SHOPPING: Optimistisk nytårsbestilling

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Nogle dage inden nytårsaften lagde jeg en bestilling hos yndlings-ASOS, der kørte og stadigvæk kører et imponerende udsalg. Pakken får jeg nok først i løbet af de næste par dage, men jeg var optimistisk da jeg klikkede ‘Køb’ for der har listet sig en del paillet halløj med i bestillingen, hvilket selvfølgelig var tiltænkt nytårsaften i går, også selvom den forløb ganske stille og glimmerløs. Men hvad fanden, det skal nok komme i brug alligevel. Jeg ER glad for glimmer.

Som jeg vist også fik nævnt i en ‘I øvrigt’ den anden dag, shopper jeg primært blødt og behageligt for tiden, da jeg er træt af at bo i en gravid krop, og det kommer altså også til udtryk herunder. Men jeg har da dog skruet op for øreringene, for mine ører er nemlig ikke blevet tykke – Eller også er de netop det, for de er faktisk groet sammen – Altså øreringshullerne i dem. Det er ellers aldrig sket i de +20 år jeg har haft dem.
Nå, men her er altså hvad jeg har bestilt og som nok kommer ind ad døren om en dag eller to.

asos1

1.Joggingbukser! Fordi jeg er træt af kun at kunne være i min mands. De er sat ned til 140 kroner og så er de af den slags, man godt kan tillade sig at vise sig med udenfor hjemmets fire vægge – Bare engang imellem. HER

2.Simili er tilbage. I hvert fald i min verden, og jeg vil gerne have dem her i mine ører snart. 150,- HER

3.Ja, det er en pyjamas. Ja, jeg er over 30 år. Ja, jeg har muligvis tænkt mig at bruge den som rigtig tøj om dagen. Min mand hader allerede ideen om den. Både som nattøj og dagtøj, men jeg er til det, tror jeg. Let’s see. 280,- HER

4.Fordi det er en af de bedste hvide t-shirts jeg har haft, og jeg har spildt toblerone på den jeg havde, og derfor må have endnu en. Nu nedsat til 70,- HER

5.Det var her nytårstanken vist sad i mig. Men jeg glæder mig alligevel til at få den hjem, for jeg tænker at det godt kan fungerer over en t-shirt på en festlig hverdag (note to self: Indfør en glimmerdag på kontoret). Nedsat til 180,- HER

6.Hmmm… Indsæt samme tekst som ovenstående, I guess. Jeg ved sgu ikke helt, hvad jeg tænkte her. Umiddelbart er det en hit or miss ting, som enten kommer til at hænge i mit skab altid, eller som kommer i brug en masse. Den koster 140,- HER

7.Det er jo ikke ligefrem en graviditetskjole det her, og selvom jeg har taget den i et par størrelser større end min ikke-gravide-størrelse, er jeg stadigvæk spændt på om det går. Jeg er bare ret pjattet med det prikkede stof og alle flæserne. Men det kunne godt være en af de ting, der røg retur. 550,- HER

 

 

 

 

3 replies
  1. Mette T says:

    Mine huller i ørerne var også groet sammen! Efter flere forgæves forsøg med at presse øreringe igennem de lukkede huller, har jeg nu været nede hos guldsmeden og få skudt nye huller. Det gjorde jeg sammen med min 9-årige datter der også skulle have huller i ørerne. Jeg drømmer også om flotte øreringe 🙂

    Svar
  2. Sara says:

    Ville synes det var sjovt med opfølger-indlæg, med hvad du så har beholdt fra dine bestillinger og gerne billeder af det i brug (evt også billeder af det du ikke beholder på og begrundelse for tilbagesendes)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *