I øvrigt #78

 • Kan det næsten ikke passe, at det ikke er til at opdrive studenterbrød på Vesterbro?! Så bliver det sgu for fashionabelt til mig. Jeg skal bare bruge et (måske to). Med glasur. I går helst.
 • Har drengene i mit liv (og mit hjem) fundet en ny hobby, hvor de limer ispinde sammen i forskellige konstruktioner. Virkelig sejt og fedt, men, der er bare efterhånden lim og træpinde alle steder. Man kan jo håbe at det ender ud i en form for tilbygning, eller måske en femværelses med sø-udsigt og altan som vi kan trille ned i Kartoffelrækkerne.
 • Brugte jeg i går 800,- i Panduro Hobby, blandt andet på materiale til ovenstående, og på perler til Uma. Perler som hun indtil videre kun har brugt til at hælde op i skåle og derefter flyttet fra skål til skål. Og som hun hidsigt tager af perlepladerne, skulle nogen forsøge at vise hende, hvad de egentligt er beregnet til.
 • Kører der et sygt remix, der er en blanding af ‘Lille røde traktor’-temaet og ‘Rasmus klump’ på repeat i min hjerne, og jeg er langsomt ved at blive idiot over det….
 • Går det fremad med ‘Navnelegen’, bortset fra, at vi hele tiden tilføjer nye til listen, og så er det som om at fidusen går lidt af konceptet. Men det er sjovt. Lidt endnu …
 • Er det kommet lidt bag på mig, hvor mange der finder det grænseoverskridende, når jeg deler videoer på Snapchat af min mave og babysparkene derinde. Jeg ved godt, at det ligner lidt noget fra en B-film til tider. Undskyld.
 • Burde jeg virkelig gå i seng. Har faktisk taget tilløb virkelig længe. Min mand sagde godnat for en time siden, og jeg har lige siden prøvet at tage mig sammen. Hvis da bare min sofa ikke var så lav og mine mavemuskler så fraværende.
 • Findes der virkelig meget gyseligt ventetøj. Det har jeg sagt før, men i min jagt på noget galla-egnet, har en hel ny verden af tyl, polyester og blonder i teltagtige snit åbnet sig for mig. Klart flødeskumskagelooket man går efter, når man huserer et barn og 20 kilos overvægt.
 • Er jeg VILD med Ottos hjerne for tiden. Seriøst sådan et 7-årigt sind burde man kunne få på flaske. Der er så mange guldkorn, ideer, betragtninger og gode overvejelser at tage af.
 • Har jeg lige klikket på et link med overskriften ”Sådan finder du hårfarven, der får det bedste frem i dig”, så nu går jeg i seng.

screen-shot-2017-01-31-at-00-01-53

25 replies
 1. Cecilie b says:

  Hvad med verdens smukkeste sort/hvidstribede lange slåomgallasilkesag fra Edith og Ella? Min søster har den, og jeg kan låne og levere. Du er jo smuk i alt, men den her er særligt fantastisk!

  Svar
 2. Skalotteløg says:

  Det remix kører også i min hjerne! Af og til spædet op med lidt af rytmen fra Traktor Tom eller Sofus. Det lyder så dårligt, særligt når man prøver at sove!

  Svar
 3. Sara says:

  Føtex på Vesterbrogade plejede at have studenterbrød i gamle dage – måske de stadig har, jeg har ikke lige tjekket for nyligt. 😀

  Svar
 4. Nikoline says:

  Jeg vil bare sige at det ligger en bager på ordrupvej der hedder La Baguette og der bliver der lavet nogle viiiirkelig gode studenterbrød med glasur og det hele! Eneste ulempe for dig er at ordrupvej som ligger i Charlottenlund er et kvarter væk fra Vesterbro😜

  Svar
 5. Caroline says:

  Har du kigget i Brugsen? Jeg ved godt, at det ikke er heeelt lige så god kvali som ved en rigtig bager, men i Brugsen i indre by er der ofte studenterbrød 👍🏻 Og kvali eller ej, studenterbrød er jo bare toppen!

  Svar
 6. Emilie says:

  Jeg er også i vildrede ang kjoler! Skal til bryllup som voldsomt højgravid og skal endda selv finde en gravid-brudekjole til mig selv, da jeg selv skal giftes i foråret.. finder jeg nogen som helst klædeligt til begge events? Nej.. 😓 Så hvis du finder den hellige gral, så sig endelig til 😅

  Svar
 7. Joy says:

  Hvis du bevæger dig til ydre Frederiksberg: Bageren ved siden af homemate på Peter bangs vej (den hedder vist noget med R) er ikke særligt god MEN de har ok fine studenterbrød og de koster kun 9kr!! Hilsen fra en som lige har været højgravid 😉

  Svar
 8. Åse says:

  Musik conditeriet ved din lokale Irma (oppe ved Platanvej). Hvis de ikke har, så er det fordi de er udsolgt – jeg har i hvert fald klaret to graviditeter ved at bo utrolig tæt på

  Svar
 9. Therese says:

  Mave-spark-snaps er klart en lille smule alien agtige (måske især, når man ikke selv har prøvet det?) – men de er simpelthen SÅ hyggelige! 😀

  Svar
 10. Tine says:

  Jeg elsker de små videoer med karatespark i maven! Endelig ikke stop med at dele dem!
  Lige så træt af det, som jeg var i slutningen af min graviditet, ligeså meget savner jeg de små spark her 20 måneder efter <3 <3

  Svar
 11. Lotte says:

  Studenterbrød – jeg ved godt at det ikke er Vesterbro, men Wulff & Konstali i Waterfront har et studenterbrød, som er out of this world. Det er vitterlig så du m bruge sætningen “så englene synger”. Det er med glasur, chokolade og har tyngde. Det er bloody perfekt! – og jeg skal gerne give kaffen til, hvis du alligevel kommer til 2900.

  Svar
 12. Louise says:

  Tjek hjemmesiden cchobby.dk for at købe ispinde. De er meget billigere end hos panduro og de fåes i forskellige størrelser.

  Svar
 13. Giveittomebaby says:

  Jeg er vild med snaps af lillepigen der rumsterer rundt. Jeg bliver altid glad af den slags. Men det kommer selvfølgelig også fra én der har haft babyhjerne i hele 2016, så det gælder måske i virkeligheden ikke 😉

  Svar
 14. Line says:

  Jeg elsker mavesnaps. Måske er jeg farvet af at være gravid i 32. uge og indehaver af en ligeså voldsom beboer under maveskindet….. Men kun måske…..

  Svar
 15. Hald says:

  Bageren på hjørnet af Enghavevej og Sønder Boulevard. Tror det er den der hedder “Ambassadeur”. De har studenterbrød til en 10’er – og de er tilmed ret store 😍 Hilsen den ammende der muligvis går mere efter kvantitet end kvalitet 😜

  Svar
 16. M says:

  Den navnløse cafe på Enghave plads nr 6/Istedgade (den kender du sikkert) har altså studenterbrød!! Jeg spiste et i går, og WOW!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *