D for deleordning, dobbeltmoral og diller

Det er mandag, hvilket er blevet en af mine nye yndlingsdage. Primært fordi at det er blevet dagen, hvor vi udgiver vores podcast. Om det bliver ved med at være mandag og om det fortsat bliver en gang om ugen, eller på et tidspunkt i stedet bliver hver anden, må tiden vise. Men for nu er det mandag.
I dag udkom vores fjerde afsnit, nemlig ‘D’. Vi er tilbage i stuen på Vesterbro med billarm og katten Pelle som baggrundsstøj, og snakken går om både forskellen på ældste- og yngste-søskende, om deleordning, irritation over forsvundne kaffekopper, dobbeltmoral og selvfølgelig diller, og så har vi for første gang ret svært ved at vælge hvilket ord, der skal definere D’et i vores voksenliv. I kan høre D og de andre afsnit lige HER, eller HER.

screen-shot-2017-02-27-at-22-16-10

Jeg bliver i øvrigt lige nødt til at sige, hvor meget jeg elsker at modtage jeres snaps og beskeder og billeder, fra når I hører podcasten. Det er simpelthen så skidehyggeligt og samtidigt helt vildt syret, men for fanden, hvor gør det mig glad. Bliv endelig ved med det.
En ting er, at det er mega sjovt og givende at lave afsnittene, og at jeg elsker at tilbringe ekstra tid med Rachel, men at I tilmed er så mange, der gider hente den ned hver uge, og ovenikøbet kan lide det vi laver, gør det så meget sjovere, så virkelig meget tak for det.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med ‘Voksen ABC’, kan du læse lidt mere om den her, høre om den på P1 Podcaster her, eller bare springe direkte ud i den via iTunes her, eller hvor du nu foretrækker at hente dine podcasts. Vi er også både på Facebook og Instagram.

12 replies
 1. VenterPaaVinBlog says:

  Dobbelt morale er bare dobbelt så godt 😀
  Når jeg har hørt det nyeste podcast afsnit af Misinformeret færdig, må jeg sætte jeres i kø – dejligt at have det på to-do listen til imorgen 😀

  – A

  Svar
 2. Rebecca says:

  Jeg er ikke selv så langt i mit voksenliv, men hvor ER det bare en hyggelig podcast – og hvor er I bare gode og nærværende bag mikrofonen! Ser igen-igen frem til næste afsnit 🙂

  Svar
 3. L. says:

  Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg aldrig har hørt podcast’s før. Nu hører jeg jeres og jeg er tosset med det👏🏼
  Synes det er et hyggeligt indspark og jeg deler den gerne op i bidder (så jeg kan vaske op til det om aftenen). Jeg er derfor ikke færdig med D endnu, men hold fast hvor ramte (særlig) Rachels dialog mig.
  Jeg blev skilt fra min eks fordi dialogen gik i stå og jeg efter et år uden dialog var visnet ind og endte med at blive skilt. Hvilket resulterede i at jeg mistede alle mine tætte venskaber, hvorfor ved jeg ikke, for de har nægtet dialogen med mig.
  Så jeg er indtil videre nede med at Dialog er et virkelig godt og nødvendigt D-ord🙌🏼

  Svar
 4. Camilla A says:

  Giver jer lige en high five herfra! Jeres podcast er virkelig god og hyggelig at lytte til 🙂 Der er jo en del efterhånden der har fået samme idé, ift. at lave en podcast altså, men synes virkelig I formår at fuldføre jeres projekt. Nyder virkelig at lytte med og kan selv forholde mig til de tanker og overvejelser I gør jer om det der voksenliv.
  Kh. Camilla på 29 og mor til en snart 2 årig <3

  Svar
 5. Julie says:

  Tak for en fantastisk podcast. Selvom jeg kun er 20 år, er det så rart at høre om “voksenlivet” gennem jer, for så lyder det hele sgu ikke så kedeligt og gråt. Jeres podcast giver mig en form for håb og det er noget, der i den grad kan savnes i start 20’erne.
  Og så tak for, at jeres lyd er god. Der er så mange, der overser, hvor vigtig god lyd er, når man producerer dem. Så tak til jer, og specialt tak til dig, for din fantastiske blog. Du gør det fandme godt, selvom dit liv er så langt fra mit, kan jeg ikke stoppe med at læse med!

  Svar
 6. Katrine says:

  Jeg er virkelig glad for jeres podcast, og glæder mig hver mandag til at der tikker et nyt afsnit ind.
  Må jeg spørge om I tjener penge på det? For det synes jeg mega meget, at I fortjener at gøre. Jeg kender ikke så meget til podcast-business’en, men kan høre at der er nogen der har reklamer, sponsorer osv…

  Svar
 7. Ane says:

  Jeg prøver at komme mere ud at gå for tiden, og der hjælper det altså med en god podcast i ørene.

  Må dog indrømme at jeg var lidt overrasket over at chokolade ikke kom op som et C-ord (men censur er også et rigtig godt ord) 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *