Det perfekte match: Chokolade og kaffe #Mycoffeemoment

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF TWIX

img_1969

Man skal ikke have kendt mig i meget mere end et øjeblik for at regne ud, at jeg har et helt særligt forhold til to ting; Nemlig kaffe og chokolade… Det er faktisk begge noget jeg indtager mere eller mindre på daglig basis, og meget gerne i forbindelse med hinanden. Der er de kopper kaffe man drikker af vane, og så er der dem man kræser lidt ekstra for, som man nyder og drikker sammen med et lille ekstra treat på siden. Sådan et prøver jeg at hive ind i min hverdag så ofte det kan lade sig gøre. Altså et øjeblik, hvor jeg rent faktisk smager på min kaffe og spiser noget lækkert ved siden af. Ni ud af ti gange er det ekstra side-treat chokoladerelateret.

Da Twix spurgte om jeg havde lyst til at teame op med dem, og hjælpe med at sprede budskabet om deres Instagram-konkurrence #mycoffeemoment, som løber fra januar til og med marts, der sætter fokus på netop den type stund, var jeg ikke længe om at træde til. Ikke kun fordi jeg helt oprigtigt elsker Twix, som efter min mening er den ultimative chokoladebar, men også fordi at det for mig, og særligt lige for tiden, er rigtig vigtigt at huske de der små stunder, hvor en kop kaffe og et stykke chokolade ikke bare er noget jeg kaster i gabet for at holde mig vågen, men gør for at forkæle mig selv og lige får stoppet op et øjeblik, fremfor bare at drøne derudaf uden at se mig tilbage.

img_1959
Sådan deltager du:
Konkurrencen som Twix har sat i gang er ret nem at gå til. Du uploader sådan set bare et billede på din Instagramprofil med hashtagget #mycoffeemoment – Hvor du viser hvordan din særlige kaffestund ser ud.

Der trækkes lod blandt alle de uploadede billeder, og præmien består af et kaffe-kit, som inkluderer: 1 Delonghi® DEDICA 680.R espresso maskine til en værdi af DK: 1.299 DKK, 2 kaffekopper fra Royal Copenhagen og 10 TWIX.

Jeg har selv delt nogle af mine kaffe/chokolade stunder på de sociale medier, og i dag blev det altså nedenstående fra tidligere på ugen, hvor jeg på min kontorplads, tjekkede ud af arbejdsmode et øjeblik, drak min kaffe mens den var varm og spiste Twix.

Del meget gerne, ligesom jeg har gjort det, jeres egen kaffestund på Instagram med hashtagget #mycoffeemoment og deltag i konkurrencen om førnævnte kaffekit.

OBS: Læs konkurrencevilkårene HER, og held og lykke!

img_1948

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *