SHOPPING: Mandagstip til de gravide, live fra sofaen

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg er ikke meget værd i dag, og det piner mig en smule igen at måtte skrive et indlæg, hvor udmattelse og plukveer snupper hovedrollen. Kan I huske indlægget om forestilling vs. virkelighed da jeg var gravid med Uma? Well, det er lidt samme scenarie jeg er ude i her tredje gang, så vær forberedt på en part 2 af det indlæg i nær fremtid. Dog også med nogle af de lidt mere positive virkelighedsting, der følger med sådan en tredje graviditet, for de findes også – i hvert fald for mig. Nå, men jeg er i hvert fald endnu engang blevet henvist til vandret position, da jeg pretty much har været en stor plukve siden midnat. Heldigvis har jeg en mand med overskud og brede skuldre, et meget taknemmeligt job på en dag som i dag og pålægschokolade i skabet, så det skal nok gå godt trods alt.
Som en lille ekstra bonus, som I også kan benytte jer af, jer der er gravide i hvert fald, er der netop tikket en mail ind om at der på ASOS lige nu er minus 20% på alt ventetøj, og selvom jeg faktisk er en anelse træt af ventetøj og sideløbende med det her indlæg har lavet et indlæg med tøj jeg ikke kan passe, men godt gad at kunne passe (det kommer enere på ugen), lykkedes det alligevel at finde lidt til de minus 20% som jeg passende kan bruge den voucher jeg har til gode efter sidste kaotiske bestilling.

For at benytte tilbuddet på ventetøj hos ASOS skal I bare taste BABY20 ved check out (og husk at sætte valutakursen til pund oppe i højre hjørne af siden, når I shopper, så sparer I altså lidt mere)

baby20

1.Jeg mangler toppe til at have over de bukser jeg pt bor i (dem her), og denne her ser ret fin ud, den koster 16 pund, som med de 20% bliver til sølle 108,- HER

2.Det ligner at denne her også er god til en efterfødselskrop, og så er jeg ret glad for sort/grå denim for tiden, så til 240,- HER giver jeg den nok et skud, selvom jeg styrer lidt uden om graviditetskjoler for tiden.

3.Jeg kan ikke få nok strømpebukser og jeg mangler nogle helt sorte tætte, hvilket de her 200 denier må siges at være. To af dem tak. De koster 12 pund pr par, hvilket med 20% svarer til 80,- HER

4.Grå toppe kan jeg altid bruge, uanset kropsform. Denne ser ud til at falde rigtig pænt på kroppen, måske også når maven en dag er væk, og så kan jeg godt lide slidsen bag på. cirka 120,- HER

5.Noget jeg er ret pjattet med er denne her 90’er trend med stroptoppe og kjoler over trøjer. Det er noget man enten er til eller slet ikke er til, I know. Men jeg er helt på Clueless og Beverly Hills- trenden og har flere gange været lidt ærgerlig over ikke at kunne dyrke det noget mere grundet tyk midte. Weeeell, nu kan jeg måske alligevel. Time will tell om jeg fra næste uge sporter et knocked up Kelly look, stay tuned. Stropkjole 80,- (med de 20% altså) HER

6.Nederdel med slidser. Simpel, nem at style og ret cool, i teorien i hvert fald, håber også at den virker i virkeligheden. 120,- HER

Det er hvad der ligger i min online kurv lige nu, men der er altså 16 siders graviditetstøj at vælge fra HER, hvis I selv vil kigge lidt, og det er som sagt koden BABY20, der udløser de 20%. God fornøjelse.

 

9 replies
 1. Mirjam says:

  Totalt off-topic (sorry), men det der gangsta-musik du snakker så meget om… kunne du ikke få lyst til at smide en fed lille playliste op, hvis du sidder inde med sådan en? Bare til alle os andre gangsta-typer, der sidder herude og følger med og mangler musikinspiration? 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg er på Spotify. Der har jeg en masse playlister liggende 🙂 Bare søg på Cecilie Rubini, så skulle jeg gerne dukke op.

   Svar
 2. Line says:

  Køber du også tøjet i en størrelse større når det er graviditetstøj, eller skal man gå ud fra at der er plads til maven i sin normale str.? Kh. en nygravid shopper 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   I ASOS eget mærke går jeg en størrelse op, men i andre er de gode til at regulere synes jeg. Så Mamalicious for eksempel køber jeg altid i min almindelige størrelse 🙂

   Svar
 3. Amalie says:

  Hvor køber du ellers strømpebukser. Jeg er så træt af H&Ms for de bliver fnulerede og grimme på ingen tid. Jeg kunne virkelig godt bruge nogen uld agtigt tykke strømpebukser.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg kan heller ikke holde H&Ms ud. Jeg er rigtig glad for Mamalicious og Queen Mum. Jeg ved ikke hvor tykke deres er, men de er i hvert fald gode.

   Svar
   • Amalie says:

    Tak – det vil jeg præve så. Købte på et tidspunkt nogle strømpebusker der måtte have været deseignet til en utrolig lavstammet men megt højgravid dame – resultatet: det ender altid med skridet 10 cm nede af benet, enormt træslt og virkelig spild af 200-300 kr.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *