Sneglehuset: Omrokering og møbler

Indeholder reklame og  affiliatelinks*

I har spurgt en del ind til vores indretning og boligsituation. Vi bliver som sagt boende i denne omgang, men har måtte omrokere en hel del. Både når det kommer til indretning, men også mentalt (nok mest mig) for at forlænge vores tid her i den 3-værelses på 2. sal. Det har vi brugt de sidste uger på og sikke en forskel!

Det holdt ikke længe det store soveværelse. Ideen om det var federe end virkeligheden. Pludselig var vores soveværelse et opholdssted for alle husets beboere, og vores ellers ok store lejlighed føltes lille og mere rodet end den egenlig er. Efter en hel del overtalelse, fik jeg overbevist min mand om, at vi måtte flytte om igen. At ideen om en lille hyggelig stue og et kæmpe soveværelse havde fejlet. Det var ikke nemt, hverken at overbevise min bedre halvdel eller at flytte rummene om, men da det var gjort!!? I så måske med på Snapchat? Halleluja mand! Det lykkedes og det er blevet pissefedt.

img_0927

img_0895

img_0925

Seng fra Auping (OBS: På udsalg lige nu. (Vi har den sorte 180×210): HER
(puder og sengetæppe er også Auping. Sø forhandler HER)
Æsker fra Ikea, lignende HER
Lampe loppefund
Vækkeur Arne Jacobsen HER*

Som I kan se på billederne er vores seng skrumpet en anelse. Eller det vil sige; den er blevet amputeret. Vores sideborde og hovedgærde er taget af for nu, hvilket på en måde er ærgerligt, når nu vi endelig har en ‘voksenseng’, men omvendt er det stadigvæk et lille stykke af himlen at sove i sådan en Auping.
Vi skal have hængt nogle billeder op på den bare væg over sengen og på et tidspunkt inden længe må vi nok også finde plads til en vugge, eller en tremmeseng, men alt det skal nok komme. Lige nu elsker jeg bare at jeg har fået min lille sovehule tilbage, og at stuen er stor nok til både at rumme leg, hygge, arbejde og afslapning på en og samme tid.

img_0894

img_0926

Sofa, Muuto Rest 3-seater HER*
Gulvtæppe, fra ELLOS HER*
Spisebord, fra Handvark (deres side er nede lige nu kan jeg se)
Plakat HER*
Skamler, Frama Cph HER*
Pude i sofa, Auping
Tæppe i sofa, By nord HER*
Skammel med computer på, fra IKEA HER
Barn, Hjemmelavet.

img_0893
Reol, bestilt hos snedker og derefter hjemmemalet
Billeder og rammer, fra Desenio
Æsker, blandet fra Ikea og Søstrene Grene
Højtaler, B&O Beolit (Jeg købte vores på Boozt*, men den ser ud til at være udsolgt lige nu)
Lampe, gammel fotolampe min mand har sat en ny fatning i. Lignende kan indimellem findes på DBA

25 replies
 1. Mia says:

  Hej Cille, jeg har nu flere gange undret mig lidt over , at I ikke har noget sofabord. Er det fordi I bare ikke har fundet det rette, eller er det et bevidst valg?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi havde et, og har endnu, det står bare et andet sted, men det var som om at det var mere til besvær end gavn da vi havde det stående fremme permanent (det rodede konstant, børnene kunne ikke lege ordentligt på stuegulvet osv), så nu rykker vi bare et frem, hvis vi skal bruge det.

   Svar
 2. Louise says:

  I har er rigtig fint hjem! Det ser skide hyggeligt ud, og det virker til at der er en masse hjerteplads ❤️
  Deler Uma og Otto egentlig værelse? 😊

  Svar
 3. Karina says:

  Nå, kun 36.000 for en seng? Åh, det er SÅ hårdt st være “selvstændig” aka blogger aka omvandrende reklamesøjle 😉

  Svar
   • Karina says:

    Cecilie, hold nu op. Du er jo det største tudefjæs i blogland, når det kommer til økonomi. Og set i det lys er det da imponerende at have en seng til 36.000.

    Svar
    • Sneglcille says:

     Jeg tror du er gået forkert. Meget er jeg skyldig i at tude over i blogland. Økonomi er ikke en af dem.
     Ha’ det godt.

     Svar
    • Charlotte says:

     Karina, hvis du mener det, hvorfor læser du så overhovedet denne blog? Tal da ordenligt! Og hvis du ikke har noget pænt at sige, så lad da være i stedet!

     Svar
 4. Samantha says:

  Super fint hjem!

  Lige et spørgsmål.. Vi overvejer meget at købe samme gulvtæppe som I har, men vi har ikke turdet af frygt for at den 3-årige (eller hendes mor) hælder saft eller lignende i det. Har du været ude for at skulle gøre det ren, og ved du om det er til? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak! Det er et superlækkert tæppe til prisen. Vi bor nærmest på det.
   Det har gudskelov ikke været nødvendigt at gøre det rent endnu. Vi har kun støvsuget det indtil videre. Men ellers tænker jeg at smide det til rens, hvis uheldet er ude.
   Dog har flere anbefalet at give det omgang af sådan noget nanospray, da det så skulle være lige til at tørre af. Det kan man jo evt undersøge 🙂

   Svar
 5. Lena says:

  Sjovt, jeg har faktisk tænkt, om I mon sov i stuen, da mange af jeres hverdagsbilleder i en overgang blev taget fra sengen. Og nu fik jeg så forklaringen ☺️Vi bor også mange mennesker på få kvadratmeter og det kræver bare lidt (meget) oprydning og omrokering for at det er til at holde ud. Og så gode, praktiske løsninger.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Præcis! Del endelig gode tips. Vi kæmper stadigvæk lidt med opbevaringsløsninger. Det er eddermame svært at finde noget, der er både praktisk og til at holde ud at se på.

   Svar
   • Lena says:

    Jeg indretter f.eks. med møbler, der ikke fylder meget eller har flere funktioner eller bygger selv, så det passer ind. F.eks. en gammel rå kiste/kasse som sofabord, hvor der kan være ting i. Mine børn deler værelse to og to. På drengenes værelse har vi selv bygget en loftsseng og bygget et smalt skrivebord under. Til min store dreng har vi en teak daybed lignende seng, der kun er 70 i bredden. Den kan foldes ud til 140, hvilket er praktisk, når de har overnattende gæster. De andre børn har en køjeseng der kun er 70×160. Den fylder ikke så meget, men de kan jo ligge i den til ca. 10 år. De har en gammel kommode, hvor der kan slås en bordplade ud til skrivebord.
    I entreen har vi lavet et indbygget skab, der kan være mange, mange sko 🙂 Derudover en lille hylde i loftet, der bare passer naturligt ind.
    Ellers har vi som dig også mange fine kasser rundt omkring. Elsker også bogkasser, så dem har vi i stort set alle rum på væggen.

    Svar
 6. Eva says:

  Hvis I vælger at gå all in på pladsoptimering og indretning (og har lyst til at smide penge efter det), har jeg set, at firmaet underdogcph.com specialiserer sig i at skræddersy den slags. Ejeren Kenneth Malev har i hvert også været med til at lave nogle programmer for DR om pladsoptimering i private hjem 🙂

  Svar
 7. Marie says:

  Jeg tror, at nogle gamle arkivskabe ville passe super ind i jeres lidt rå lejlighed – der er MASSER af opbevaringsplads i sådan nogle! 😄

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *