#Sneglelopper på søndag

På søndag har jeg fået lov til at låne min mands fotostudie på Vesterbro, som jeg for første men helt sikkert ikke sidste gang vil fylde med dejlige damer og en masse tøj og sko. Tøj og sko, der skal sælges that is.
Jeg håber håber håber at I har lyst til at kigge forbi.
Vi åbner dørene klokken 11 og lukker ned igen ved 16 tiden.
15909016_10154659609775399_1872806351_o

Jeg vil selvfølgelig være der med en masse af mine ting, og derudover kan I shoppe hos:
Laura
Christina
Lois
Katrine
Michala

Adressen er Vesterbrogade 62D – I skal ligesom helt ind i gården, over i højre hjørne og ned i kælderen. Døren kommer til at stå åben, og jeg vil prøve at få et skilt eller noget andet op, så det er til at finde. Glæder mig til at se jer.

6 replies
 1. Julia says:

  Jubiii! Jeg skal til København hele weekenden (kommer fra Jylland) – total optur!
  Så vi ses på søndag! 🙂

  Svar
 2. Victoria says:

  Omg, sidder nu og ærger mig over at jeg skal passe børn! Øv jeg gad og komme ind og shoppe noget af alt din lækre tøj. god fornøjelse og weekend 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *