…. Trætheden tog alle ordene

image

Jeg har ikke blogget, snappet eller instagrammet siden mandag. Det skal man passe på med, når man er meget gravid, for det har virkelig sat gang i en del spørgsmål og bekymringer rundt omkring derude. Det er selvfølgelig dejligt når ens fravær bemærkes og i hvert fald ikke fejres eller nydes, men jeg er ganske ok og det har slet ikke været bevidst stilhed. Tiden gik bare. Både med at være helt enormt træt og nærmest føle at jeg kørte på de allersidste dampe, hvilket jeg nok også gjorde. Men jeg har til gengæld fået brugt den smule energi jeg ikke havde til at skrive og blogge eller bare finde sammenhængende ord, på at lave bagomsarbejde af den kedelige slags, jeg har udskudt lidt rigeligt, og så er min mand jo også kommet hjem. Sidstnævnte har dog ikke været så idyllisk som man kunne forestille sig. Ikke fordi det ikke er dejligt at han er hjemme igen. Det er det. Og især her et døgn senere, hvor både børn og voksne har vænnet sig til hans hjemkomst. Han havde både gaver og en flot kulør med hjem, men han havde også noget andet. Jetlag. Og myggestik. Førstnævnte i kombination med efterveerne af de intense arbejdsdage og den lange rejse hjem fra Mexico han havde haft, gjorde at der ikke var meget gnist i ham, og der derfor var tale om to karkluds-forældre fremfor én, og jeg må nok være helt ærlig og sige at jeg i hvert fald i første halvdel af i dag, havde lidt svært ved at følge mine egne gode råd, og også kom til at sende en lidt lang og lidt sur sms fra kontoret, efter en nat hvor jeg igen var den, hvor Uma var vågen flere gange end jeg orker at tælle, og den hjemvendte mand bare sov og sov i en form få jetlags-koma.
Myggestikkene mindede os om, at der jo er noget med en Zikavirus, som vist nok kan smitte, og som er noget lort at få, når man slæber rundt på en baby i sig, var også lidt en streg i regningen. Men, det er der heldigvis også råd for.
Det hele kombineret, tog bare lige pusten fra os (Ok, især mig) i et øjeblik, og jeg faldt i brokkegryden, hvilket også er en af grundende til, at jeg først har sat mig ved tasterne nu.
Dagen endte nemlig heldigvis med i sidste ende, at være helt fri for både sure miner og bitterhed, og det der var startet som en halvrådden onsdag med både en lortet aflevering i vuggestuen, en sur sms og strømsvigt på kontoret, endte med at blive en virkelig god en med glade børn, som den udhvilede mand hentede tidligt, et absurd lækkert stykke cheesecake, en masse grin, kys, og en invitation til New York.

I nat har vi delt os op min mand og jeg, sådan at jeg forhåbentlig kan få noget sammenhængende søvn, og i morgen tager vi en langsom morgen sammen hele banden, inden jeg tager forbi åbningen af Westmarket og derefter videre på kontoret, hvor strømmen burde være returneret, og hvor ordene forhåbentlig igen kan hænge sammen.
Nu vil jeg prøve det der søvn. Det skulle være så sundt.
Tak for bekymring, for tålmodighed og for søde puf. I er de bedste. Godnat

9 replies
 1. Sigrid says:

  Dejligt at alt er godt! Og dejligt med et natindlæg når man som mig ikke kan sove. Jeg er også højgravid og har en 19 måneder gammel fatter i forvejen. Kan slet ikke overskue tanken om at skulle være uden mand i mere end et par dage i træk. Bare for at sige, at jeg synes du er sej! 💪 og zikavirus smitter ikke fra menneske til menneske, har jeg læst 👍

  Svar
  • Julie says:

   Som Cecilie selv er inde på så kan der ske smitte med zika (særligt fra mand til kvinde) ved seksuel kontakt, derfor anbefales man at bruge kondom resten af graviditeten, med mindre man bliver testet negativ.
   Så når det hele lige er bundfældet lidt kan din mand prøve at kontakte lægen og hører om han kan blive testet, så i slipper for at skulle tænke på den mulighed.
   Håber overskuddet snart er vendt stærkt tilbage. Hav en rigtig dejlig dag ☺️

   Svar
 2. Skalotteløg says:

  Det er dælme heller ikke sjovt, når man tror, man kan skimte målstregen, og nogen så siger, man liiige skal løbe en omgang mere! Slet ikke når man er højgravid.
  Håber du fik en dejlig nat med søvn, og at i får en skøn morgen sammen i dag 🙂

  Svar
 3. Marie says:

  Dejligt at høre at alt er godt hos jer. Den skjorte, du har på, på billedet ser simpelthen så flot ud, hvor er den fra? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er en Rails skjorte.
   Rails laver simpelthen verdens bedste skjorter. Bløde, pæne og i mega god kvalitet. Dog også ret dyre, men virkelig også prisen værd. Magasin har dem ind imellem sat ret meget ned.

   Svar
 4. Marie-Louise says:

  Jeg har længe læst med på din blog, dog ikke før kommenteret. Men det her indlæg fik jeg lyst til at kommentere på – jeg kan så godt lide din meget fine og ærlige måde at skrive på. Det er meget inspirerende. Så mange tak for det!

  Svar
 5. Nadja says:

  Din blog er én af de få jeg rent faktisk kan relatere til 🙂 Som andre har skrevet, er jeg også vild med din ærlige og åbne måde at skrive på – tak for en virkelig god blog 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *