B for….

img_1611

Det er mandag, hvilket betyder, at nyeste afsnit af  ‘Voksen ABC’ nu er tilgængeligt på iTunes HER (Bruger du Android skulle der være en decideret Podcast app, hvor du kan finde den). Ellers kan man høre den online HER.

Vi er nået til B, hvor vi kommer ret vidt omkring og blandt andet får talt om børn, barsel, bryster, brok og beslutninger. Og nosser.
Lyt med, og følg os gerne på Instagram og Facebook også, hvor vi forsøger at tage jer lidt med bag kulissen. Og så ellers bare tak igen til alle jer, der har downloadet, lyttet, abonneret, kommenteret og heppet med indtil videre. Det gør det hele en anelse sjovere. Vi er meget overvældede og stolte over den modtagelse vores lille Podbaby har fået.

screen-shot-2017-02-13-at-15-30-31

12 replies
 1. Mette says:

  I er simpelthen så rare at lytte til!
  Jeg har tænkt over noget, ved du hvornår man tæller med i statistikken? Altså skal man have hørt hele afsnittet eller bare startet det eller hvordan? Jeg er selv ret dårlig til at få hørt ting til ende og så slog tanken mig bare, måske jeg slet ikke tæller 🙂

  Svar
 2. Louise says:

  Elsker simpelthen jeres podcasts! Jeg synes at I gør det så godt. I den forbindelse kom jeg til at tænke på, om Rachel (eller andre dejlige kvinder) ikke engang i mellem kunne gæsteblogge under din barsel (tænker ikke hver anden dag, men bare et par gange – f.eks. Evt. om det hun nævner med børn og karriere). Kunne være hyggeligt og du kunne geare lidt ned (ved godt at det at køre en blog er langt mere end at skrive indlæg), var bare en sød tanke 🙂

  Svar
 3. Line says:

  Jeg er så vild med jeres podcast. Den er så velreflekteret! Men hvor er det træls, at I og Cana lancerer en podcast samtidig, der minder ufattelig meget om hinanden. Det er sgu ret synd uanset hvem der egentlig havde idéerne først 🙂

  Svar
 4. Louise says:

  Jeg ELSKER jeres podcast, og jeg glæder mig konstant til det næste afsnit! Mange af tankerne kan jeg sætte mig helt ind i, og det er egentlig meget rart at høre nogen snakke om noget der er helt almindeligt men alligevel mest i ens eget hoved (tror man jo). Og kæmpe ros til jer at i nævner, at det med børn for mange er en selvfølge – men at mange faktisk har rigtig svært ved det. Jeg er selv førstegangs gravid efter at have forsøgt længe, og til sidst måtte i fertilitetsbehandling – og det er utrolig svært at håndtere, når der ikke rigtigt er nogen der taler om det at være (ung og) ufrivillig barnløs. Så mange tak for ikke at tabuisere det!

  Svar
 5. Ann says:

  Jeg lyttede til A og bonus i går, og jeg er fan! Super hyggeligt program! Og dig og Rachel komplimenterer hinanden så godt 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *