Nyt marked i min baghave // Vind gavekort!

SPONSORERET INDLÆG

img_0778

Om en lille uge, nemlig på torsdag d. 26. januar, åbner Westmarket for første gang dørene. Westmarket er et marked med madboder og lækre delikatessebutikker lige i hjertet af Vesterbro. Du kan få kaffe, vin, salater, chokolade, sharwarma og så videre. Det ser mere eller mindre ud som om at det bliver muligt at tilfredsstille alle lyster og cravings, madmæssigt.

Som garvet Vesterbroer, må jeg sige at jeg er enormt spændt på om Westmarket formår at trylle de lange gange som strækker sig fra Matthæusgade til Vesterbrogade, og som så længe jeg kan huske har været en noget usexet affære, om til det de lover. Det tegner ret godt, når man ser nærmere på oversigten over boderne HER, og jeg ser selv ekstra meget frem til særligt de mange take-out muligheder. Der kommer for eksempel en SMAG, hvis salater jeg er virkelig begejstret for, og så kan jeg se at der kommer til at være en del vegetariske muligheder også, hvilket bestemt også er et hit i min bog.

VIND:
Du kan vinde et gavekort til Westmarket på 800,-  For at deltage skal du fortælle mig noget om Vesterbro. Om det er en kærlighedshistorie, et tip, en fordom eller noget helt fjerde er op til jer. Jeg skal bare have jeres kommentar senest om en uge, fredag d. 27. januar. Hvor jeg klokken 10.00 trækker en vinder.
VINDEREN ER FUNDET OG ER BLEVET KONTAKTET PÅ MAIL!
TAK TIL ALLE DER DELTOG 🙂
Jeg glæder mig til at læse med, og til forhåbentlig at støde på en masse af jer på Westmarket fremover.

img_0764

 

111 replies
 1. Trine C says:

  Skydebanehaven er en fin legeplads med papegøje og udtrykket “At have skudt papegøjen” stammer herfra.

  Svar
 2. Sofie says:

  Jeg er bosat på Nørrebro, men har også forelsket mig fuldstændig i Vesterbro. Det bedste er at fare vild på Vesterbro, og udforske gaderne og se en de forskellige typer mennesker der færdes der. Hurra for forskellighed!

  Svar
 3. Karoline says:

  Er vokset op i forstaden (Herlev) og har altid syntes, det var creepy at tage hjem fra byen om natten, pga den lidt klamme gåtur fra stationen til huset. Men i 3G fik jeg en skøn kæreste, som boede med sin familie på Sundevedsgade lige over Ludwigsen, og det betød SÅ meget for mig altid at kunne cykle derhjem om natten og aldrig føle mig utryg, fordi der bare altid var liv på gaden og ved opgangen.

  Svar
 4. Monika says:

  Min kæreste bor også lige i nærheden, så jeg frygter lidt for hans økonomi, når det åbner 😉
  Jeg har lidt et had/kærlighedsforhold til Vesterbro. Da jeg begyndte at ses med ham, der blev min kæreste, eeeelskede jeg Vesterbro – nok især fordi jeg selv boede i Hvidovre på det tidspunkt og var ved at blive sindssyg af at have så langt ind til byen. Nu, hvor jeg selv bor et stille sted på Amagerbro, og alle åbenbart mener, at jeg skal flytte ind hos ham i stedet for at vi finder en ny (billigere!) lejlighed sammen, fordi “ih den ligger så godt” og “det er sådan et fedt område”, bliver jeg dog meget i tvivl om, om jeg er nok bypige til at bo med så mange mennesker og butikker og larm og (…) rundt om mig. Så jeg er spændt på at se, hvad vi ender med – og må nok se at nyde mine visit derude, hvis nu vi finder noget nyt, for det ER jo et dejligt område – om ikke andet i doser 🙂

  Svar
 5. M says:

  Da jeg var 19 år (10 år siden) flyttede jeg til Vesterbro (Eriksgade) og boede fem år lige ovenover Reden (værested for prostituerede). Jeg elskede den ende af Vesterbro med alle dens mærkelige og dejlige særheder så som damen der hver dag fejede gaden med en vaskeægte kost og ægteparret der hver dag skiftedes til at løfte hinanden op på anden sal, da de var for fulde til selv at gå, og på trods af deres kæmpebranderter altid var i strålende humør. Vores nabo på den ene side var mandlig prostitueret – så der var masser af mennesker at tale med og se på, som ikke var som dem i Nordsjælland, hvor jeg kommer fra. Jeg elskede det og dem, og gør det stadig. Nu bor jeg på mondæne Ullerupgade i den anden ende af Vesterbro 🙂 TAK for en dejlig blog, Cecilie:)

  Svar
 6. Maja says:

  Jeg boede på Vesterbro, da jeg lige var flyttet til KBH som 19-årig. Jeg bor nu på Nørrebro, men Vesterbro vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Især alle de brune værtshuse, hvor jeg drak et utælleligt antal øl, kyssede lige så mange mænd og fik fortalt røverhistorier fra stamkunderne. Jeg elskede især at komme på det værtshus, som jeg ind til for få år siden troede hed GuldDreng, men faktisk hedder GuldRegn 😉

  Svar
 7. Emma says:

  Jeg er jyde, som pt er bosat i Odense og som om 1 måned flytter til Vesterbro. Jeg kender det ikke så godt, men man har jo hørt ting og sager. Jeg har måske mest hørt hvor hipt det er blevet i forhold til hvad det måske har været 🙂
  Glæder mig til at udforske Vesterbro og resten af skønne København. Kunne være fedt hvis du engang lavede en slags “guide” over “dit” kbh og hvad du elsker og har fundet af små perler 🙂
  TAK for en fantastisk blog. Min veninder siger, at jeg uden tvivl må være din største “fan” fordi jeg så ofte nævner dig! Haha
  Kh E

  Svar
 8. M says:

  Min kærlighed til KBH startede med Vesterbro. Jeg flyttede allerede hjemmefra som 16-årig fra Jylland til København, og i året frem til min flytning besøgte jeg min veninde i næsten alle weekender. Hun boede i Humleby med sine forældre. Jeg lånte en cykel, og sammen susede vi gennem byen til privat- og piratfester. Haha! Så Vesterbro betyder noget ganske særligt for mig.

  Westmarket lyder lækkert! Lidt Torvehallerne-agtigt? Et gavekort dertil vil min tomme studenterpung (ad) virkelig værdsætte. Tak for den bedste blog.

  Svar
 9. Maria Jensen says:

  Jeg elsker Vesterbro! Bor selv på Amager, hvor der absolut også er dejligt, men der er et særligt liv på Vesterbro. Min kæreste og jeg læste tidligere på ugen en artikel om det nye madmarked, som vi bar enige om at vi var NØDT til at besøge, da der skulle være en bod med Kobekød og sushi – jeg elsker sushi, han elsker kød, så det er et match made in heaven, hehe.

  Svar
 10. Line says:

  Jeg er så glad for Vesterbro. Bor selv på Vesterbrogade, dog i Frederiksbergenden – men du ser mig oftere gå imod Vesterbro end den anden vej. Jeg elsker Vesterbro, fordi den kan alt jeg ønsker. Fordi den er dét mindre poleret end Frederiksberg og alligevel får mig til at føle mig hjemme og tryg, som få andre steder. Jeg kan ikke forestille mig ikke at ende på Vesterbro engang – og Westmarket bliver nok også et ret stort trækplaster for mig. Så jeg glæder mig!

  Svar
 11. Jannie says:

  Jeg kendte ikke så meget til Vesterbro indtil min mand og jeg fik en guidet Tour på Vesterbro. Hvor vi fik en masse spændende historier om det gamle Kødbyen og om skydebanen og meget meget mere. Vi planlægger at holde bryllupsrejse på Vesterbro, på central hotel i en hel weekend 😂😂 det bliver vi (læs:jeg) simpelhent nød til at prøve.
  Et gavekort til det nye marked vil være fantastisk, vi bor i en lille landsby i Nordsjælland hvor udvalget af take out er begrænset, som i kun pizza.

  Svar
 12. Sofie says:

  Jeg så en fyr over vinteren 2015, som lige var flyttet ind tæt Halmtorvet. Han var et crush fra min aller tidligste tid som teenager, og endelig, 10 år efter, havde jeg scoret ham. Han boede ovenpå et bordel, og jeg har nogle alt for hyggelige minder fra at spise aftensmad med ham og hans roomies og så se film med mærkelige lyde fra underboen. Der opdagede jeg, at jeg godt kunne føle mig tryg på Vesterbro, trods alt det (også) indeholder, som for mig fra landet og nu Østerbro er mere det ægte København!

  Svar
 13. Kristine says:

  Vesterbro er hvor min mand og jeg flyttede sammen, da vi rykkede fra Jylland til København. Vesterbro er hvor vi besluttede os for at blive gift. Vesterbro er hvor vores datter (formentlig?) blev undfanget, og hvor hun har haft sit første halve leveår. Vesterbro betyder selvsagt meget for mig, men nu flytter vi, og skal sige farvel til den bydel, der har været rammen for så mange store oplevelser. Heldigvis kan man komme på besøg! Og mon ikke Westmarket kan lokke os ind mod stenbroen i ny og næ?

  Svar
 14. Karina says:

  Jeg er født og opvokset på Vesterbro. Da jeg var barn hed stedet hvor Westmarket skal ligge Hamigangen??? Der lå en lille biograf hvor jeg så far til fire film med min morfar. Det er et dejligt minde, men du har ret. Den passage har længe været et ulækkert og lidt uhyggeligt sted. Fatter faktisk ikke at den stadig eksisterer 😉

  Svar
 15. Maria says:

  McKluds på Vesterbro var min stambar, da jeg der først i 20’erne flyttede til København. Nu er jeg 35 har mand, 2 børn og bor i Rødovre, men kan godt engang imellem savne at sidde der i den røgfyldte bar, bælle øl og kysse med andre eksisjyder🙈

  Svar
 16. Camilla T says:

  Jeg er vild med Vesterbro og drømmer om at flytte dertil. Indtil da må jeg nyde, at jeg bor i Sydhavnen som er lige ved siden af (heldigvis da) 🙂

  Svar
 17. Amalie says:

  Vesterbro er hvor jeg har gået min værste Walk of shame hele vejen ned af istedgade og direkte ind på MC Donalds for at købe en cheeseburger for den 10’er som jeg fandt ved siden af mine trusser på gulvet under sengen. Ikke mit stolteste øjeblik.
  Men det er også stedet, hvor min mest hjertelige veninde bor. Hende der altid hjælper, men også hende der altid bliver ramt af død og ulykke og har stjernetravlt. Hvis jeg vandt ville jeg give hende for 800,- hverdagslykke lige til maven.

  Svar
 18. Camilla says:

  Jeg elsker Vesterbro og har fra på søndag heldigvis den fornøjelse at kunne kalde det mit hjem! Det bliver godt!

  Svar
 19. Mai says:

  Vesterbro er min favorit bydel i København. I har de bedste kaffesteder og bageriet BRØD som jeg gerne cykler langt efter. Håber jeg også kommer til at skulle cykle til det nye madmarkede!

  Svar
 20. Katrine says:

  Min søster er bosat i Vesterbro – og efter mit sidste besøg (og første hvor hun bor her), så var jeg solgt og er endnu mere hooked på, at Kbh og meget gerne Vesterbro er næste bosted efter endt uddannelse. Lige nu glæder jeg bare over, at jeg snart skal besøge hende igen ❤

  Svar
 21. Amanda B says:

  Hele eventyret om min kæreste og jeg har fundet – og finder stadig – sted på Vesterbro. Vi kyssede vores først kys på en bænk få skridt fra grænsen til Frederiksberg ved Platanvej. Vi har været fulde og råbt af hinanden på Amerikavej, så ruderne dirrede og det føltes, som om alting skulle gå i stykker. Vi har flettet fingre og spist blandselvslik på græsplænerne i Enghaveparken omringet af vilde blomster – og på de selvsamme græsplæner har vi danset i sneen under stjernerne. Og vi har kysset op ad husmurene på Vesterbro så mange gange, at det vil være umuligt at tælle. Jeg elsker og takker Vesterbro for at sætte rammerne for mit livs første kærlighedshistorie.

  Svar
 22. Katrine Reinholdt says:

  Vesterbro betyder noget helt særligt. Jeg gik på Rysensteen Gymnasium for nogle år siden; hvor jeg kom dagligt på halmtorvet. Vesterbro er smuk, fordi der er plads til alle – alle typer mennesker, alle typer mad, mænd, kvinder, gamle, unge osv. Vesterbro er fuld af kontraster og derfor cykler jeg ofte en omvej bare for at mærke en smule Vesterbrostemning..

  Svar
 23. Cecilie says:

  Vesterbro er det eneste sted i København, som faktisk kan konkurrere med mit elskede Nørrebro, når det kommer til charme, muligheder og stemning!

  Svar
 24. Anne says:

  Jeg flyttede til Vesterbro lige efter gymnasiet, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Jeg har et helt særligt landsbyboer-agtigt tilhørsforhold til området – det er svært at forklare, men jeg tror, alle vesterbroere kan nikke genkendende til følelsen. Det er som om, at området, gaderne, menneskerne gror i kroppen på én. Jeg elsker det.

  Svar
 25. Anna says:

  Mit allerbedste Vesterbro-minde (og der er mange at tage af) skal dateres tilbage til starten af juni 2009, hvor jeg var til min allerførste distortion, som jeg stadig den dag i dag, ELSKER, selvom det er en snavset gadefest. I en kaskade af solskin og kærlighed drak jeg øl, dansede og sludrede på Enghave Plads til kl. var 07.00 om morgenen. Helt atypisk var det 2 grader den nat, men alligevel syntes vi aftenen skulle afsluttes med maner, så vi dannede en quadrille (3 lykkelige mennesker) og dansede lanciers midt på pladsen, mens venlige, cyklende, morgenmennesker på vej til bageren stoppede og nynnede med…

  Svar
 26. Marie says:

  Forrige efterår cyklede jeg højgravid gennem Vesterbro hver dag, for at komme til mit praktiksted. Det Vil være fedt med en undskyldning for at komme mere forbi, nyde noget lækker mad og besøge nogle af legepladserne med min lille dreng 😊

  Svar
 27. Ida emilia says:

  Jeg flyttede fra Odense til Østerbro i december sidste år og manglede/savnede sådan min bedste fynske veninde.. Heldigvis havde hun den fantastiske nyhed for en lille måned tid siden, at hun havde fået et sted på Vesterbro! Så jeg glæder mig ustyrligt meget til de KOMMENDE oplevelser vi skal have i “hendes” hood (især de fulde af slagsen). Hun skal også helt sikkert have en invitation til de madboder i hvert fald 🙂

  Svar
 28. Mit Uperfekte År says:

  I Oehlenschlægersgade er der en lille butik, der er dækket af mosaikker. Jeg ved ikke, hvad den bliver brugt til i dag, men da jeg var barn kunne man få is derinde. Min onkel har siden han var helt ung boet i Oehlenschlægersgade, og en gang imellem tog min mor, min bror og jeg med på besøg til Vesterbro. Min onkel var narkoman, men var altid fyldt med glæde og kærlighed, når han så og var sammen med sin nevø og niece. En dag under et besøg, fik jeg lov at gå ned på gaden alene. Det var sådan en af de der lange lyse sommeraftener, og jeg kan huske at jeg stod og kiggede op. Op, op, op på de store høje huse, som slet ikke kunne måle sig med dem i Brønshøj, hvor jeg boede. Og så fik jeg lyst til at løbe. Løbe hele vejen ned i enden af gaden, så jeg kunne se det hele. Tage det hele ind, og måske også lidt lade som om, at jeg var Sonja fra Saxogade. Da jeg nåede tilbage til min onkels røde hoveddør stod han med min bror og mor og spejdede efter mig. Jeg kunne se på dem, at de havde været nervøse, men i stedet for at skælde mig ud udbrød min onkel højt og kraftigt; “Istid! Det er istid!” Og med det sagt tog han mig i hånden og sammen gik vi ind i mosaikbutikken for at købe en is. Jeg kan ikke huske, hvad det var for en eller om den smagte godt. Men jeg kan huske min onkels blik fyldt med kærlighed, mens min bror og jeg slubrede vores is i os.

  Min onkel endte mange år senere med at bryde med sin afhængighed, men blev kort tid efter diagnosticeret med kræft, og døde to år efter. Jeg savner ham ofte, og tænker tit på, at jeg så alt for lidt til ham i hans sidste år. Men hver gang jeg går forbi mosaikbutikken og hans gamle lejlighed, smiler jeg ved tanken om min onkel og den mest fantastisk istid på Vesterbro.

  Svar
 29. Karoline says:

  Det er simpelthen så pinligt, men jeg har lige taget mig selv i at google “Vesterbro”, fordi jeg er en ægte jyde, der ikke har forstand på det der Tjøbenhawn… Jeg har på wiki nu læst mig frem til, at 9 % af København kommunes indbyggere bor på Vesterbro 😉 Meeeeen jeg vil blive klogere! I næste uge tager min kæreste og jeg til hovedstaden, hvor vi bl.a. skal forbi WestMarket. Sådan et gavekort ville derfor falde i god jord hos sådan et par nærige vendelboer 🙂

  Svar
 30. Liv says:

  Vesterbro er Københavns bedste bydel. Elsker det sted! Her er alt fra mindfull’e yogacentre til skøre eksistenser i en perfekt kombination. Det bliver spændende med det nye marked.

  Svar
 31. Mette says:

  Faldt lige så lang jeg var på Vesterbrogade med 1 pose i hver hånd og lå nærmest i et X der midt fortorvet fordi jeg i travlhed over, at have holdt en lidt for lang frokostpause, skulle skynde mig tilbage til kontoret, hvor jeg arbejder. Behøver jeg sige, at der var rigtig mange mennesker på gaden den dag…. dog kom en ung mand hen og spurgte om jeg var ok og JA, op igen samle poser sammen og afsted – lidt haltende, men naturligvis først da næste hjørne var rundet!!!! AV AV 😳😂

  Svar
 32. Maria says:

  Jeg elsker Vesterbro og bor her heldigvis selv 🙂
  Mit tip må være at drikke kaffe og spise kanelsnegl på navnløs på istedgade – men tippet må mest være til andre, da jeg flere gange har set din mand der og tænker, at i derfor allerede kender stedet godt! 😉

  Svar
 33. Signe says:

  Jeg flyttede hjemmefra provinsen og til Vesterbro for 12 år siden. På et mikroskopisk klubværelse på 5. sal i Valdemarsgade. Det var vidunderligt og hvilken frihedsfølelse at flytte for sig selv og direkte ind midt i byens puls! Senere flyttede jeg til frb men da jeg mødte min nuværende mand, boede han også på Vesterbro.
  I øvrigt var passagen, hvor Westmarket skal ligge, også et virkelig underligt sted dengang for 12 år siden. Håber det bliver superfedt!

  Svar
 34. Kat k says:

  Vesterbro har vundet mit hjerte. Jeg vil så gerne bo der. Er helt vild med den transformation som har stået på og heldigvis fået overtaget! Så fedt!

  Svar
 35. Lise says:

  Har gode minder fra min barsel, hvor jeg gik fra Frederiksberg til Vesterbro for at komme til efterfødselstræning i Absalonkirken. Så gode minder, så dejligt et sted med stemning og god mad <3 Vesterbro er bare dejligt!

  Svar
 36. Line says:

  Da jeg flyttede fra provinsen til Kbh. Boede jeg på Vesterbro – og min roomie og jeg var trygge og glade. Selvom vores forældre var skræmt. Det er et minde jeg gemmer – at det derkan virke skræmmende, kan være hjemme. Dengang omkring år 2000 kostede en 3-værelses 5000 kr incl alt – i Øenschlægersgade 😱 Gid man var blevet boende 😀

  Svar
 37. Mathilde says:

  Siden jeg flyttede hjemmefra(Svendborg) i 2001 har jeg haft postnummer på Vesterbro. Først 1650, 1552 og de sidste 8 år har det været 1737. Elsker at hver gade har sit eget postnummer og glæder mig meget til det nye marked

  Svar
 38. Sara says:

  Der er mange meninger om Vesterbro og især Istedgade – Men for mig er det en gade med masser af charme, som har noget at byde på til alle, børnefamilier, single eller ældre. Der er ofte blevet skældt ud på gaden med ryet som er fyldt med prostituerede og junkier, men ærligt, så er det en af de gader jeg føler mig aller tryggest ved når jeg går hjem mod enghave plads i mørke, der er liv og stemning og de mange butiksbelysninger gør turen hyggelig. 🙂 Rigtig god weekend.

  Svar
 39. Joy D says:

  Det sted på Vesterbro jeg har lagt aller flest penge er på tante T, uhh lækker kage og god kaffe og te! Nu er den jo desværre lukket. Legepladsen på Skydebanegade og Lele take away er også favoritter. Men der er jo mange skønne steder og mon ikke det nye madmarked også bliver et godt Vesterbro -spot 😉

  Svar
 40. Sille says:

  For mig er Vesterbro min venindes lejlighed lige ved halmtorvet – hun var den første af mine veninder, der købte egen lejlighed. I dag er den lejlighed stadig symbolet på, at jeg og min omgangskreds er gået ind i voksenlivet, men den er ligeså meget symbolet på, at vi aldrig bliver for gamle til en bytur og druk til den lyse morgen

  Svar
 41. Camilla Kruse says:

  Jeg har indtryk af, at Vestebro enten er et sted, som man elsker at hade eller hader at elske… Jeg elsker uforbeholdent Vesterbro, og jeg har kun gode minder derfra, men jeg er også århusianer, så måske tæller det ikke? 😉 Ikke desto mindre minder Vesterbro mig om (min) familie, gode spisesteder og farvestrålende butiksvinduer <3 What's not to like? 😉

  Hvis jeg vinder, så vil jeg slæbe mine to dejlige brødre med – vi er alle tre madører, så det kunne være perfekt <3

  Svar
 42. Sarah says:

  Som rimelig ny i København har jeg brugt mange timer og dage på at udforske Københavns mange fine kvarterer og gader. Vesterbro har særligt fanget min opmærksomhed, og det er blevet en stor drøm for mig at flytte dertil en dag. Der er en dejlig stemning på Vesterbro, fyldt med liv og charme i en god blanding af nyt og gammelt. Det er gået op for mig, hvor meget bymenneske jeg egentlig er – elsker det liv og de muligheder, der er. Så jeg hilser også det nye madmarked velkommen og glæder mig til at besøge det!

  Svar
 43. Anna L says:

  Jeg var så overrasket over at flytte til København og bare at kunne gå ned ad Istedgade, Halmtorvet osv. og se prostituerede, narkomaner og lignende. Jeg boede på Nørrebro og arbejdede på Fisketorvet, så jeg cyklede tit igennem fra Det Ny Teater og ned til Kødbyen og så ad Skelbækgade. Jeg vænnede mig aldrig rigtig til det. Jeg synes det var så sørgeligt at se de kedelige skæbner og følte mig meget heldig over at have et fast job, tag over hovedet og et godt netværk.
  Jeg tror aldrig rigtig jeg nåede at lære at elske Vesterbro, desværre :/ Måske kan Westmarket ændre min opfattelse? 😀

  Svar
 44. Trine says:

  Jeg har boet ét år på Vesterbro og skal desværre tage afsked med det d.27.januar, præcis (jeg skifter Vesterbro ud med New York, så det er okay … )
  Jeg tager så mange fine minder med fra Vesterbro. Jeg elsker alle tidspunkter i døgnet i dette nabolag. Når jeg cykler tidligt afsted og Istedgade blot er ved at vågne. Når jeg kommer tidligt hjem og ser gaderne badet i solskin, eller har en lilla himmel som baggrund. Når vi er på vej hjem fra byen eller hjemvendt sent fra en ferie og tuller ned ad Istedgade, og hilser på så mange forskelligheder. Jeg elsker at der altid er smil, varme og en kebab inden for rækkevide på Vesterbro :-*

  Svar
 45. Ida Marie says:

  Som nørrebroer, tager jeg til Vesterbro for at få den lidt pænere del af København ind. Østerbro og frb. bliver for fint for mit københavner-hjerte! Så sådan en gavekort ville være endnu en god grund til en tur i kvarteret 🙂

  Svar
 46. Mette M says:

  Vesterbro var stedet hvor jeg forelskede mig hovedkuls i min kæreste for 4 år siden, efter en måned flyttede vi sammen lidt længere ned af vejen og Vesterbro blev det første sted hvor jyden her kom til at føle sig hjemme i storbyen. For en måned siden flyttede jeg til Århus og jeg må blankt erkende at jeg savner Vesterbro og manden der bor der lidt endnu, før han flytter over til mig og vi begynder på det der familieliv. Vi har dobbelkønnede Vesterbroinspirerede navne klar som en cadeau til vores elskede bydel til når den tid forhåbentligt snart kommer. I næste weekend skal jeg forenes med Vesterbro igen og jeg ville da elske at tage min mand under armen og vandre ind i ‘Westworld’ som han konsekvent påstår det hedder – det må jeg jo bevise at det ikke gør 😉

  Svar
 47. Mille says:

  I mine lidt yngre dage, da jeg var omkring 20 år, kunne jeg ikke lide at gå i byen på Vesterbro. Jeg følte at det var et lummert og kalkulerende kødmarkede, og jeg følte mig decideret utryg i fx Kødbyen. Det eskalerede ved at jeg en sort, sort nat hev min ekskæreste med hjem af ren og skær utryghed og ensomhed. Han ville kun med, hvis jeg betalte taxaen. Så det gjorde jeg. Sikke en skiderik.
  Nu er jeg lykkeligt gift og gravid og hvor føles det dog som længe siden! Selvom det blot er 4 år siden. Jeg har ændret mig meget. Og det har Vesterbro også, i mine øjne. Nå ja, og så er vi Master-broke, så lidt luksus ville højne standarden en del i denne, den mørkeste
  måned!

  Svar
 48. Molly says:

  Københavns smukkeste gade, Skydebanegade, har en helt særlig plads i mit hjerte og i min historie. Min dejlige far forelskede sig hovedkuls i min smukke mor, da de begge boede i gaden for 24 år siden. Jeg blev født midt på gulvet på 1. sal i nr. 40 en martsdag i 1994. Da mine forældre gik fra hinanden året efter, boede de stadig i samme opgang og min mor scorede byggelederen for byfornyelsen, som gjorde gaden så fin. De har nu været gift i 19 år. Året efter fandt min far sin nye kone i selvsamme gade og de har nu tre skønne drenge sammen. Jeg bor nu på kanten til Valby, men tager mig tit en lille gåtur i gaden. Og jeg får kuldegysninger hver gang.

  Svar
 49. Clara says:

  For mig er Vesterbro den del af København, jeg lærte at kende først, da jeg som barn og ung teenager besøgte Sommerstedgade et utal af gange, da min søster og hendes (nu) ekskæreste boede der. Jeg er total provinsbarn, og jeg følte mig så smart og hip, når jeg gik ned af Sønder Boulevard eller gik i (verdens mest prol) biograf i Fisketorvet. Nu bor jeg selv på Frederiksberg, og Vesterbro er nu et symbol på gode restauranter, billige øl og altid(!) tilbud på sushi hos Sushipigerne. Åha, kære Vesterbro. <3

  Svar
 50. Laura says:

  Jeg er så vild med Vesterbro. Her er hjerterum – fra skæve eksistenser til barnevognsbander – mangfoldighed!

  Svar
 51. DorteS says:

  Fordom: Vesterbro er så hipstersmart, at jeg aldrig vil føle mig tilpas der. Håber, at Westmarket bliver inkluderende i sin stil… 😉

  Svar
 52. Line says:

  Jeg bor her også. Og for første gang i mit liv, bor jeg i en opgang, hvor man kender hinanden. Sådan helt autentisk kommer forbi med madrester eller avisen eller en nybagt kage, og hjælper med at vande planter og flytte skabe og spiller lige den nyeste plade for overboen. Unge som gamle. Det er fågging stærkt, Vbro!

  Svar
 53. Nanna says:

  Jeg arbejder i Hjemmesygeplejen på Vesterbro, og kører ud til ældre (okay, gamle) i deres hjem. Jeg kommer hos et ægtepar der har været gift i 60 år!! Manden fortalte mig, at de arbejdede sammen som unge, men kvinden var ikke ligefrem interesseret – og hun skiftede også arbejde. 10 år senere hører manden fra en ven at kvinden er flyttet tilbage på Vesterbro gade, så han stiller sin kaffekop fra sig og cykler til Nr 1, og så går han ellers fra dør til dør og tjekker dørtelefonerne indtil han endelig finder hende navn – og de er stadig SÅ glade for hinanden! Kold kæft jeg synes det er old school romance der holder! <3

  Svar
 54. Julie says:

  I 2017 begynder jeg at arbejde på vesterbro, mit første rigtige voksenjob efter universitetet – jeg er pisse nervøs for ikke at slå til.

  Svar
 55. Lærke B says:

  Jeg har overhoved ikke nogen relation til Vesterbro, men jeg kunne dog godt tænke mig at få en relation dertil, gerne i form af det nye madmarked. Det lyder godt nok spændende:)

  Svar
 56. Marianne says:

  Jeg er vild med Vesterbro.
  Jeg bor der ikke, men kommer der tit 🙂
  Vesterbro har en HELT særlig stemning – mine bedsteforældre boede på Vesterbro og min mor er vokset op der.
  Jeg glæder mig til det nye Westmarket!

  Svar
 57. Michelle B says:

  Uha, Vesterbro. Så mange ord om den bydel. Min historie med Vesterbro startede i slut 2012. Jeg havde på daværende tidspunkt været sammen med min (nuværende kæreste/ægtefælle) kæreste i 3 års tid, jeg boede trygt i mors og fars hule på Vestegnen, og min kæreste havde en lejlighed i nordvest. En dag i oktober 2012 fortæller han mig at han er kommet til at sige ja til en (kæmpe) lejlighed på Vesterbro igennem boligforeningen – og lejligheden var altså nu hans. Det første jeg gjorde var at græde, for jeg turde godt nok ikke bo på Vesterbro! Der var jo narkomaner og prostitueret overalt, og nu var jeg lige blevet vant til farlige nordvest 😉 men der var for mange konsekvenser ved at sige nej efter man har sagt ja, til vores held var lejligheden virkelig lækker og jeg sagde ja til at flytte med. Vi boede der i 2 år inden vi købte vores første andelslejlighed sammen, 1 gade væk fra vores lejelejlighed, nemlig på skønne Oehlenschlægersgade. Jeg elsker ALT ved Vesterbro, menneskerne, bygningerne, butikkerne, udvalget af alt. Nå ja, så havde jeg i sin tid altid tænkt at jeg skulle tilbage til min hjemby for der var rart at vokse op, men en dag tog jeg mig selv i at sidde og Google skoler og børnehaver på Vesterbro, og jeg har ikke engang børn endnu! Ha! Nå, beklager den lange besked, men jeg er vild med Vesterbro 🙂

  Svar
 58. Julie says:

  Jeg har boet på en sidegade til Sønder Boulevard. Det er simpelthen det mest charmerede kvarter. Jeg savner det tit. Jeg er spændt på om westmarked bliver en større succes end Toves Galleri… men det kan det jo næsten kun 😉

  Svar
 59. Emma M says:

  Jeg er 20 år og bor på Vesterbro få hundrede meter fra den lejlighed, min mor boede i, da hun mødte min far i midt tyverne. Jeg elsker Vesterbro og bliver altid overrasket over kontrasterne, når man bevæger sig rundt. Børnene der leger i gården søndag formiddag kort fra de hårdere miljøer, der også findes her. Men det fungerer på en eller anden måde, og det er ret fint.

  Svar
 60. Eva says:

  Jeg kender tre forskellige Vesterbro.
  Mit barndomskvarter med små lejligheder, fyring med koks i kakkelovne.Koldt vand i hanen.Nogle med deletoilet, nogle i gården. Rotterne. Og alle vi unger, drukmåsene og luderne. Ugentlig bad på skolen og på Lyrskovsgades badeanstalt. Senere for 30 år siden ndvandrerkvarteret, da jeg kom dertil ikke for at bo, men for at arbejde. Et spændende eksotisk kvarter, men også narkomanerne og stadig ludere.
  Og endelig i dag, startede det for en 10 – 15 år siden, de smarte veluddannede osv. med aflåste områder og dørtelefoner.
  På en eller anden spøjs måde er Vesterbro stadig et indvandrerområde, selv om indvandrene kommer fra andre samfundslag i dag.

  Svar
 61. Maja says:

  Vesterbro er stedet hvor vi efter 5 års søgen fandt vores vielsesringe hos Handcrafted cph. Jeg elsker Vesterbro, men det er det bedste stedet har givet mig 🙂

  Svar
 62. Christiane says:

  For mig er Vesterbro en del af København, jeg slet ikke kender nok til. Med årene er jeg kommet der mere, til Distortion, kaffe-aftaler og is på Sønder Boulevard, og bliver hver gang bekræftet i, hvor ærlig og cool Vesterbro er 🙂

  Svar
 63. Camilla N says:

  Vesterbro er hvor mine veninder bor, og det er rart. Jeg bor selv på Nørrebro og de to brostræder har virkelig hver sin charme. Jeg elsker elsker elsker Kødbyen og Værnedamsvej, og ville ønske jeg havde tid til at køre der forbi dagligt 😀

  Svar
 64. Victoria says:

  Jeg havde en gang en rigtig god veninde der boede på Vesterbrogade og jeg var helt forelsket i stemningen der, så hver næsten hver dag efter skole (i Gentofte) cyklede jeg ind til hende, og der mens jeg cyklede der langs søerne besluttede jeg hvor jeg skulle have lejlighed og hvad mine børn skulle hedde, 13-14 år gammel 🙂

  Svar
 65. Mathilde says:

  Jeg blev forelsket i Vesterbro sidste år. En lejlighed skulle findes og efter et besøg på Vesterbro var jeg solgt. Stemningen, caféerne, lyset og de små gader og stræder har slået benene væk under mig og jeg glæder mig sådan til at skulle flytte dertil til april !

  Svar
 66. Katrine O. says:

  Vesterbro har været mit hood siden 2009. Jeg elsker bydelen, for alt det den har. Den er unik og kan på alle måder rumme alle slags mennesker. Vesterbro tager især hånd om alle os børnefamilier. Ingen andre steder i byen er der så mange cafeer og tilbud, hvor man bare kan tage ungerne med og det ELSKER jeg!
  Det er også derfor at det er utroligt svært at vores tid på Vesterbro nærmer sig en ende. Vi har taget tilløb de sidste par år og NU er huset købt. NU skal vi flytte fra vores store, skønne andel og NU begynder familielivet for alvor med villa, Volvo og vovhund (Aj det er så villa, Suzuki vitara og kaniner). Til maj vinker vi farvel til Vesterbro og goddag til en helt anden hverdag i Nordsjælland. Mand, hvor det kilder i maven og er spændende med alt det nye med KÆMPE hus og HAVE , men jeg ved at jeg kommer til at SAVNE “min” bydel og min hverdag her. Heldigvis har vi jo stadig en masse venner herinde 🙂
  Jeg glæder mig meget til at besøge Westmarket næste weekend og det ville da bestemt gøre det endnu sjovere med sådan et lækkert gavekort i hånden 🙂

  Svar
  • Katrine O. says:

   Bliver lige nødt til at komme med en kommentar til min kommentar. Har reflekteret lidt over, hvorfor jeg faktisk kan tage mig selv i at få tårer i øjnene over at skulle flytte her fra. Det er jo for fanden her mine børn er født, døbt og har hele deres lille netværk fra børnehave, vuggestue og mødregruppe. Det er jo her vi er blevet gift og her vi har holdt fester, gået til usandsynligt mane koncerter i Vega og spist RIGTIG mange børneboller fra Lagkagehuset (eller børnene har). Vil altid bære Vesterbro i mit hjerte <3

   Svar
 67. Caroline says:

  Har ikke været så meget på Vesterbro faktisk, men jeg mest cyklet der med min veninde. Hvis jeg vinder, så vil jeg gribe chancen og lære Vesterbro bedre at kende med noget lækker mad i den ene hånd og med min veninde, som tourguide, i den anden hånd…..

  Svar
 68. Louise says:

  Jeg elsker at Vesterbro er som en lille landsby – jeg møder altid nogle jeg kender ude i gaderne. Det er skønt at bo i København og alligevel have lidt følelse af nærhed. Det jeg for altid vil elske og huske Vesterbro for er dog at det var her min søn kom til verden ved en dejlig hjemmefødsel sidste år.

  Svar
 69. Anne-Marie says:

  Jeg har ikke været så meget på Vesterbro, men synes der er rigtig hyggeligt. Og så elsker jeg at der dukker flere madmarkeder op, så det vil jeg helt sikkert besøge næste gang turen går til Staden. Min søster bor på Nørrebro og fylder snart år, så det varer ikke længe før vi pakker bilen😊

  Svar
 70. Jessica says:

  Min kæreste er født og opvokset på Vesterbro og da vi først begyndte at ses, overbeviste han mig om, at han var blevet stukket i maven i “det hårde miljø”.
  Han havde dog fået spildt kaffe på sig som barn, og havde på den måde fået en forbrænding, der med tiden er blevet et langt ar. Udover det er min kæreste så langt fra at være “hård”, at historien kun bliver mere komisk med tiden <3

  Svar
 71. Nellie Nielsen says:

  Jeg fik min første kop kaffe på Vesterbro, på en baresso med mine forældre for omtrent 10 år siden 💕

  Svar
 72. Lei says:

  Der er én ting, der gør, at Vesterbro står mit hjerte meget nært. For et år siden (godt og vel) var jeg ude og drikke gin-tonics med min gode veninde på Simpelt V på Istedgade. Den aften faldt jeg i snak med en fyr, som viste sig at bo på den samme lille vej bagved Sydhavn station, som jeg selv. Da klokken blev mange, spurgte han om vi skulle dele en taxa hjem, for vi skulle jo samme vej. Jeg takkede pænt nej, for selvom det var økonomisk smart, havde jeg lidt på fornemmelsen, hvad han havde i tankerne. Han tog afslaget meget pænt og vi skiltes. I tiden efter blev vi ved med at være i kontakt og stødte ind i hinanden på vejen – gerne når en af os havde tømmermænd eller når der blev jongleret med tunge indkøbsposer. Et halvt år senere begyndte vi at gøre alvor af vores flirteri og se mere og mere til hinanden. Der gik ikke længe før “genbo-pigen” og “ham fra vejen” var kærester. Vi taler ofte om den kolde januar aften på Simpelt V, hvor det hele startede, og hvordan vi aldrig ville have været den foruden.

  Svar
 73. Ida says:

  Jeg boede på Vesterbro en årgang og jeg elskede at der altid er åbent.

  Jeg boede ovenpå en bar og husker engang hvor jeg vågnede ved, at det stod en klædt ud som andens Stewart Stardust nede foran mit soveværelsesvindue og sang som ham.
  Det var sku skægt og sidder stadig i minderne 🙂

  Svar
 74. Lis says:

  Min datter købte en lejlighed der, og alle rystede på hovedet og fortalte hun var bindegal. Lejligheden er stadig i familien, og vi elsker området selv om det nærmest er blevet for pænt.

  Svar
 75. Line says:

  Jeg har kysset mig hele vejen ned af Enghavevej til min nuværende mand- som dengang boede i Sydhavn! Startede fra Gl. Kongevej (det er så godt nok Alhambresvej), ned til to forskellige mænd på Enghavevej lige inden Matheusgade og så… Sydhavn! Nu bor vi selvfølgelig ved Sdr Boulevard ☺ Jeg glæder mig også meget til et nyt fristelsernes sted (elsker LØS!)

  Svar
 76. IDA says:

  Vesterbro har altid for mig været det “rigtige” København. Min noget ældre søster flyttede derind da jeg var omkring 10 år og hun har boet flere steder (omkring Matthæusgade), og derfor blev Vesterbro jo mit første rigtige møde med København. Har været vild med det lige siden. Komisk nok har jeg boet nærmest alle andre steder end Vesterbro i de 16 år jeg har boet i København, men jeg håber stadig inderligt at det en dag kommer til at ske 🙂

  Svar
 77. Stine says:

  Jeg er jyde og flyttede til KBH med min ekskæreste for en del år siden. Det gik ikke og pludselig var jeg boligløs og frygtelig ensom. Vesterbro blev min redning, da jeg fandt et bofællesskab på Vesterbrogade. Her boede jeg et halvt års tid og nød singlelivet, friheden, mine søde samboer og ikke mindst bydelen. Kort derefter mødte jeg min mand, og vi er nu flyttet ud af byen. Vesterbro vil altid stå som noget helt specielt for mig, da det var i den periode af mit liv, hvor jeg sindsmæsdigt har været mest igennem. Alt lige fra dyb frustration – lettelse – glæde – livslyst og til boblende sommerfugle har Vesterbro båret mig igennem ❤

  Svar
 78. Marlene Jensen says:

  En oplevelse på Vesterbro er faktisk skyld i, at jeg i dag er bosiddende i København. Jeg er på Djursland, og arbejde i mit sabbatår som ung i huset i Rødovre. Jeg forelskede mig i København, men da min kære nordjyske mormor på daværende tidspunkt var meget syg, valgte jeg at studere og dermed bosætte mig tættere på hende. Da jeg efter et halvt års tid var tilbage i København (faktisk i forbindelse med Chokoladefestival, en af Guds bedre opfindelser!) gik jeg rundt på Vesterbro, og kunne kun tænke én ting: det her er hjemme. Efter en længere samtale med min mor besluttede jeg, at jeg skulle tilbage til København, selvom det betød, at jeg skulle starte forfra på mit studie. Det er den bedste beslutning i mit liv, og den skyldes altså (næsten) udelukkende stemningen på Vesterbro!

  Svar
 79. Sisi says:

  Da jeg blev født, boede mine forældre i en megalækker, kæmpestor 5-værelses lejlighed på øverste etage lige overfor Vesterbros Torv. Andre boligpriser dengang.. 😉
  De endte med at flytte derfra efter et grimt indbrud, hvor min mor kom alene hjem med mig og tyvene stadig var i lejligheden. Der skete ikke nogen noget, men hun blev aldrig helt tryg igen ved at bo der.
  Men jeg kigger tit op på vinduerne når jeg går forbi, og ærgrer mig over at den ikke blev i familien!

  Svar
 80. Simone says:

  Jeg drømmer mig tilbage til de varme sommeraftener jeg havde på flere af Istedgades fortovsrestauranter sidste sommer. Pizza, burgere, kolde øl og cocktails. Jeg elsker Vesterbro <3

  Svar
 81. Lene says:

  Jeg er vild med Vesterbro. Boede der i 4 år og savner det, så må tit lige en tur forbi 🙂 Spændende når Westmarket åbner.

  Svar
 82. Christine says:

  På trods af at jeg i nu fem år har boet på Frederiksberg og derfor rent fysisk været ret tæt på Vesterbro så kender jeg stadig alt for lidt til det. Blev lidt klogere på Vesterbro da jeg for et par år siden var på byvandring der, og lovede mig selv højt og helligt at jeg virkelig skulle udforske Vesterbro lidt mere. Men jeg er desværre ikke kommet så meget længere med den plan 🙁 Forhåbentlig kan Westmarket fungere som en god kickstarter!

  Svar
 83. Trine says:

  Vesterbro er forfærdelige minder for mig. Boede i en ramponeret og alt for dyr lejlighed i fire måneder, efter min ekskæreste og jeg gik fra hinanden. Kørte hver dag forbi Maria Kirken og var ked af det over at se elendighed. Følte mig forkert blandt alle hipsterne på Søndre Boulevard, når jeg skulle ned i Khiosk og købe ind. Men alle elsker jo Vesterbro, så jeg vil gerne starte på en frisk. Det ville Westmarket da være perfekt til, er jeg sikker på.

  Svar
 84. Camilla Hovej says:

  Jeg er vild med Vesterbro – er født og opvokset i Valby, så jeg er kommet en del på Vesterbros hyggelige bodegaer og værtshuse 😉 Jeg elsker stemningen på Vesterbro <3

  Nu er jeg blevet lidt ældre, så er der andre fokus områder, derfor er det mere legepladser (særligt legepladsen ved Skydebanehaven) og cafeer vi besøger 🙂 Planen for næste tur er et smut forbi Desserthuset i Istedgade – de laver de vildeste milkshakes 🙂

  Jeg glæder mig til at se hvad Westmarket kommer til at byde på 🙂

  Svar
 85. Anja says:

  Jeg synes, Vesterbro har mange af de bedste cafeer, barer, kulturtilbud og generelle opholdssteder i byen men samtidig også en kulde og utilregnelighed, som jeg håndterer dårligt. Jeg kan godt lide ideen om Vesterbro, men når jeg er der, bliver jeg indimellem lidt nervøs og føler mig udsat, så for mig vil det altid være en god destination, så længe jeg kan tage hjem til min base på Nørrebro.

  Svar
 86. Ida D says:

  Glæder mig til Westmarket. Og glæder mig over alt det gode der sker i København.

  Jeg læste lige Anjas indlæg om Vesterbro, og om hvordan hun føler sig nervøs og udsat. Sådan har jeg det faktisk også lidt. Jeg er ikke helt smart nok til Vesterbro. Har ikke den rigtige hue, sko og børn 🙂 (Skrevet med et smil), samtidig er jeg vild med de tilbud der er, fx parcours-parken ved Carlsberg. Jeg håber, at Westmarket bliver et nyt sted, hvor jeg føler mig hjemme.

  God mandag

  Svar
 87. Bolette says:

  Vesterbro gør noget ved mig. Jeg har ofte svært ved at forklare det til folk som ikke selv bor her, men det er helt specielt. På den gode måde! Her er rummelighed, skæve typer og historie både i bygningerne, butikker og bodegaer. Jeg ville ikke undvære noget af det! Min kæreste valgte heldigvis at rykke til Vesterbro frem for at blive på Frederiksberg uden den store diskution, så nu er der endnu mere kærlighed i Københavns bedste bydel 🙂 Jeg ville elske at invitere ham med ned til westmarket!

  Svar
 88. Trine says:

  Jeg har haft mine bedste byture på Vesterbro – den er sikker hver gang, om det er inde eller ude, om det er sommer eller vinter eller om det er med venner eller kollegaer – hver gang er byturen bare sjovere, vildere og en anelse mere våd 😊

  Svar
 89. Anna says:

  Åh vesterbro where to start. Ligesom jer kigger vi på lejlighed og overvejer mulighederne, for nøj, hvor vil man bare gerne blive boende på vesterbro, når man først gør det eller har gjort det. Men det er jo de muliges kunst, og der er mange behov der skal passes sammen med det snævre udbud. Men vi krydser fingre for at vi kan kalde vesterbro for vores hjem i mange år endnu. Det var her vi mødte hinanden – en fra den ende ende og en fra den anden. Nu har vi slået pjalterne sammen i den hårde ende af vesterbro, som man nu alligevel udvikler noget kærlighed til, selvom vi gerne vil tilbage og bo i familie/hipster enden på sigt – tæt på Westmarket 🙂 Jeg glæder mig til at se hvad det kan, men mest af alt har jeg det som dig – jeg glæder mig til at se hvorledes Tove’s er blevet forvandlet og om det er muligt at gøre det hyggeligt/tjekket. PS. et takeaway tip i den ikke så sunde ende – det bedste pizzaria er uden tvivl (og det statement ved jeg godt kan skabe debat): La Mensa Di Benito, dybbølsgade 57 og nr. 46 er outstanding!

  Svar
 90. Nadia WH says:

  Jeg bor ikke lidt over 20 km fra København, men bruger byen en del. Elsker at tage min cykel med i toget og cykle rundt på Vesterbro.
  Er på sin vis glad for, at jeg ikke bor på Vesterbro, for det ville blive alt for dyrt for mig 😉

  Svar
 91. Sanne says:

  Hej Sneglcille.
  Efter at have brugt 3-4 år af min single tid på, på egen hånd at total renovere min lejlighed i Valby får jeg vandskade fra min overbo. Dette resultater i en genhusning på 6 måneder ( lige v siden af dig). Her mødte jeg min kæreste som jeg nu har kendt 3 måneder. Jeg er lige flyttet tilbage og selvom det er fedtsp var vbro et eventyr – både pga kærligheden til bydelen og pga kærligheden til den mand jeg fik ud af det.. ❤

  Svar
 92. Louise fb says:

  Vesterbro er hjemme. Her blev jeg voksen, fik børn og blev gift. Her har jeg mistet og fået, grædt og grint, tjent og spenderet. Jeg er der ikke mere – med adresse i hvert fald – men mine tanker og mine handlinger har Vesterbro i sig konstant. Og jeg håber at nogle af Vesterbros kvaliteter breder sig til de nye og mere kønsløse kvarterer, hvor jeg selv har fundet adresse nu

  Svar
 93. Line says:

  For en aarhusianer som mig, der dog gennem årene har brugt massevis af weekender og hverdagseftermiddage til møder, kurser og besøg i København, er Vesterbro blevet mit andet hjem. Dér (og lige i det absolutte mest centrale af Indre By) føler jeg mig hjemme, kan jeg navigere og har mine yndlingsgader og butikker.

  Svar
 94. Tilde D says:

  For 10 år siden boede jeg i 2 år i en lille bitte lejlighed ved Vesterbro Torv. Hyggeligt og skønt sted at bo, men lejligheden var uden bad. I de år, blev det til mange brusebade på jobbet, hos veninder, og til mange etage vaske. Nu kan jeg ikke forestille mig at undvære mit daglige bad, men ser med stor glæde tilbage på de år hvor et bad var stor luksus:-)

  Svar
 95. Heidi says:

  Tirsdagene i mine start-20’ere blev tilbragt med en fast rotation af Blomsten, McKluuds, Sommersted og Guldregn, hvis man holdt længe. Jeg har mødt så utroligt mange sjove mennesker på de dejlige bodegaer i bydelen. Så mange aftener med alt for mange øl, og alt for mange blå kings. På den måde, hvor mit hår stank af bodega og røg og min jakke nok egentlig burde have været til rens efter hver gang.
  Studietiden er ovre og hverdagsdruk er ikke rigtig en mulighed mere (og orker sgu heller ikke tømmermændene) Men elsker stadig Vesterbro. Det er stadig farverigt og der er alt hvad hjertet begærer. Jeg håber virkelig at Westmarket får success. Er gået igennem Toves galleri mange gange og det har altid været så underligt sjæleforladt i forhold til resten af bydelen.

  Svar
 96. Tina says:

  Vores ene søn og svigerdatter bor på Vesterbro og det har nok været den største intro til området, i hvert fald har det betyder at vi nu flere gange har taget turen derind (vi bor i Roskilde) for at spise, går på ølbar olign. også selv om vi ikke skulle mødes med ungerne… der er bare ret dejligt på Vesterbro.

  Svar
 97. Kristind says:

  Jeg er lige startet i skole på Vesterbro. Skolen er jeg ikke imponeret over, men lokationen er fantastisk, og jeg vil elske at besøge Westmarket.

  Svar
 98. Sara G says:

  På Vesterbro kan man få den ondeste mandelcroissant hos BRØD. Den ligner lidt et lille farligt dyr, men smager for sindssygt! Til sin mandelcroissant kan jeg anbefale kaffe fra Enghave kaffe – stedet hvor man ikke skal tage på tinderdate, for sandsynligheden for at manden bag disken er flottere end din date er ret stor. Og hey, så gav de engang en gratis kaffe fordi jeg havde glemt min pung.. det er sgu da god service! Jeg elsker Vesterbro. Det er den bydel med flest forskelligheder og plads til alle typer, hvis man spørger mig. Det kan jeg godt lide.

  Svar
 99. Louise says:

  Halli hallo. Tal lige om at være i sidste øjeblik her. Ved slet ikke, hvor jeg skal starte, når det kommer til Vesterbro. Så her kommer bare en random betragtning. Itzi er begyndt at give kvitteringer. Har jeg da ellers aldrig oplevet i de 10+ år, jeg har boet her.

  Svar
 100. Reza Ismaili says:

  Jeg har mødt min første kærlighed på Vesterbro. Det er mange år siden, men jeg husker alle de gode minder når jeg kommer der. 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *