Selvfølgelig kan jeg da det.

‘Kan du godt det??!!’ Er folks første reaktion når jeg fortæller, at jeg i næste uge flyver tre dage til New York.

Spørgsmålet skyldes selvfølgelig min gravide krop, som, indrømmet, både er tung og stor. Men det bliver den jo ved med at være ligegyldigt, hvor i verden den befinder sig, og desuden tror jeg, at sådan et lille mini-eventyr er præcis, hvad den har brug for lige nu. Både læge og jordemoder har sagt ‘Afsted!’, min mand er tryg (men blev dog overraskende lettet, da jeg besluttede at tage min veninde, der er uddannet jordemoder med som min +1) og det er jeg også. Tryg altså.

Så. På onsdag flyver jeg til New York. Basta. Hvad jeg skal der, det (og nu bliver det spændende hvor mange af jer, der ved hvad følgende betyder) har noget med Hannah, Marnie, Shoshanna, Jessa og Adam at gøre, og jeg glæder mig helt åndssvagt.

Og ved I hvad?! Det er min første gang i NYC. Så smid gerne tips efter mig. Særligt dem der har med mad at gøre …

img_1065

 

41 replies
 1. Sara says:

  Skal i til forpremiere på 6. Sæson af Girls og så i NY!?! Jeg er helt misundelig! Nyd at du nu kan komme til at købe uanede mængder af M&Ms med mandler! Da jeg var i NY blev kufferten fyldt godt op med netop de M&Ms og selvfølgelig også dem med mint! Ser du oreos med mint så prøv dem, du vil ikke fortryde! Jeg ville ønske at man kunne købe den variant i DK!

  Svar
 2. Stinne says:

  Jeg var i New York henover nytår sidste år som gravid. Jeg var dog kun i 29. uge, men selvfølgelig kan du det 🙂
  Det er den mest fantastiske by jeghar været i! Dog er jeg ikke så berejst som dig 🙂

  Svar
 3. Emma says:

  Café Gitane på Mott St. er fantastisk morgenmad 🙌 Hele Soho-området er faktisk ganske fantastisk, både hvad det angår shopping og mad. Og lige når det kommer til shopping og mad, så gå laaaangt uden om Times Square og turistfælder på 5th Avenue. God tur!! Det er en fantastisk og overvældende by!

  Svar
 4. Line says:

  Så længe der er mere end en måned til termin er der vel ingen problem i forhold til flyselskab og hvis læge og jordemoder siger ok (jeg havde aldrig spurgt:)) er det da bare afsted! Jeg elsker NY og ville ikke vente et sekund hvis jeg fik muligheden. Soho og de små gader deromkring synes jeg er hyggeligt 🙂

  Svar
 5. Kathrine says:

  New York er den fedeste by nogensinde 😃 Køb alle de M&M’s varianter du kan komme i nærheden af, og hvis du kommer på Upper West Side så besøg restauranten Good Enough To Eat, de har lavet de bedste måltider jeg har smagt derovre 😊 Og brug så meget tid som muligt i Soho og Greenwich Village. Rigtig god tur!

  Svar
 6. Cecilia says:

  Åh nyd det!!
  Havde en uge i NYC i november og det er bare en fantastisk by.
  Vi spiste flere gange morgenmad på le pain quotidien.
  Vi spiste mad en aften på beauty & Essex.. som var super lækkert. Og rigtig fedt sted. Man går ind i hvad der udefra ligner en pawn shop. Så bliver man via bagdøren lukket ind på Restauranten som har masser af lækre retter.
  Kan anbefale app’en open table hvis det er. Der kan man læse om restauranterne i nærheden af en (eller søge på dem efter navn) og man kan booke bord via app’en.
  Og mega misundelig hvis du skal til Girls arrangement 😍

  Svar
 7. Amalie says:

  SoHo og Meatpacking District er sindssygt hyggelige områder med masser af gode shoppingmuligheder og hyggelige spisesteder! Især hvis I bevæger jer ind i de små sidegader i disse områder, det er her alle de hyggelige restauranter og små cafeer findes. Snyd heller ikke jer selv for at gå en tur i Chelsea Market, en indendørs hal med forskellige madboder og finurlige butikker. Og hvis I får tid, så slå vejen forbi Bloomingdales’ Outlet Store på 72nd street – der kan man være heldig at finde gode mærker på både tøj, sko og tasker til langt under originalprisen. Hav en FANTASTISK tur! New York er skøn, sidste år boede jeg der selv i et års tid, og jeg er helt forelsket i byen. Er sikker på I bliver det samme! Du ser i øvrigt utrolig smuk ud som gravid. Kram herfra

  Svar
  • M says:

   Hvis I alligevel er dér på upper west, så drik kaffe og spis kager på Irving Farm på 79th street. Det vil du ikke fortryde! Og god tur. Det er den bedste by.

   Svar
 8. Ida says:

  Bestil bord på Buddakhan med det samme! Det en af de fedeste oplevelser, jeg har haft! Maden er for vild😍 Bonusonfo: i Sex & The City-filme holder Carrie og Big rehearsal dinner der.

  Svar
 9. Marie Louise says:

  Lower East Side er også et dejligt område + en lille gåtur på The High Line Park med kop kaffe er super hyggeligt! Og ja, hold jer fra Time Square når I har taget det obligatoriske tourist billede – det er touristfælle som Strøget en sommerdag x100

  Svar
 10. Anne says:

  Hold nu lige helt fast…. GIRLS EVENT I NYC?! Nu bliver jeg sgu både nysgerrig, misundelig og sindssygt spændt på dine vegne (og mine egentlig også – glæder mig til at læse om det) 🎈God tur!

  Svar
 11. Christina says:

  Ichiumi. Den bedste japanske sushi (og andet skaldyr) -restaurant. Den er så vild. Har nok være 6-8 gange og været li imponeret hver gang.
  Ellen’s stadust Diner. En sjov misikoplevelse på broadway med syngende tjenere og rigtig amerikansk mad. Homestead steak i meetpacking. God tur.

  Svar
 12. Johanne says:

  Wow, jeg er misundelig! Jeg ved nemlig godt, hvad det betyder, og jeg ELSKER Girls. Sidder herhjemme og tripper og venter på den sidste sæson får premiere ❤

  Svar
 13. Cecilie says:

  Er netop kommet hjem fra NYC efter min første gang i byen! Hold op en oplevelse! Vil klart anbefale the coffeeshop på union square, som serverer lækker morgenmad!

  Svar
 14. Camilla Urban says:

  Jack’s Wife Freda nede i Soho!! Uhm kommer lige derfra og der spiser man dælme godt! Deres egg benny <3 Rigtigt god tur!

  Svar
 15. Lise says:

  Jeg er mest overrasket over at en urban cool type som dig aldrig har været i new york. Så det bliver da superfedt bare at være voksen og hygge (og noget arbejds/blog rekateret oveni) gid det var mig. Jeg har heller aldrig været i New York. Håber I får en læks tur.

  Svar
 16. Louise S says:

  Whaaaat – er SÅ misundelig på, at I skal til Girls-event i verdens festligste by! Det lyder godt godt fedt altså. Og så er jeg megaglad for, at du lige illustrerer, at det der med at flyve sagtens kan lade sig gøre, selv om man agerer fremskreden babybeholder! Er selv gravid og har tilbud om at komme gratis på forlænget weekend til Lissabon, når jeg er omtrent så langt henne, som du er. Og indtil videre har det været seriøst svært at blive klog på, hvor realistisk dén idé er. Selvfølgelig skal jordmoderen også lige synes om ideen til den tid, men fedt at der er håb!

  Svar
 17. Fie says:

  Åh hvor fantastisk med tur til NY!
  Ih du ser så smuk gravid ud, hvor er tøjet fra? det vil jeg gerne anskaffe mig til min egen gravide krop <3

  Svar
 18. Marie says:

  Rigtig god tur! NY er en fed by!
  Jeg var i New York og på roadtrip i det nordligste USA, da jeg var ret meget gravid med min nummer 1. Mener, jeg var i uge 35, da jeg fløj hjem. Ingen problemer hverken på selve flyveturen eller på rejsen.

  Svar
 19. Lise says:

  Ej hvor fedt! Min svigerfar arbejder i det studie hvor Girls bliver produceret og er med til at lave serien! Hvor er du heldig 🙂 god tur.

  Svar
 20. Line says:

  Har boet 6 måneder i NYC og turneret rundt mellem alle og ovennævnte morgenmadssteder – men altså; Five Leaves i Williamsburg slår alt! Savner det hver eneste weekend 🙂 Det er vidst startet af Heath Ledger (s venner?). Metroen stopper lige ved, så ikke lad dig skræmme af turen til williamsburg. derudover kan jeg godt tilslutte mig Buddhakan og the High Line (de to ligger side om side, så du kan slå det sammen evt)

  Svar
 21. Signe says:

  Anbefaler støttestrømper – det er en lang flyvetur. Og et brev fra din læge (på engelsk), der bekræfter at du kan flyve uden problemer og hvornår du har termin! Det anbefaler mange flyselskaber når man flyver langt henne i graviditeten.

  Svar
 22. Am says:

  Fedt. Hav en skøn tur. Jeg var også i NY, da jeg var gravid omkring uge 32. Og det gik så fint. Jeg undersøgte dengang lige hvordan og hvorledes min forsikring dækkede, hvis jeg nu skulle på hospitalet derovre i forb. med graviditeten. Just in case …:-) Hav en dejlig tur og nyd det.

  Svar
 23. Maria says:

  ej det er løgn! Hold kæft det bliver jo for vildt!!! Lov at snappe løs for jeg kan næsten ikke være i mig selv over det 😱😱😱

  Svar
 24. Anne says:

  Jeg bor i New York, og mit yndlingssted at spise plantebaseret mad er Westville. Det ligger flere steder rundt om i byen 🙂

  Svar
 25. Nicole says:

  Har hørt at flyselskaberne nogle gange nægter højgravide at flyve. De har fået lov at flyve ud, men nægtet hjemrejse til de har født. Og da man først må flyve med en nyfødt efter 14 dage kan det godt lige pludselig blive et meget langt ufrivilligt ophold i et fremmed land

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *