og I balancere det sjove og det alvorlige rigtig fint!
  Kæmpe fan!!

  Svar
 7. Louise says:

  Jeg ELSKER jeres podcast, og ELSKER at i overhovedet har lavet en! Forhåbentlig kommer der mange afsnit 😀

  Btw. ser du de snaps der bliver sendt til dig? Eller skal man skrive til dig på snappen (og hvordan)?

  Svar
 8. M says:

  Hej C, lige et kort indspark:) Det var et rigtigt fint første afsnit men det ville fungere rigtig godt, synes jeg, hvis I præsenterede de ord/områder I gennemgår i “dette afsnit”, dette virker super godt for lytteren, at man lige får en indledning, /måske manglede der også en præsentation af hvem I hver især er, og lidt mere om hvorfor denne ABC for voksne egentlig er relevant?) – jeg arbejder selv med radio og det virker bare, lige at “tease” og indlede med “dagens ord”. Så kan folk have mere at glæde sig til og en endnu større grund til at lytte afsnittet til enden:)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *