Shopping: Støvlejagt

SPONSORERET: Indeholder affiliate

Jeg er på udkig efter et par sorte ankelstøvler til hverdagsbrug.
Nemt, skulle man tro, men det er bare slet ikke tilfældet har det vist sig.

Når jeg ikke er iført sneaks, hvilket mine fødder, der pt er under en del pres eftersom at jeg har taget cirka 500 kilo på, har det allerbedst i, går jeg primært i mine højtelskede Chloé støvler. Sidstnævnte ville jeg uden tvivl allerhelst gå i hver dag, men de kan altså godt kan bruge lidt aflastning engang imellem. Jeg gad bare godt have et par, der kunne lidt det samme som dem. Altså nogle der er lige så gode at gå i, giver samme sejheds-følelse, men som så bare er i en helt anden prisklasse. Mission impossible, måske.

Jeg har pt kig på dem her:

stoevler

Sorte med lidt hæl, måske er de lige et par centimeter højere end hvad jeg leder efter, men de ser virkelig lækre ud, og jeg synes at prisen er meget fair. De koster 955,- HER (sæt kursen til pund oppe i højre hjørne, så passer prisen)

Ret simpel og cool ruskindsstøvle. Jeg kan godt lide den lidt anderledes elastikdetalje, som gør den lidt sjovere end hvad man normalt ser. De er nedsat til 1137,50,- HER

De her er tæt på perfekte, eller i hvert fald meget det jeg har i hovedet. Desværre er de kun tilbage i en 39, og det kan jeg ikke passe. De koster 870,- HER (igen er prisen regnet ud fra at man har sat siden til at beregne i pund)

LAK! Jeg bliver ved med at sværme om dem her. De minder ikke om andet jeg har, og det er der måske en grund til, men jeg synes de er røvseje. 80 pund, eller 695,- HER

‘Bloggerstøvlen’ der ifølge flere af mine kollegaer skulle være yderst behagelige. Nu nedsat til 980,- HER

De har stået på min ønskeliste længe dem her.Nu er de sat ned…. Måske jeg skulle få streget dem af den liste en gang for alle. 2080,- HER

14 replies
 1. Anne-Sofie says:

  Lidt tilfældigt, havnede jeg på Pieces hjemmeside- og de har faktisk nogle ret fede sorte ankelstøvler. Både med og uden hæl, og i lak, læder og ruskind!
  Og også til en helt okay pris 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, de er røvpæne – Men deres støvler sidder simpelthen så åndssvagt på mine fødder 🙁 Min vrist er for høj tror jeg.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *