Babyboblen dag 1

img_2018

Mine børn besluttede at dagen i dag skulle starte klokken 5:30… Heldigvis var min mand så rar at stå op med dem, så selvom jeg ikke faldt i søvn igen, kunne jeg vågne langsomt inden jeg en lille time senere joinede de friske typer i køkkenet til snak, kaffe, tegninger og havregryn.

Klokken er nu 7:30 og hele holdet er netop gået. Her er stille og halvmørkt. Jeg balancerer en kold kop kaffe på min mave og kigger på rodet i min stue. Jeg gør noget ved det. Rodet og den sidste slurk kaffe. Om lidt. Og så tager jeg et langt bad, og går ned efter morgenbrød, inden Rachel kommer og optager Podcast. Senere skal jeg spise frokost med en veninde, der efter (alt for) mange år i Dubai endelig er flyttet hjem. Det er de eneste planer jeg har i dag, og selvom jeg troede det ville føles sært eller stressende med sådan en dag helt uden møder, arbejde og deadlines, er det langt fra tilfældet.
Jeg skal ned i gear, og jeg skal nyde de sidste uger (dage?) som gravid, det bliver jeg nødt til har jeg indset, for tænk nu, hvis min tredje graviditet blev den der forsvandt mellem hænderne på mig. Det har jeg ikke lyst til. Min krop er klar til baby 3.0 nu skal mit sind også blive det.

God dag

8 replies
 1. Laura says:

  Hej,
  Tak for en dejlig blog. Jeg kan altid godt bruge mere! Derfor ville jeg ønske, jeg var podcast-typen. Jeg har prøvet flere gange, men det fanger ikke. Jeg synes dog ideen med en voksen ABC er smaddergod og ville elske at læse en opsummering af dagens bogstav, hvis i får lyst til at lave sådan et…
  Jeg håber du får en skøn dag i barselsboblen ☺

  Svar
 2. Anne Sofie says:

  Tusind tak for en fantastisk blog. Jeg har fulgt med længe, men jeg bliver mere og mere vild med den og dig. Og jeres podcast, som er helt genial og virkelig hyggelig at lytte til. Så jeg ville egentlig bare sige tak. Håber du får en rigtig dejlig dag.

  Svar
 3. Sofie says:

  Kære Cecilie, tak for en dejlig blog <3
  Jeg har længe kigget på det smukke "bloggertæppe" fra Ellos men er i tvivl om hvordan det vil holde sig pænt i vores lejlighed med to sorte katte der fælder og en mand der ofte spilder (det kan i hvert fald ikke være mig 😁)
  Hvordan holder i det rent hos jer med børn, kat og hverdag? Bliver det hurtigt snavset?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er overraskende nemt at holde pænt. Det kan støvsuges og så hat vi banket det på altanen et par gange, men det er det eneste. Jeg har spildt kaffe i det en enkelt gang, og det kan man ikke se (vaskede det bare ud med en klud vredet op i sæbevand).
   Så jeg kan kun anbefale det 🙂

   Svar
   • Sofie says:

    Tak for svar, det lyder jo helt perfekt! Jeg vil straks gå i gang med at overbevise manden om at det er en god ide 🙂

    Svar
 4. Rikke says:

  NYd barsels boblen og f… stuen, den løber jo ingen steder, det gør maven 😉
  Er vild med de podcast, total godt, glæder mig til mere.

  Svar
 5. Julie says:

  Nyd din barsel! Jeg forventer at skulle bringe min første til verdenen om 3 måneders tid. Jeg er spændt, også edder nervøs!! 😀
  Vi skal til at igang med at indkøbe ting osv, og jeg tænkte, om du måske ville lave sådan en “need to have, nice to have” liste? Har fundet nogen på nettet, men det er alle sammen butikker der laver dem, og tænker de ikke er så skide pålidelige 😀 – og med 2 børn, snart 3, tænker jeg at du må vide hvad og hvor meget man skal have af alt 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *