SHOPPING: Gudskelov for prikker!

SPONSORERET: Indeholder affiliate

Kan I huske den der bestilling fra sidste uge?
Jeg hentede den i går. Jeg ved ikke om jeg har været fuld (jeg tvivler) eller om min webshopping-evne, der ellers er ret meget on point bare svigter gevaldigt, men det viste sig at være en decideret katastrofal bestilling. Pyjamassen (to s’er, really?! Google siger Ja.) var for lille, eller også er jeg for lang (og tyk). Jeg var endda gået en størrelse op, da jeg tidligere har erfaret at engelske mærker gerne er lidt til den lille/korte side, men det her var en decideret joke. Det lignede lidt, at jeg havde taget en børnepyjamas på, not pretty.
T-shirten med paillet-ærmer kunne faktisk noget meget fint og sjovt, men der var lissom’ ikke noget stof på indersiden af paillet-stykket, så det føltes lidt som at have rivejern som ærmer. Den hvide t-shirt og joggingbukserne fejler ingenting, og også øreringene får lov til at blive. Pailet-toppen i bronze er ret sjov/fin, men jeg ved simpelthen ikke hvornår jeg skulle tage den på.
Så alt i alt en skuffende omgang. Måske jeg har mistet min mojo.

Men så alligevel ikke helt.

For der var jo også kjolen! Åh, kjolen. Som sagt er det ikke en graviditetskjole, men jeg gik to størrelser op og kan sagtens være i den. Jeg elsker det flæsede stykke ved skørt og ærmer, og jeg er så glad for den. Den koster 485,- HER,
Den findes også i grøn, uden prikker til 430,- HER.
Og hvis man ikke er til flæser, er dens prikkede lillesøster til 315,- HER altså også ret fin.

img_0333

10 replies
  1. Tine says:

    Rigtig fine kjoler, men når jeg klikker på linkene (links’ne?!) er de alle tre dyrere end den pris, du har skrevet i indlægget. Bare lige til info, det er ikke så meget, men alligevel.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *