Mandag kl. 09:22

img_1018Jeg har lige sat mig på en kaffebar i torvehallerne.
Vi har haft en virkelig god morgen i sneglehjemmet. Sådan en, hvor alt passede sammen, hvor vi nåede at FaceTime med fotografen i Mexico, der om bare 20 timer er på vej med et fly hjem til os. Sådan en morgen, hvor alle var på samme frekvens, alle samarbejdsvillige og positive, trods træthed, da nogle af os kom til at bruge natten på at arbejde, og andre var generet af hoste. Sådan en morgen, hvor den eneste konflikt, var en af dem, der bliver sjove at genfortælle når yngste bliver ældre. Nemlig at hun resolut nægtede at aflevere den pose skrald hun havde fået lov til at bære ned i gården og med bævrende underlæbe, med sit eget sprog, insisterede på, at hun ville have med i vuggestue. Eddermame en sær samtale at have klokken lidt i 8 mandag morgen med en hidsig knap 2 årig dame på 90 cm iført stribet flyverdragt.
Efter lidt overtalelse lykkedes det dog at få vristet posen fra hende, og vi kunne fortsætte vores mandag i samme gode flow.

Otto ævlede non-stop hele vejen til skole, om at han trænger til solskin (don’t we all), at krig er latterligt, om hvilke ting han skal bygge i Mine Craft i dag og så talte han biler på Nørreport. 79 blev det til.

Egentlig var planen at jeg skulle direkte hjem når Otto var afleveret, hvor jeg ville gøre rent og ligesom få nulstillet lejligheden, inden jeg gik i gang med dagen, der takket være nattens kontortid mest af alt har praktiske gøremål og et par telefonopkald på programmet.

Men jeg havde ikke lyst til at tage hjem. Har heller ikke min computer med, så det virkede fjollet tage på kontoret. Til gengæld fik jeg lyst til at gå. Så det gjorde jeg. Eller vraltede nok nærmere. Rundt om Sortedams Søen, ned ad Frederiksborggade og nu er jeg endt i Torvehallerne som sagt. Hvor jeg lige har drukket en seriøst god cortado i to slurke og nu venter jeg på at min veninde Rachel kommer og joiner mig til en bid brød, inden jeg sætter kurs mod Nørrebro, hvor dagens eneste egentlige ærinde venter.

Hurra for gode morgener og for fleksibilitet. Hurra!

7 replies
 1. Sarah says:

  Det lyder så skønt! Man kan blive helt høj, når morgener (eller andre tidspunkter på dagen, som fx putteseancer) går op i en højere enhed.

  Det må være så dejligt, det med fleksibiliteten. Virkelig. Det er skønt for dig <3

  … og lige nu savner jeg satme København, som jeg flyttede fra for halvandet år siden. Den der gåtur… Suk! Jeg erstatter den med en gåtur i min have, hvor jeg kan kigge på vintergækker, med en kop hjemmebrygget cortado i hånden. Det er dælme også rart. 🙂

  mvh Sarah

  Svar
 2. Cæcilie says:

  Dejligt med sådan en start på ugen efter øv-dagen forleden. Så er der måske lidt ekstra point på overskudskontoen, når freelanceren vender hjem. Jeg håber, din dag fortsætter med at være god 🙂 Hilsen fra en ikke helt så fleksibel tilværelse i Berlin

  Svar
 3. Anna says:

  Det lyder skønt! Der er intet bedre end en god start på dagen og en cafétur hjælper også ofte 😉
  God aften til dig.
  Kh Anna fra tyvertragedien.wordpress.com

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *