SHOPPING: Det jeg ikke kan være i

SPONSORERET: Indeholder Affiliate

Ok, måske ikke det mest opløftende indlæg, men så alligevel, blev jeg faktisk i helt godt humør af at lave det. Måske som en reminder om, at plukveerne og den manglende talje trods alt kun er midlertidigt.
Jeg er lidt ovre graviditetstøj, orker ikke at shoppe flere bukser med flere meter elastikstof til maven, store kjoler og strømpebukser med dobbeltsøm. Gider omvendt heller ikke købe de ting jeg alligevel først kan være i om mange måneder, så jeg nøjes i stedet med at kigge langt efter de ting jeg ville hapse, hvis jeg ikke var med babyrogn, så er der også lidt flere penge til flødeskumskager og babytøj.

I skal ikke snydes, for jeg ved jo, at selvom I er mange gravide derude, er I mindst lige så mange og nok flere, der ikke er, så måske I kan bruge nedenstående til noget.

asosjan

 1. Altså denne her egner sig jo ret meget til en efterfødselskrop. Eneste ulempe er at den ikke er så ammevenlig. Men den er sgu pæn. 300,- HER
 2. Jeg elsker alt ved denne her jakke, også selvom den i manges øjne måske er mere sjov end pæn. I princippet kunne jeg godt bruge den nu, men på grund af dens længde og min omkreds, tror jeg desværre at jeg ville blive skuffet. Dog tror jeg lige at jeg skal prøve den på … Bare lige hurtigt. Jakke Baum Und Pferdgarten 3000,- HER
 3. 3.Mega cool bikeragtig jakke i denim, som jeg ligesom ovenstående jo faktisk godt kunne bruge nu. Måske den også lige skal hjem forbi på et lille besøg. Jakke 550,- HER
 4. Der er lange udsigter til at komme i sådan en top, men for pokker, hvor er den sej og smuk …. Perfekt til en lun forårsdag (for tidligt at tænke i de baner? Jeg siger nej). med jeans, støvler og en blazer over. Top cirka 200,- HER
 5. Jumpsuit, der både dur til stilletter og fest og med sneaks og en langærmet t-shirt under. Nedsat til 250,- HER
 6. Sorte tætsiddende jeans med knapper! Ikke engang graviditetsjeans orker jeg at gå i længere, da alt helst skal være blødt og rart, og så er det ærlig talt ikke særlig flatterende til mig for tiden. MEN jeg håber at de dage er ovre snart, eller om ikke andet så bare inden 2017 er ovre. De her ser flotte ud, prisen er rimelig og jeg har hørt godt om brandet. Jeans 520,- HER

 

1 svar
 1. Nancy says:

  Køre Cecilie, jeg er stor fan af, at bloggen ikke bliver baby-spammet. Altså selvfølgelig skal du skrive om det, som foregår i dit liv, og selvfølgelig kommer der nogle graviditets relaterede indlæg ud af det. Men jeg er bare såsåså glad for, at bloggen ikke KUN handler om graviditet! Stort ros fra mig, og er så glad for, at du også tænker på os ikke-gravide 🙂 
Have en rigtig skøn aften 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *